Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Orijinalden alıntı: ugrvw

next 525 alarak bu navigasyon işine bende girdim.

cihaz gayet güzel. ancak ben istanbulda kullanıyorum ve beni sürekli ana yola çıkarmaya çalışıyor. daha kestirme yollarda var oysaki. bunun bir ayarı vardır diye düşünüyorum. alternatif rotalara da baktım pek fark olmuyor, önerisi olan var mı acaba?

1.Ayar=Bildiğiniz yollarda kullanmayın :)
    2.Ayar=İlla ara sokaklardan, kestirmeden gideceğim diyorsanız KISA seçeneğini seçin. Herşey Haritaya bağlı, KISA olan bile her zaman bildiğiniz kestirmelerden götürmeyebilir.

Bu arada hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

cihaz yeni olduğu için deneme amaçlı olarak kullandım :) teşekkürler.

• Sayın @ugrvw

Şehir içi kullanımda ben YEŞİL Rota hesaplama yöntemini tavsiye edeceğim. Primo yazılımın son sürümlerinde hesaplama yöntemi çok geliştirildi. Sizi en hızlı şekilde en az trafik ışığına takılacak şekilde anayollar ile kestirme sokaklar arasında dengeli olarak hedefinize götürüyor.

Ancak çok kısa ve kestirme rota hesaplasın diyorsanız da sayın @x-calibur usta tavsiyede bulunmuş bir üst mesajda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Sayın @ugrvw

Şehir içi kullanımda ben YEŞİL Rota hesaplama yöntemini tavsiye edeceğim. Primo yazılımın son sürümlerinde hesaplama yöntemi çok geliştirildi. Sizi en hızlı şekilde en az trafik ışığına takılacak şekilde anayollar ile kestirme sokaklar arasında dengeli olarak hedefinize götürüyor.

Ancak çok kısa ve kestirme rota hesaplasın diyorsanız da sayın @x-calibur usta tavsiyede bulunmuş bir üst mesajda.

teşekkür ederim cevap için.
  • eşim için alıcam

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=257643&Productid=otnextye-g545

fiyat nasıl birde iphone ile uyumlumu Bluetooth iphone 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

eşim için alıcam

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=257643&Productid=otnextye-g545

iphone ile eşleştirip kullanan arkadaşım var sorunsuz kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

eşim için alıcam

Hocam fiyat nasil peki

Memnun olurmuyum esim icin alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

eşim için alıcam

Hocam fiyat nasil peki

Memnun olurmuyum esim icin alicam

Memnun olursunuz kendim kullanıyorum sorun yok.fiat konusuna gelince araştırın derim ama magazalar arası 10-15 tl fark belki olur çok uçuk rakamlar olmuyor.mesela linkteki mağazada biraz daha uygun

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1000

• bimeksde yüzde 25 indirimli 207 tl geliyor 525 modeli..
    545 modeli ise 249 tl ye düşmüş.
  • dün Next 545 navigasyon cihazı aldım ama moralim bozuldu. Alıp denediğimde yol tarifi esnasında ses birden tizleşip kısılıyor ve bunu sürekli değil ara ara yapıyor. müşteri hizmetlerini aradım bize yollayın dendi. canım biraz sıkıldı, yeni ürün olmasına rağmen tamir edilmiş ürün kullanmak insanı rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsun_d

dün Next 545 navigasyon cihazı aldım ama moralim bozuldu. Alıp denediğimde yol tarifi esnasında ses birden tizleşip kısılıyor ve bunu sürekli değil ara ara yapıyor. müşteri hizmetlerini aradım bize yollayın dendi. canım biraz sıkıldı, yeni ürün olmasına rağmen tamir edilmiş ürün kullanmak insanı rahatsız ediyor.

Bozma moralini zaten yapamazslarsa sıfırı ile değişimi gelir.Bnede dün next 525 modeli siparişi geçtim. 545 ile 525 arasında çok gelip gittim ama sepetıme son kararla 525 ekledim.

