Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses düzeyleri normalse navigasyon modu yol dışı olduğundan sesli yönlendirme yapmaz,artık yapar.
    Diğer sorunuza gelince bir noktayı seçtiniz etrafında kırmızı halka olunca sağ üst kısımda İ vardır oraya tıklarsanız hedef nokta ile alakalı bilgileri görürsünüz, bu halkanın görevi seçtiğiniz yeri göstermek.Bundan sonra Sağ altta Git Dediğinizde oraya rota çizer ve rota ilgili bilgiler gelir.Varış süresi,km vs gibi ve 10 dan geriye sayar,siz işlem yapmazsanız haritaya geçer olması gereken böyle,yani yaptığınız işlem doğru.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

ses düzeyleri normalse navigasyon modu yol dışı olduğundan sesli yönlendirme yapmaz,artık yapar.
    Diğer sorunuza gelince bir noktayı seçtiniz etrafında kırmızı halka olunca sağ üst kısımda İ vardır oraya tıklarsanız hedef nokta ile alakalı bilgileri görürsünüz, bu halkanın görevi seçtiğiniz yeri göstermek.Bundan sonra Sağ altta Git Dediğinizde oraya rota çizer ve rota ilgili bilgiler gelir.Varış süresi,km vs gibi ve 10 dan geriye sayar,siz işlem yapmazsanız haritaya geçer olması gereken böyle,yani yaptığınız işlem doğru.

Peki en kısa sürede yine deneyeceğim acemilik işte :).. Teşekkürler.

• Geçen hafta çekim problemi yüzünden Next YA 5720' i servise göndermiştim. Bu sabah teslim aldım.
    Ancak teslim aldığımda hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü özenerek ve zarar gelmesin diye sarıp sarmalayıp kutuya koyduğum cihaz, aynı kutu içerisinde çıplak bir vaziyette geldi. Neyseki fiziki bir hasar yoktu. Bu konuda servisi de uyardım.
    Çekim problemi çözüldü. Artık eskisi gibi 5-10 dakkada değil en geç 3 dakikada bağlanıyor GPS' e
    Bu sefer de açma/kapama düğmesinde sorun yaşıyorum. Çünkü önceden rahatlıkta açıp kapatabildiğim cihaz şimdi 2-3 denemeden sonra açılıyor.
  • Açma/Kapama sorunu ciddi bir hale geldi. Bugün hiç açamadım.
    Bir tarafını tamir ederlerken sanırım bunu bozdular.
  • Cihazı bu sefer faturası ve tüm aksesurlarıyla beraber tekrar kargoya verip servise gönderdim.
    Açıkçası yoruldum...
  • Bu cihazların müzik çalar kontrolü için kumanda/ direksiyon aparatı vs var mı? Şarkıları nasıl değiştiriyorsunuz ?
  • hayır bir kumanda yok ekrana dokunarak işlem yapılıyor
  • quote:

