Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugrvw

cihazlar güzelde haritadan tam verim alamadım.
    avcılardan beşiktaşa giderken sahil yoluna girdim ancak cihaz hep e5'ten gitmem için rota çizip durdu, hatta yenikapı ya geldiğimde bile halen e5 yönüne rota çizmeye devam etti, cihazın bu e5 saplantısından kurtulmam için hangi rota tipini seçmem gerekiyor acaba bilen var mı?

Rota Tercihleri paylaşımlarını burada yapıyoruz, siz de bir inceleyip; görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51140391/tm.htm

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 1 Mayıs 2012; 21:10:09 >

• Selamlar. 525 modelini kullanıyorum. uzun zamandan beri konuyu takip etmiyorum ve navigasyonu kurcalamıyorum. Trafik bilgisini alma bizim modellerde var mıydı ? "tmc" oluyor sanırım .Eskiden bir anten işareti çıkardı ve birşeyler taranıyor mu ne yazardı. Tabi bir sonuç çıkmıyordu.. şimdi o işaret de şey çıkmıyor. Konuyu iyi anlatamadım kusura bakmayın :( . Bir ara cihazı başkasına vermiştim kullansın diye. Kurcalayıp ayarlarını bozmuş olabilir. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

Selamlar. 525 modelini kullanıyorum. uzun zamandan beri konuyu takip etmiyorum ve navigasyonu kurcalamıyorum. Trafik bilgisini alma bizim modellerde var mıydı ? "tmc" oluyor sanırım .Eskiden bir anten işareti çıkardı ve birşeyler taranıyor mu ne yazardı. Tabi bir sonuç çıkmıyordu.. şimdi o işaret de şey çıkmıyor. Konuyu iyi anlatamadım kusura bakmayın :( . Bir ara cihazı başkasına vermiştim kullansın diye. Kurcalayıp ayarlarını bozmuş olabilir. Teşekkürler.

Cihaz TMC yayını almaya uygun fakat bunun için Resimdekine benzer bir aparat almanız lazım ama daha TMC tam olarak yayına başlamadığından bu aparatları firmalar henüz getirip satmıyor.Cihazın ayarlarının karıştığından şüpheliyseniz cihazı pc ye bağlayıp PND/GPS içindeki SAVE klasörünü pc ye yedek alıp cihazdakini silin ve cihazı pc den ayırıp navigasyona girin kurulumu yapın.

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

Selamlar. 525 modelini kullanıyorum. uzun zamandan beri konuyu takip etmiyorum ve navigasyonu kurcalamıyorum. Trafik bilgisini alma bizim modellerde var mıydı ? "tmc" oluyor sanırım .Eskiden bir anten işareti çıkardı ve birşeyler taranıyor mu ne yazardı. Tabi bir sonuç çıkmıyordu.. şimdi o işaret de şey çıkmıyor. Konuyu iyi anlatamadım kusura bakmayın :( . Bir ara cihazı başkasına vermiştim kullansın diye. Kurcalayıp ayarlarını bozmuş olabilir. Teşekkürler.

Cihaz TMC yayını almaya uygun fakat bunun için Resimdekine benzer bir aparat almanız lazım ama daha TMC tam olarak yayına başlamadığından bu aparatları firmalar henüz getirip satmıyor.Cihazın ayarlarının karıştığından şüpheliyseniz cihazı pc ye bağlayıp PND/GPS içindeki SAVE klasörünü pc ye yedek alıp cihazdakini silin ve cihazı pc den ayırıp navigasyona girin kurulumu yapın.

teşekkürler. umarım kısa süre içinde tmc de yaygın bir şekilde kullanılabilir.. en azından istanbul için

• İstanbulda test olarak yayınlar varmış. inşallah kısa sürede hayata geçer,belki İstanbulda yaşayanların o sıkışık trafikte bir nebzede olsa işine yarayabilir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Dün Next ye 5720 defalarca kapatıp açmama rağmen arabada bir türlü GPS sinyali bulamadı

Cihazı açıp ana menüde GPS Bilgisi ikonuna tıklayıp gelen sayfada Sıfırla diyerek gps'i resetleyin sonra navigasyona girin kısa sürede bağlanması lazım.

Denedim ama olmadı
    Sorun ne olabilir?
  • quote:

quote:

quote:

Dün Next ye 5720 defalarca kapatıp açmama rağmen arabada bir türlü GPS sinyali bulamadı

Cihazı açıp ana menüde GPS Bilgisi ikonuna tıklayıp gelen sayfada Sıfırla diyerek gps'i resetleyin sonra navigasyona girin kısa sürede bağlanması lazım.

