Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilal47

YE-G 525YE almaya karar verdim bilmiyorum hiçbir fiktrim yok bu navigasyonlar hakkında sizce iyi bir seçim mi_?Bir de Tr haritası yanında avrupa ve ortadoğu haritası için para mı vereceğim?Ne kadar ücreti?

Güzel seçim Sorunsuz kullanacağınız bir cihaz.Türkiye haritasının yanına istediğiniz ülke haritasını BURADAN satın alabilirsiniz.

• pahallı hocam ya::((((((
  • 525 modeli next bayilerinde 215 TL ye satılıyorken, internette 240 liradan aşağı fiyat yok.İLginç gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

525 modeli next bayilerinde 215 TL ye satılıyorken, internette 240 liradan aşağı fiyat yok.İLginç gerçekten.

Hangi bayiler mesela 3-4 tane yazsanızda alacak olanlar baksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

525 modeli next bayilerinde 215 TL ye satılıyorken, internette 240 liradan aşağı fiyat yok.İLginç gerçekten.

Hangi bayiler mesela 3-4 tane yazsanızda alacak olanlar baksa

Mnaisa Karadeniz Elektronik ten geçen hafta 215 liraya aldım.Pazarlıksız fiyatıydı.
  • "bayileri" cogul bir ek :) 1 bayi bilgisi geneli pek baglamaz. İstanbul dan mesela 3-4 bayi verseniz faydasi olur
  • Merhabalar bende Bimeks 'ten 272 TL ye 545 almayı düşünüyorum. Tüm istediğim özelikler bu alette mevcut. Aslında Piranha infinty HD alacaktım onun için girmiştim internete ancak fikir değiştirdim ve araştırdığım kadarı ile 545 te aynı özelliklerde ve teknik desteği çok iyi... 3 Yıl harita güncelleme de zaten yeter 3 yıl demek 2014 demkki kim öle kim kala :) 272 TL kargo dahil iyi fiyat mı sizce ?
  • iyi fiyat genelde 299 tl'ye satılıyor cihaz
  • Teşekkürler Wildermess
  • quote:

"bayileri" cogul bir ek :) 1 bayi bilgisi geneli pek baglamaz. İstanbul dan mesela 3-4 bayi verseniz faydasi olur

Fİyatları bayiye göre değişiyor mu ki?
    izmir çankayadaki bir bayi de aynı fiyatı söylemişti. Bu yüzden ben bayilerdeki satış fiyatını standart olarak düşündüm.
  • quote:

quote:

"bayileri" cogul bir ek :) 1 bayi bilgisi geneli pek baglamaz. İstanbul dan mesela 3-4 bayi verseniz faydasi olur

izmir çankayadaki bir bayi de aynı fiyatı söylemişti. Bu yüzden ben bayilerdeki satış fiyatını standart olarak düşündüm.

Değişeceğini sanmam,firmaya direk sorarsanız daha iyi olur zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Değişeceğini sanmam,firmaya direk sorarsanız daha iyi olur zaten.

Ben 215 liraya aldım zaten.

Kısa bir inceleme de yazdım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_50864670/tm.htm

• Bu sıralar ciddi bir Primo güncellemesi geleceğini duyuyorum arkadaşlar; diğer cihazları bilmem ama Next 'in Primo'lu cihazları upgrade olacak. Aynı Primo v1.0 dan v1.1 olduğu gibi.

Ben duydum; size de duyurdum işte.. Dedikodu mu? Değil !
  • gerçekten işi büyültüler diğer markalara göre bence aşırı güzel
  • NNG aldı başını gidiyor; Navcity, Garmini Tomtom vs. darmadağın etti...
  • 1-bimeksden 525 almayı düşünüyorum.
    nextburada'dan sipariş vermek şart mı?üye olmak mı gerekiyor buradan sipariş vermek için...

2-545 ile aralarında çok mu fark var?

bu cihazlara hariici kart mı takılıyor ve takılıyorsada ne işe yarayacak.
    teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtor -- 12 Ağustos 2011; 4:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airtor

1-bimeksden 525 almayı düşünüyorum.
    nextburada'dan sipariş vermek şart mı?üye olmak mı gerekiyor buradan sipariş vermek için...

2-545 ile aralarında çok mu fark var?

bu cihazlara hariici kart mı takılıyor ve takılıyorsada ne işe yarayacak.
    teşekkürler....

1:dilediğiniz yerden alabilirsiniz nerede fiat işiniza geliyor,uygunsa oradan alın.

2: Aralarındaki fark sadece BT olması ve ekran çözünürlük farkı.BT lazım değilse 525 modeli daha iyi

3:SD kart cihazda kullanacağınız multi medyalar için lazım bu multimedyalar fazla değilse cihazın kendi hafızasınada atabilirsiniz.Yani kart almanız şart değil.
  • hocam sağolun bilgiler için..internetten çok olumlu duyumlar aldım bu cihaz için.
    yarın kısmetse bimeksden almaya gideceğim.
    hocam cihazı alınca yapmam gerekenler neler olabilir?

ev şarj aleti almama gerek yok sanırım usb den de 8 saat yeter sarj etmeye değil mi?
    cihazı bir yere tanıtmaya gerek var mı?
    nexte üye mi olmak gerekiyor
    bilgisayara bişeyler indirmek gerekiyormuş sanırın
    birda güncelleşme yaptırmayacağım hemen değil mi?
    çok sorum oldu kusura bakmayın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airtor

hocam sağolun bilgiler için..internetten çok olumlu duyumlar aldım bu cihaz için.
    yarın kısmetse bimeksden almaya gideceğim.
    hocam cihazı alınca yapmam gerekenler neler olabilir?

ev şarj aleti almama gerek yok sanırım usb den de 8 saat yeter sarj etmeye değil mi?
    cihazı bir yere tanıtmaya gerek var mı?
    nexte üye mi olmak gerekiyor
    bilgisayara bişeyler indirmek gerekiyormuş sanırın
    birda güncelleşme yaptırmayacağım hemen değil mi?
    çok sorum oldu kusura bakmayın?

Evet pc den şarj edebilirsiniz,zaten çoğu araçta kullanacağınız için araçta şarj ihtiyacı giderilecektir.

Firmanın kendi cihazları kayıt ettikleri yervar oraya kayıt edip cihazın içinde bulunan yazılımları daha sonra verilebilecekcek yazılım güncellemelerini fotonav resimlerini orada bulacaksınız.Sadece oraya kaydetmeniz yeterli.
    http://www.nextnavigasyon.com/naviclub/

internetten indirmeniz gereken harita yüklemek ve güncellemek için olan program,onu da alttaki linkten indirip pc ye kurabilirsiniz.Gerçi şimdilik yapılacak yayınlanmış bir güncelleme yok henüz.Cihaz en son harita yazılımı ile geliyor.
    https://www.naviextras.com/shop/portal/downloads

Hayırlı olsun şimdiden

• daha ne söylenebilirki herşeyiyle güzel güzel açıkladınız .
    çok sağolun hocam.
    bu siteye bir de teşekkür butonu eklense güzel olur.
    arkadaşlar ve sizler hiç bıkmadan cevap veriyorsunuz...
    tekrar sağolun...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.