Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evangelion

DD252Admin arkadaşıma teşekkür ederim. yardımları sayesinde 525 aldım dün izmire giderken kullandım. bluetootha çok ihtiyacım olmadığı için ve rotayı hızlı hesaplasın diye 525 aldım. yanlış bir dönüş yaptım çünkü bazı cümlelerini yorum sorunu yaşadım:) ilk defa kullandığım bir cihaz tabi. fakat rotayı ben panik yapmadan hesapladı:) en kısa yoldan geriye attı beni. ben çok beğendim cihazı. fakat bizim araç yeni kangoo. yani biraz heybetli. sarjı kısa geldi tabi. bende orta bölümde saat göstergesinin olduğu yere koydum orda da iyi durdu. müdahalesi imkansız ama derinde kalıyor. şimdilik yeri güzel idare ediyor olmadı çakmak girişi uzatıcıları varmış. onlardan kullanabilirim.

Cihazınız hayırlı olsun...Seslendirmeye alışık olmadığınızdan kavşaklarda ve dönüşlerde yorum sorunu olmuş olabilir (2. çıkıştan çık gibi)Zamanla alışırsınız çoğu zaman ekrana bile bakma ihtiyacı duymazsınızŞarj kablosu işi bu bazı yeni model araçlarda sorun oluyor,aslında cihazın şarj kablosu 120cm firmanın destek mailine mail atın belki çözüm bulurlar sorununuza Cihazınızı iyi günlerde kullanın,keyifli navigasyonlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 525 modelinde cihazı cama monte ettiğimiz zaman elimizle açısını veya yönünü (aşağı-yukarı, sağa-sola) değiştirebiliyor muyuz yoksa sabit mi oluyor acaba? teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

rotayı çizerken diğer menüsünden alternatif rotaları hesaplatabilirsiniz

saol dostum
  • quote:

quote:

DD252Admin arkadaşıma teşekkür ederim. yardımları sayesinde 525 aldım dün izmire giderken kullandım. bluetootha çok ihtiyacım olmadığı için ve rotayı hızlı hesaplasın diye 525 aldım. yanlış bir dönüş yaptım çünkü bazı cümlelerini yorum sorunu yaşadım:) ilk defa kullandığım bir cihaz tabi. fakat rotayı ben panik yapmadan hesapladı:) en kısa yoldan geriye attı beni. ben çok beğendim cihazı. fakat bizim araç yeni kangoo. yani biraz heybetli. sarjı kısa geldi tabi. bende orta bölümde saat göstergesinin olduğu yere koydum orda da iyi durdu. müdahalesi imkansız ama derinde kalıyor. şimdilik yeri güzel idare ediyor olmadı çakmak girişi uzatıcıları varmış. onlardan kullanabilirim.

Cihazınız hayırlı olsun...Seslendirmeye alışık olmadığınızdan kavşaklarda ve dönüşlerde yorum sorunu olmuş olabilir (2. çıkıştan çık gibi)Zamanla alışırsınız çoğu zaman ekrana bile bakma ihtiyacı duymazsınızŞarj kablosu işi bu bazı yeni model araçlarda sorun oluyor,aslında cihazın şarj kablosu 120cm firmanın destek mailine mail atın belki çözüm bulurlar sorununuza Cihazınızı iyi günlerde kullanın,keyifli navigasyonlar

teşekkür ederim evet aynen dediğiniz gibi oldu. adalardada ne kastettiğini sonradan çözdüm:) bu arada ayı rotaya mesela 4-5 farklı hedef koyabilirmiyim sırayla götürsün. mesela sınava gireceğiz 4 kişiyiz 4 ayrı okul var. teker teker her seferinde girmeden nasıl çözerim bunu?

• quote:

Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar :)

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim evet aynen dediğiniz gibi oldu. adalardada ne kastettiğini sonradan çözdüm:) bu arada ayı rotaya mesela 4-5 farklı hedef koyabilirmiyim sırayla götürsün. mesela sınava gireceğiz 4 kişiyiz 4 ayrı okul var. teker teker her seferinde girmeden nasıl çözerim bunu?

Son noktayı "Hedef" olarak seçip rota oluşturduktan sonra diğer noktaları arayıp bularak geçiş noktası olarak atamanız lazımdır.

Yani 4 sınav yeri için 3 geçiş noktası + 1 hedef olmalıdır.

iGO Primo Ayarlar - Resimli Anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 7 Eylül 2011; 23:16:51 >

• rotam-rotayı düzenle penceresinden + lara basarak tek tek seçin geçiş noktalarını.

Sıralamayı düzenlemek için aynı pencerede diğer butonuna basarak "rotayı optimize et" seçerek mantıklı geçiş sırasını otomatik yaptırabilirsiniz.
    Yada "yeniden düzenle" seçerek daha sonra aşağı yukarı kaydırarak manuel geçiş sırası ayarlayabilirsiniz.