Denedim ama olmadı
    Sorun ne olabilir?

Birde cihazı pc ye bağlayın PND/GPS içindeki save klasörünü pc ye yedekleyip cihazdan silin.Daha sonra açık alanda navigasyona girin,yinede olmazsa belki yazılımsal yada donanımsal sorun olabilir BURADAN firma ile iletişime geçin derim.

• Daha önce başlangıç rotası verip aynı yerden kaldırmış olabilirsiniz tekrar yapıp harita ekranından kaldıp deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Daha önce başlangıç rotası verip aynı yerden kaldırmış olabilirsiniz tekrar yapıp harita ekranından kaldıp deneyin

Ben anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 9 Mayıs 2012; 16:24:30 >
  • Size yazmamıştım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Denedim ama olmadı
    Sorun ne olabilir?

Birde cihazı pc ye bağlayın PND/GPS içindeki save klasörünü pc ye yedekleyip cihazdan silin.Daha sonra açık alanda navigasyona girin,yinede olmazsa belki yazılımsal yada donanımsal sorun olabilir BURADAN firma ile iletişime geçin derim.

Dediğiniz gibi yaptım. Sonrasında açık GPS ayarından sıfırlama yaptım.
    Açık alanda 10 dakika uydulara bağlanmasını bekledim. Ama bulunduğum konumu hiç gösteremedi.

• Yukarıda yazılanları yaptıysanız ve 10 dakikada uyduları görmediyse Ozaman firma ile iletişime geçin belki farklı bir sorunu vardır.
  • Ayda 1-2 defa o da meraktan açıp kullandığım cihaz böyle sorunlar çıkarıyor. Ben bu cihaz güvenip bir yere de gidemem artık.
  • Teknik servis "Bize gönder bakalım" dedi ama ben tekrar kontrol ettim bu sefer sorunsuz çalıştı.
  • quote:

Teknik servis "Bize gönder bakalım" dedi ama ben tekrar kontrol ettim bu sefer sorunsuz çalıştı.

Çalıştıysa biraz kullanın bakalım,tekrar aynı sorunu yaparsa yollarsınız.
  • perşembe günü burada okuduğum karar verdğim next 525 cihazın siparişini verdim gittigidiyordan 189 tl ye.
    cihaz dün geldi. hevesle hemen açtım. fakat şarj olmadığı için hemen kapandı. sabırla 8 saat usbden şarj ettim. ve açtım hemen ilk iş olarak navigasyon yazan yere tıkladım. Açılırmış gibi igo yazn bir ekran geldi alta birşey yarıya kadar doldu ve geri ana menüye döndü.bir müddet bekledim fakat açılmadı.
    tekrar tıkladım.buseferde ingilizce bir uyarı verdi."the application failed to start last time do you want to reset to factory defaults and lose all your POIS tracks and settings" bende googlede çeviri yaptım.anladığım kadarıyla herhalde reset istiyor diye cihazı reset ledim.ve cihaz kapanıp açılınca biraz önce anlattığım olay aynen tekrar etti.
    ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
    yeniden kurulum falan yapamazmıyız az çok anlarım yardım ederseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumiroglu

perşembe günü burada okuduğum karar verdğim next 525 cihazın siparişini verdim gittigidiyordan 189 tl ye.
    cihaz dün geldi. hevesle hemen açtım. fakat şarj olmadığı için hemen kapandı. sabırla 8 saat usbden şarj ettim. ve açtım hemen ilk iş olarak navigasyon yazan yere tıkladım. Açılırmış gibi igo yazn bir ekran geldi alta birşey yarıya kadar doldu ve geri ana menüye döndü.bir müddet bekledim fakat açılmadı.
    tekrar tıkladım.buseferde ingilizce bir uyarı verdi."the application failed to start last time do you want to reset to factory defaults and lose all your POIS tracks and settings" bende googlede çeviri yaptım.anladığım kadarıyla herhalde reset istiyor diye cihazı reset ledim.ve cihaz kapanıp açılınca biraz önce anlattığım olay aynen tekrar etti.
    ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
    yeniden kurulum falan yapamazmıyız az çok anlarım yardım ederseniz.

Cihazı açıp cihaz ana menüde iken pc ye bağlayın PND/GPS içindeki save klasörü varmı bakın varsa komple silin ve cihazı pc den ayırıp navigasyona girmeyi denyin.

• yaptım dediğinizi sayın imkansız gene aynısı oldu ne yaplıyım lütfen yardım edin.
  • Cihazı pc ye bağlayıp PND/GPS/license klasörü içinde Next_YE-G525.lyc isimli lisans dosyası varmı bakabilirmisiniz?
  • var böyle bir dosya
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.