Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Next 545 cihazımda bir şey dikkatimi çekti sürücü uyarıları var,sanırım şimdilik sadece İstanbulu kapsıyor.

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları

Ankara'da da bu özellik var kızılay da simülasyon yapın...

• quote:

Next kendi sitesinde paylaşmış oradan aldım resimi 12 uyduya aynı anda bağlanmış cihaz.Diğer cihazlarımla denemiştim nadiren 9-10 uydu görebiliyordu.Bu cihaz gayet başarılı SiRF3i+ / SiRFAlwaysFix farkı bu demekki.İşlerden fırsat bulup çıksam bende deneyeceğim

bu ekran görüntüsünü menüyü uyduya bağlandıktan sonra primo da nasıl görüyoruz?

• diger/ayarlar/hızlı menüyü özelleştir.Buraya gps bilgisini atayın harita ekranında sağ üstteki hızlı menü ikonuna tıklayınca açılan sayfada GPs bilgisine tıklarsanız bu ekranı görebilirsiniz.
  • arkadaşın cihazında balkonda 6 tane buldu üstte 3 kat var açık alanda deneyelim dedim bakalım ne olacak yarın gerçekten iyi bizimkilerde ekranınsağ üstünde 3 tane yuvarlak ikon var böyle bir ekran çıkmıyor zannediyorum navi araçta şu an
  • valla benim 545 cihazda ofisimde 4 uydu buluyor ne balkonvar ne bişi sadece küçük bir cam diğer cihazlar arıyor sadece
  • quote:

bizimkilerde ekranınsağ üstünde 3 tane yuvarlak ikon var böyle bir ekran çıkmıyor zannediyorum navi araçta şu an

iki mesaj yukarıda anlattım bu ekranı nasıl açacağınızı Sizin cihazdada vardır
  • quote:

valla benim 545 cihazda ofisimde 4 uydu buluyor ne balkonvar ne bişi sadece küçük bir cam diğer cihazlar arıyor sadece

benim cihazın durumu fena değil pcnin bulunduğu odanın giriş kapısındaki duvarra dayalı masanın üzerinde uydu buluyor ama speedcam dosyalarını balkona çıkmadan etkinleştirememiştim
  • quote:

quote:

bizimkilerde ekranınsağ üstünde 3 tane yuvarlak ikon var böyle bir ekran çıkmıyor zannediyorum navi araçta şu an

iki mesaj yukarıda anlattım bu ekranı nasıl açacağınızı Sizin cihazdada vardır

almaya gidiyorum navigasyonu şimdi bakalım sonuç ne olacak
    aldım geldim içeride iki büyük yeşil bahsettiğim masadaüç büyük kırmızı 2de küçük kırmızı mevcut uydular 2 ad yazıyor dışarıda ise durum arkadaşınki ile aynı6 uydu kırmızıları saymıyorum yalnız arkadaşım yani komşum 2 kat aşagımda oturuyor bence fark yok pek okadaryani bizim cihazlarda 4 tane ile yetinmiyormuş onu öğrenmiş oldum sayenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 23 Haziran 2011; 22:57:09 >

• Selam;
    Primo1.2 yazılımda rota ayarlarında kullandığımız araç türünü özelleştire biliyoruz.Buna göre araç verilerini girdiğimizde yeşil rota ayarlamalarını bu doğrultuda yapıyor.Dilersek araç ismini değiştirebiliyor,kendi aracımızın adını yazabiliyoruz,yada yeni bir araç profili yaratabiliyoruz.

• 545 dün teslim aldım kargodan,bluetooth bağlantısı nokia N85 ile sağlayamadım,6300 ile bağlantı oldu .N85 !i görüyor tel den 8888 giriyorum ama tam o anda bağlantı kesildi hatası veriyor her iki cihaz...çözüm öneriniz var mı ?
  • Uyumus olabilir o telefonla,zaten PND'lerin hiçbiri bu garantiyi veremez.Dünyada tüm telefonlarla çalışma garantisi özelliği bir tek Parrot markasındadır.O da zaten profesyonel olarak araçlarda Bluetooth kittir.
  • Arkadaşlar şimdi bu cihazı illede cama mı monte etmek lazım?misal arabanın ön göğüsünün tam ortasına üstüne olmaz mı? Bir de cihazın güneşte ekranın gözükmediği yazılmış ne kadar doğru bilmem.Ne yapsak acaba tavsiye edermisiniz bu aleti.Saygılar.
  • Arkadaşlar,

