Bende 545 modelini aldım radar yerlerini yükleyebilirmiyim?Nereden?Ve nasıl ?
Aldığınız cihazı kayıt ettiğiniz yada edeceğiniz web sitesinde kendi paylaşım forumlarının ve kullanıcılarının toplandıkları adres var.Zaten bu dosyaları onlar yapıyor başkaları çalıp başka sitelerde veriyor birde üstüne teşekkür alıyorlar bu densizler Siz direk oradan alın ve paylaşın bulduklarınızıda
quote:
Orijinalden alıntı: SEUC
quote:
Orijinalden alıntı: wildermess
quote:
Orijinalden alıntı: dtlevent
Bende 545 modelini aldım radar yerlerini yükleyebilirmiyim?Nereden?Ve nasıl ?
evet yükleyebilirsin , PND/GPS/CONTENT/SPEEDCAM içine kopyalayabilirsin
Bunu yapabilmeniz için elinizde bir "txt" dosyası olması gerekir. Sizde var mı ?
Bu ilk navigasyonum konuya biraz yabancıyım dediğiniz dosyadan bende yok nereden bulabilirim?biraz daha acarmısınız?
Üye olamadım bir sorun var bu dosyası olan bu konuya ekleyebilirmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gilth
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
Arkadaşlar cihaz geldi şöyle bir inceledim güzelmiş beğendim,şimdi ise hafıza kartı almak istiyorum ve şu nasıl sizce: Team 16GB Class 10 Ultra Micro Secure Digital Hafıza Kartı + SD Adaptör cihaza uyarmı acaba.almadan evvel bi sorayım dedim sizlere.
ben nextin ilk gps cihazı 708de Team 16gb class 10 sdhc kart kullanıyorum. uygun fiyatlı ve gayet hızlı belleklerdir, alabilirsin bir sorun olmaz.
Dostum ilgin için saol.2 adet aldım bu karttan bi arkadaşa bi bana.
Bende aynı SD kartı kullanıyorum sorun yaşamadım hiç
uzun saatler sonucu ki bu msjımdada bellii sanirsamm
next in 525 veya 545 modelleri arasinda kaldım
yalnız istediğim ekranin gün işiğinda beyaz olmasini bunlarda çözüm bulamamişlar
ki navitech 512 içinde tam çözüm olamaz demişlerdi.
sonuçda next servis ilgi alakasini forum sitesini takip etttim ve karar verdim
sabah ola hayr ola dierek next alacaz artık ..
quote:
Orijinalden alıntı: ertuğ2045
uzun saatler sonucu ki bu msjımdada bellii sanirsamm
next in 525 veya 545 modelleri arasinda kaldım
yalnız istediğim ekranin gün işiğinda beyaz olmasini bunlarda çözüm bulamamişlar
ki navitech 512 içinde tam çözüm olamaz demişlerdi.
sonuçda next servis ilgi alakasini forum sitesini takip etttim ve karar verdim
sabah ola hayr ola dierek next alacaz artık ..
hız olarak 525 , 545'den daha iyi eğer BT kullanmam derseniz kesinlikle 525
545 modelini nextburada.com dan sipariş çektim bakalım yarın elinde olur dediler
dedikleri gibi hızlımı görecez..
çarşamba günü de sabah erkenden yola çikacaz bakalım detaylari da sizinle paylaşirim
speedcam olayini bakalım yapabilirsem sali günü bi cihaz gelsinde..
mp3 kalitesi nasıl bu cihazın NExt YE 545 in yani... EQ ayarları falan yapılabiliyor mu? sadece audio track destekli arabamın CD çalarından daha kötü ses alırmıyım...?
Benim 545 de bu akşam itibariyle elime geçti. Şarja taktım sabah ilk açılışı yapacağimm. Yedekleme,speedcam ve ayarlardan sonra açık alana çıkıp navigasyonu açacağım. Beklediğimden daha şık ve kibar bir görünümü var.
quote:
Orijinalden alıntı: KaNaT
Benim 545 de bu akşam itibariyle elime geçti. Şarja taktım sabah ilk açılışı yapacağimm. Yedekleme,speedcam ve ayarlardan sonra açık alana çıkıp navigasyonu açacağım. Beklediğimden daha şık ve kibar bir görünümü var.
Kutunun içinden şarj cihazı çıkıyor mu?
Araç şarjı çıkıyor ac 220 volt ev tipi şarjı yok
Ev tipi şarj aparatıyla birlikte sipariş vermiştim o yüzden sıkıntı yok. Sanırım bir micro SD almam gerekiyor. Cihaz hafızasından multimedya kullanımı önerilmiyor.
YE-GA 5720 alan yokmu ? Bilgi paylaşsa. Teş.
quote:
Orijinalden alıntı: KaNaT
Ev tipi şarj aparatıyla birlikte sipariş vermiştim o yüzden sıkıntı yok. Sanırım bir micro SD almam gerekiyor. Cihaz hafızasından multimedya kullanımı önerilmiyor.
Bu tür cihazlarda multimedyaları sd karttan kullanmakta fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: volkan2012
YE-GA 5720 alan yokmu ? Bilgi paylaşsa. Teş.
ne gibi bir bilgi istiyorsunuz cihaz hakkında 4624'ün kasası değişmiş versiyonu , onun dışında hemen hemen herşey aynı
haritayı internetten satın alabilirsiniz , toolbox programında şu ana kadar sorun yaşamadım uyduya 10-15 sn gibi kısa sürede bağlanıyor uydu bağlantısı ile ilgili küçük bir resim vardı başka TF'de onu buraya koyuyorum işinize yarar