Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Navigasyonun araş şarjını taktığınız dişi çakmak yuvası görünür demi ? Yoksa teybi çıkartınca mı gözüküyor ? Ayrıca görünen kablo var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Navigasyonun araş şarjını taktığınız dişi çakmak yuvası görünür demi ? Yoksa teybi çıkartınca mı gözüküyor ? Ayrıca görünen kablo var mı ?

Hayır hayır; hiç bir kablo görünmüyor.
    Cihaz şarj almazsa (sorun olması durumunda) şarj ışığının yanıp yanmadığını kontrol etmek için aracın içine (sağ ön koltuğa) sırt-üstü yatıp teyp konsolunun arkasına bakıyorum. Hoş bu güne kadar olmadı ya, sorun olursa diye dedim.

Tüm kablolara ve şarj cihazlarına teybi çıkarınca ulaşabiliyorum. İki navigasyon cihazı sürekli bağlı benim aracımda. Next YE-G525 her zaman ön göğüste çalışır durumda; alternatif olarak da TomTom Via 125 veya Garmin nüvi 1410, o günkü psikolojik durumuma göre ön cam sol altta çalışmakta...

3. sorunuz; araç ön göğüste hiç kablo görünmemekte...

• Teşekkürler bilgilendirme için. Tam aklımdaki ni uygulamışsınız.
  • Arkadaşlar cihazımda bir sorun oluştu. Teknik servisi aramadan önce size sorayım.
    Cihazı alalı 1-2 ay oldu. epey süredir kullanmıyordum. Bugün cihazı açıp navigasyon menüsüne girdiğimde yapılandırma sihirbazı sayfası çıktı. Hemen ardından aşağıdaki hatayı verdi. Bir fikri olan var mı?

• Devamında ne yapıyor?Navigasyona girebiliyormusunuz?Bu esnada pili azalıp cihazı pc ye bağlamış olabilirmisiniz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Devamında ne yapıyor?Navigasyona girebiliyormusunuz?Bu esnada pili azalıp cihazı pc ye bağlamış olabilirmisiniz?

hatayı X ile kapatınca ana menüye dönüyor.Navigasyon menusune girmiyor. Yaklaşık 20 gündür cihazı hiç açmamıştım. Ve pil full görünüyor. .exe hatası verdiği için acaba etkinleştirme filan yapmam gerekiyor mu?
    Bir de cihazı ilk aldığım zamanlar içerisindeki pnd klasörünün yedeğini almıştım. İçindekini silip, yedeği diğerini yükleyeyim mi?
  • Yedeğiniz varsa sorun yok.Cihazın içindeki pnd yi komple silin ve yedeğinizi olduğu gibi cihaza atın,çalışacaktır.
  • quote:

Yedeğiniz varsa sorun yok.Cihazın içindeki pnd yi komple silin ve yedeğinizi olduğu gibi cihaza atın,çalışacaktır.

Teşekkürler. Cihazı herhangi bir yere kayıt ettirmem filan gerekiyor mu? Daha önce kullandığım farklı marka cihazı seri nosuyla online olarak kaydetmiştim.
  • Bu cihazlarda aktivasyon için kayıt vs gerekmiyor,fakathttp://www.nextnavigasyon.com/naviclub/ Buraya kaydetmeniz gerekiyor,cihazla ilgili verilebilecek yazılım güncellemelerini firma buradan veriyor.
  • quote:

Bu cihazlarda aktivasyon için kayıt vs gerekmiyor,fakathttp://www.nextnavigasyon.com/naviclub/ Buraya kaydetmeniz gerekiyor,cihazla ilgili verilebilecek yazılım güncellemelerini firma buradan veriyor.

Yedek PND yi yükleyince sorun halloldu. Teşekkür ederim.
  • YE-G 545 cihazindan cok memnundum.Yalniz cihazin araç sarj cihazı çakmak sigortasını attırıyor.baska cihazlarla deneme yaptım sorunsuz çalışıyor.2 ay önce aldığım ürünün garantisi çakmak şarj cihazını kapsar mı?cihazın maaşallahı var derken sarj aparatı elde patladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 24 Eylül 2011; 16:04:05 >
  • Garanti kapsar tabiki, garanti cihazı ve tüm aparatları kapsamakta destek@nextnavigasyon.com la yada 0212 320 2 650 nolu telden itibata geçin
  • quote:

Garanti kapsar tabiki, garanti cihazı ve tüm aparatları kapsamakta destek@nextnavigasyon.com la yada 0212 320 2 650 nolu telden itibata geçin

E-mail gönderdim bakalım ne cevap gelecek...Cevabı ve gelişmeleri buradan paylaşırım...