Ben YE-G 525 5" modelini almayı düşünüyorum.
    Ancak, kafama birşey takıldı: Şarjlı piller ile iki saat kadar dayanıyormuş cihaz. Mesela uzun yolda bir film izlesek sürekli enerjiyi nasıl sağlayacağız, sürekli pil mi değiştireceğiz? Sanırım bir kablosu olmalı.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar şimdi bu cihazı illede cama mı monte etmek lazım?misal arabanın ön göğüsünün tam ortasına üstüne olmaz mı? Bir de cihazın güneşte ekranın gözükmediği yazılmış ne kadar doğru bilmem.Ne yapsak acaba tavsiye edermisiniz bu aleti.Saygılar.

Ürün cama montaj ekipmanı ile birlikte geliyor, tabi siz havalandırma çıkışlarına monte etmek istiyorsanız ayrıca uygun montaj aksesuarları temin etmeniz (veya uydurmanız) gerekir.

Ekran görüntüsüne gelince, bu yorumu yapan arkadaş için söylemiyorum ama genelde bunu söyleyenler başka bir navigasyon cihazı kullanmadan, karşılaştırmadan söylüyorlar. Ben kullanıyorum ve memnunum. Aracımın içine güneş girerken ben bunu neden gece olduğu gibi net göremiyorum diye sorgulamadığım sürecede mutluyum.

quote:

Orijinalden alıntı: sarcodinia

Arkadaşlar,

Ben YE-G 525 5" modelini almayı düşünüyorum.
    Ancak, kafama birşey takıldı: Şarjlı piller ile iki saat kadar dayanıyormuş cihaz. Mesela uzun yolda bir film izlesek sürekli enerjiyi nasıl sağlayacağız, sürekli pil mi değiştireceğiz? Sanırım bir kablosu olmalı.

Selamlar.

Cihazın pili değiştirilebilen bir pil değil ve siz cihazı araçta kullandığınız sürece çakmak bölmesinden kendi kablosu ile güç sağlayacaksınız. Aracınız kontağını kapattığınızda yada fişi çektiğinizde piller devreye girecek (yani bu durumda 2 saat yeterli bir süre navigasyon cihazını araç dışında kullanacaksanız)

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEUC -- 24 Haziran 2011; 16:39:19 >

• Cihazı (YE-G 545 ) 2 gündür kullanıyorum,
    Ekran akşam saatlerinde ve gece çok güzel ama gündüz, hele güneşli havada ekranı görmek çok zor,bluetooth benim Nokia N85 telefonu tanımadı,telefonu değiştirmem gerekecek .Fm transmitteri şehir içinde kullanmak imkansız çünkü boş frekans yok,şehir dışına henüz çıkmadığımdan fm transmitter aracılığı ile ses sisteminden hiç ses alamadım henüz.

Ayrıca şehir içinde seyrederken sağ veya sol başka bir caddeye döndüğümde gps 5-6 saniye gecikmeli dönüyor o caddeye,yani anında tepki vermiyor dönüşlerde.Belki primo ile ilgilidir,daha önce igo8 yüklü cihazım varken bu sorun yoktu.

edit:lcd ekrana kendi kalemiyle dokununca ,ekranda esneme oluyor,yani önce sert şeffaf bir plastiğe (ekrandaki o yapışkan nylon değil onu söktüm ) dokunuyor sonra burası esneyip sert ekrana değiyor,sizlerde de böyle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 25 Haziran 2011; 19:34:37 >

• televizyon da olsa bu cihazlarda süper olacak
  • TV olmasın aman aman,TV olanları görüyoruz zaten bir şeye yaramadığı gibi bir ton sorunları var.
  • bu alette park kamerası girişi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkan -- 26 Haziran 2011; 16:45:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

bu alette park kamerası varmı

kamera görüntüsü almak için AV-İN girişi yok
  • tam bana göre alet buldum derken av in olmaması kötü oldu bu özelliklerde park kamerası bağlayabileceğimiz bir cihaz yokmu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.