Ayarlamalarınız bitince "git" tıklayarak navigasyona başlayabilirsiniz.
  • teşekkür edeerim. çok süper oldu şimdi. zamanla inceliklerini öğreneceğiz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukefe

525 modelinde cihazı cama monte ettiğimiz zaman elimizle açısını veya yönünü (aşağı-yukarı, sağa-sola) değiştirebiliyor muyuz yoksa sabit mi oluyor acaba? teşekkürler...

bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar? teşekkürler...
  • İstediğiniz açıya ayarlanıyor
  • Kısmetse yarın bende bir 525 sahibi olacağım.aracımda kasetcalar oldugu icin transmitter olarak kullanmak istiyordum fakat baska bir forumda yazilan yorumlari okuyunca icime korku gırdı. Sizin cihazlarda da aynı sıkıntı var mi? Pişman olmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksa_ -- 8 Eylül 2011; 17:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

Kısmetse yarın bende bir 525 sahibi olacağım.aracımda kasetcalar oldugu icin transmitter olarak kullanmak istiyordum fakat baska bir forumda yazilan yorumlari okuyunca icime korku gırdı. Sizin cihazlarda da aynı sıkıntı var mi? Pişman olmak istemiyorum

Transmitter kullanacağınız yerdeki frekansların doluluk ve yayın güçlerine göre değişiklik gösterir.Bu yüzden şayet boş ve güçsüz yayın olan frekanslarda gayet güzel randıman verir,aşağıdaki linkte arkadaş video eklemişti bu video fikir verebilir

http://forum.donanimhaber.com/m_52218003/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52218003

• arkadaşlar artık yeni next 525 kullanıcılarından birisiyim. cihazı aldık şarz ettik. içine mp3 film felan atmak istiyorum fakat laptop tanımadı. özel bir ayarı mı var? nerede yanlış yapıyorum?
  • cihazı açmazsan tanımaz. cihaz menü konumunda kalacak, navigasyon programı da kapalı olacak. Menü penceresindeyken cihazı laptopa takın tanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

cihazı açmazsan tanımaz. cihaz menü konumunda kalacak, navigasyon programı da kapalı olacak. Menü penceresindeyken cihazı laptopa takın tanır.

teşekkürler.
  • Arkadaşlar bunun şarj aletini sürekli araçta tutsak sorun olur mu ? Mesela ben kabloyu ön camın ordaki havalandırma deliklerinden sokup bir türlü 12 V olan bir yere bağlayacağım. Araçta kablonun görünmemesini sağlayacağım yani. Sürekli bağlı olması sorun yaratır mı ? Açma kapama vs düğmesi var mı ?

Veya bu yapcağım sorun yaratırmı.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Arkadaşlar bunun şarj aletini sürekli araçta tutsak sorun olur mu ? Mesela ben kabloyu ön camın ordaki havalandırma deliklerinden sokup bir türlü 12 V olan bir yere bağlayacağım. Araçta kablonun görünmemesini sağlayacağım yani. Sürekli bağlı olması sorun yaratır mı ? Açma kapama vs düğmesi var mı ?

Teşekkürler

Sorun olmaz. Aldığım günden beri benim cihazım o şekilde bağlı durumda. Konsolun arkasından yani.
  • quote:

Arkadaşlar bunun şarj aletini sürekli araçta tutsak sorun olur mu ? Mesela ben kabloyu ön camın ordaki havalandırma deliklerinden sokup bir türlü 12 V olan bir yere bağlayacağım. Araçta kablonun görünmemesini sağlayacağım yani. Sürekli bağlı olması sorun yaratır mı ? Açma kapama vs düğmesi var mı ?

Teşekkürler

Aracı çalıştırırken cihazın bağlı olmamasında fayda var.Cihaza zarar verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Teşekkürler

Sorun olmaz. Aldığım günden beri benim cihazım o şekilde bağlı durumda. Konsolun arkasından yani.

konsolun arkasından nasıl bağlantı yaptınız zor oldu mu ? Bağlantı nereye yapıldı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Teşekkürler

konsolun arkasından nasıl bağlantı yaptınız zor oldu mu ? Bağlantı nereye yapıldı ?

Araç çakmağına gelen kablodan arkadan bir paralel alındı. Buraya bir dişi çakmak yuvası takıldı. Araç şarjı oraya takılıp şarj ışığı kapanmayacak şekilde bantlanarak teybin arkasına sabitlendi.
    Şarj cihazı kablosu da sol tarafa (sigorta paneli, radyo anteni yanından) konsol ile direk arasından cama çıkartıldı. Bu şekilde en iyi yerleşimi buldum tecrübelerimle.

Hiçbir problem olmadan kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.