hayır bir kumanda yok ekrana dokunarak işlem yapılıyor

tam kullanıcı dostu olmuş
  • Peki cihazı arabanın müzik sistemine bağladığımızda navigasyon sesleri (sağa sola dön gibi...) de mi arabanın müzik sisteminden geliyor? Navigasyon uyarılarının sadece cihazın kendi hoparlöründen çıkması için bi ayar var mı?
  • Cihazın seslerinin hepsini Araç sistemine aktarabiliyorsunuz ayrı ayrı aktarmak için ayar yok.
  • Teşekkürler. Müzik dinlerken navigasyonun sesini kapatmak gerekecek anlaşılan
  • Drakyuz
    memmun olmadığın 545 cihazını değişim talep edebilirdin,
    ben dört gündür yeni aldığım 525 cihazımı kullandım her gün rota takip ediyorum ilk açılışda yarım veya 1 dakikada konumu buluyo 10 saniyede rotayı yüklüyo kavşakları metresi tutuyo bazı adresler güncelleme gerektirsede ana arterler cadddeler tutuyo çok hoşuma gitti, o 545 makinanın atlası ve sistem işlemcisi düşük olduğundan hd yüksek çözünğrlüklü ekranı çalıştırmakda zorlanıyor, kaliteli ekranın arkasında mutlaka yüksek işlemci gerekir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 27 Mayıs 2012; 21:53:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bugüne kadar 545 cihazımda yaşadığım tek problem şarj aletinin bozulmasıydı.
    Sorgusuz sualsiz direkt adrese teslim ettiler şarj cihazını.
    Ayrıca kiralık araçta unuttuğum cam tutturma aparatını parayla satın almak istediğimde yine aynı şekilde sorgusuz sualsiz bedelsiz adrese teslim ettiler.Müşteri memnuniyeti olarak Next'tan başka bir markanın bunun yanına yaklaşabileceğini bile düşünmüyorum.
  • Yaklaşamıyorlar zaten
  • Cihaz değiştirildi. "On/Off butonu tırnakları kırılmış, müşteri memnuniyeti açısından cihaz yenisiyle değiştirildi" diye yazmışlar. Ama ben eminim o butonu kırmadığıma. Önceki mesajımda da anlatmıştım. Cihaz ilk defa servisten döndüğünde kutunun içinde çıplak bir vaziyette duruyordu. Mutlaka kargoda zarar görmüştür.
    Bu sabah ilk denemeyi yaptım ve FİYASKO
    Tam 6 dakika geçti GPS bağlanamadı. Daha fazla bekleyecem zamanım olmadığından kapattım.
    Almayı düşünen varsa Next YA 5720 modelinden uzak dursun. Ucuz etin yahnisi pis kokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Cihaz değiştirildi. "On/Off butonu tırnakları kırılmış, müşteri memnuniyeti açısından cihaz yenisiyle değiştirildi" diye yazmışlar. Ama ben eminim o butonu kırmadığıma. Önceki mesajımda da anlatmıştım. Cihaz ilk defa servisten döndüğünde kutunun içinde çıplak bir vaziyette duruyordu. Mutlaka kargoda zarar görmüştür.
    Tam 6 dakika geçti GPS bağlanamadı. Daha fazla bekleyecem zamanım olmadığından kapattım.
    Almayı düşünen varsa Next YA 5720 modelinden uzak dursun. Ucuz etin yahnisi pis kokuyor.

sn. TuVNeRa cihaz değişikliği olduğu için ilk defa uyduya bağlanacaktır. Bu biraz zaman alıyor, hatta benim imzamdaki cihaz geldiğinde kutuyu açıp bağlanması için 10 dk geçmişti, bende bozuk sanmıştım. Ama bağlandı evin salonunda bile açınca bağlanıyor artık. Açık alanda mümkünse cihazı sabit tutarak, sabırla bekleyin ilk bağlantıdan sonra en geç 30 sn içinde rahatlıkla bağlanır.

• quote:

Cihaz değiştirildi. "On/Off butonu tırnakları kırılmış, müşteri memnuniyeti açısından cihaz yenisiyle değiştirildi" diye yazmışlar. Ama ben eminim o butonu kırmadığıma. Önceki mesajımda da anlatmıştım. Cihaz ilk defa servisten döndüğünde kutunun içinde çıplak bir vaziyette duruyordu. Mutlaka kargoda zarar görmüştür.

Selam Ana menüde gps bilgisine tıklayıp açılan sayfada gps resetleyin daha çabuk bağlantı sağlıyabilir.

• saatlerce saçma sapan dolandırıp başladığı yere getirdi diyorsunuz ondan sonra da sakın next almayın diyorsunuz, sanki diğer cihazlarda primo yazılımı yok, başarsoft yok. Çöpe attığınız yeri bizede haber verinde gidip alalım cihazların hakkını verenler kullansın.
  • quote:

quote:

Selam Ana menüde gps bilgisine tıklayıp açılan sayfada gps resetleyin daha çabuk bağlantı sağlıyabilir.

Dediğinizi yaptım ve çabucak GPS' e bağlandı.

• quote:

quote:

quote:

Dediğinizi yaptım ve çabucak GPS' e bağlandı.

Güle güle kullanın.Cihazı uzun süre açmazsanız yada kapattığınız yer ile açtığınız yer arasında baya mesafe varsa bu dediğimi uygulayın.:)

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.