600 mhz hızlı 533 mhz arasında çok belirgin fark varmı bilmiyorum? 545 ın çözünürlüğünün 525 den daha iyi olması da kararsız kalmama etken oldu. o yüzden hızmı çözünürlük mü dedim kendime hızı tercih ettim. bizim kız çizgi film izlemeyi çok sever uzun seyhatlerde acaba 525 e çizgi film atınca nasıl görüntü oluyor merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 31 Mart 2012; 11:41:32 >

• Tuhaf bir soru ile karşınızdayım:

Dedem arabasına navigasyon istiyor. Araçta hali hazırda bluetooth sistemi var. Şimdi dedeme bir tane 545 alsak, telefonu bluetooth üzerinden navigasyona, navigasyonu da bluetooth üzerinden araca bağlasak hem telefonun hem navigasyonun sesini araca verebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Tuhaf bir soru ile karşınızdayım:

Dedem arabasına navigasyon istiyor. Araçta hali hazırda bluetooth sistemi var. Şimdi dedeme bir tane 545 alsak, telefonu bluetooth üzerinden navigasyona, navigasyonu da bluetooth üzerinden araca bağlasak hem telefonun hem navigasyonun sesini araca verebilir miyiz?

BT üzerinden sadece telefon görüşme seslerini alabiliyorsunuz,cihazın diğer seslerini bt ile aktaramıyorsunuz.
  • quote:

quote:

BT üzerinden sadece telefon görüşme seslerini alabiliyorsunuz,cihazın diğer seslerini bt ile aktaramıyorsunuz.

Anladım o zaman 545 almanın anlamı yok anladığım kadarı ile bimekste indirim var, birazdan gidip benimkinden alacağım dedeme.
  • quote:

quote:

quote:

Anladım o zaman 545 almanın anlamı yok anladığım kadarı ile bimekste indirim var, birazdan gidip benimkinden alacağım dedeme.

Araçta BT varsa bencede 525 en mantıklısı

• cihazım 545.

scihaz calısmıyor. sarja takınca isaret cıkıyor sarj işareti. ama kırmızı ısık hemen sönuyor. sarjdancıkarınca ekran once beyaz oluyor sonra kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

cihazım 545.

scihaz calısmıyor. sarja takınca isaret cıkıyor sarj işareti. ama kırmızı ısık hemen sönuyor. sarjdancıkarınca ekran once beyaz oluyor sonra kapanıyor.

Pcde şarj ediyorsanız pc nin başka bir usb portunda deneyin,yada başka bir kablo ile deneyin.
  • Ben uydu alıcısı alacaktım.Next naviyle (5720)beraber 239 tl ye ikisini alıp aranıza katıldım.Navigasyonlar hakkında hiçbir bilgim yok.İlk gün şarj edip ertesi gün kullanacak kadar öğrendim de sormak istediğim güncelleme v.s yapmam gereken bişey var mı yoksa alıp açıp kullanıyor muyuz.Çok cevap verilecek bir soru olmayabilir.Cevabı da bu forumda vardır ama kafam almıyor.Cihazı ilk alınca kısaca ne yapılır yazan olursa şimdiden teşekkürler.
  • Hoşgeldiniz.
    Cihazın harita versiyonu eski olabilir linkteki konuyu okuyarak haritasını güncelleyin.kolay gelsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_48248201/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bugün bende aldım Next YE-G 545 ile YE-G 525 arasında kaldım ikisinide bayağı bir inceledim 525 biraz daha hızlı geldi bana o yüzden 525 olan modeli seçtim. diğerinde de ekstradan BT vardı fakat ihtiyacım yok. şarj yapıp yazılımı güncelleyeceğim başka yapmam gereken birşey yok herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3pisode

Bugün bende aldım Next YE-G 545 ile YE-G 525 arasında kaldım ikisinide bayağı bir inceledim 525 biraz daha hızlı geldi bana o yüzden 525 olan modeli seçtim. diğerinde de ekstradan BT vardı fakat ihtiyacım yok. şarj yapıp yazılımı güncelleyeceğim başka yapmam gereken birşey yok herhalde.

hayırlı olsun.
    Şarj edip Haritasını günceleyin bşka yapacak işlem yok
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.