Edit 1 : Pazar akşamı olmasına rağmen e-mailime çok hızlı cevap geldi.Bu kadar çabuk cevap beklemiyordum.Yarın kargoya vereceklermiş çalışan şarj cihazını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 25 Eylül 2011; 21:26:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

quote:

Garanti kapsar tabiki, garanti cihazı ve tüm aparatları kapsamakta destek@nextnavigasyon.com la yada 0212 320 2 650 nolu telden itibata geçin

E-mail gönderdim bakalım ne cevap gelecek...Cevabı ve gelişmeleri buradan paylaşırım...

Edit 1 : Pazar akşamı olmasına rağmen e-mailime çok hızlı cevap geldi.Bu kadar çabuk cevap beklemiyordum.Yarın kargoya vereceklermiş çalışan şarj cihazını.

Sorununuzun hâlledildiğine sevindim.İyi forumlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

quote:

Sorununuzun hâlledildiğine sevindim.İyi forumlar

Valla ben bu kadar hızlı ve sorunsuz çözülen bir problem hatırlamıyorum.
    Bugün elime ulaştı sağlam şarj cihazı.

• kendim tlf 350 kullanıyorum arkadaşa next 525 siparişi verdim gelsin bakalım karşılaştırıyım
  • Selam arkadaşlar...Bu video olayına yok mudur bir çözüm??Güzelim ekrandan yararlanamayacakmıyız??Kesin video formatı,max bitrate i bilmemnesi vardır...ekran çözünürlüğüne uygun bir video şekli muhakkak olmalı diyorum...Next forumlarından falan bilen yok mu?

Bir de ön cama değil de böyle uzun,kıvrılabilen ayak gibi bir aparat arıyorum...Bağlantı yeri vidalı tip olacak sıkıştırmalı (mengene gibi) var mı bilen...ayrıca bu cihazların bağlantı yeri universal mi?Alacağımız aparata bağlayabilecekmiyiz?

Bu arada alma arefesindeyim...şarjının tam olarak ne kadar gittiği,ekranın gündüz performansı (navitech premio kadar vardır herhalde?) ve bu video olayı kafamı kurcalıyor...(Bu üçüne açıklayıcı cevap+bonus olarak aparat konusunu çözerseniz çok sevinirim...)
  • Selam

Benimde bir sorunum var 545 le ilgili .. Harf tuşlarına bastığım zaman yanındaki harfı yazıyor cihaz...

Bişey daha sormak isterim kullanan arkadaşlara, cihazı haziranda aldım ve 3-5 kere kullanılmıştır.. Rotayı bulda problem yaşıyorum yeni rota bul da adresi giriyoruz ama sürekli eve yönlendiriyor bizi.. Sıfırlama yapıldığı halde gine sıfırlamıyor cihaz kendini .. Arka tarafındaki reset de yapıyorum ginede sıfırlamıyor..

Kullanması benim için gerçekten eziyet olduğu içinde kullanmıyoruz cihazı... hatta iadesi varsa iade bile etmek isterim :(
  • Öncelikle cihazı açıp ana menüde Ayarlar/Kalibrasyon menüsüne girerek ekran dokunma kalemi yardımıyla ekrandaki + ya dokunarak ekranı kalibre edin.Daha sonra
    Navigasyon'a girip bul/adres bul dedikten sonra adresi yazdığınızda rota çizmiyormu?Cihazı açık alanda bir açıp önce uydulara bağlanıp bulunduğunuz konumu göstersin daha sonra deneyin.Bir yerde adres aramayaparken hata yapıyor olabilirsiniz.Birde Rotam/Rota oluştur/dediğinizde mevcut GPS konumu yazıyormu?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam kalibrasyon olayını yapacağım. ( cihaz yanımda değil) yeni adresi girdiğimizde evi çok sevdi galiba sürekli o adrese yönlendiriyor.. Aldığım günden beri görüşlerimi falan hiç yazmamıştım ama şöyle bi durumda geldi başımıza...İst dan Altınoluk istikametine giderken Yalova ya geldiğimizde biz ancak doğru rotayı göstertebildik.. Gerçi yolu biliyoruz sürekli gidip geldiğimiz yer ama adresi girip rotayı oluşturana kadar insanı bayağı bi sıkıntıya sokuyor.. Bunun nedeni belki daha önce hiç navigasyon kullanmamaştık ama cihazın sizi yönlendirmesi bilgilerin girilmesi haritanın gösterilmesi yanındaki mesafe, zaman , hız göstergelerinin göstermesi bana bayağı bi uğraştırıcı karmaşık geliyor.. birini yakalasak biri olmuyor onu düzeltiyim derken başka bilgi kayboluyor.. Şekil şemal ekran görüntüsü netliği güzel ama kullanımı zor geldi bize..birde yukarda saydığım problemlerden dolayı kutusunda kullanmaz olduk cihazı...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.