Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildermess

quote:

Orijinalden alıntı: volkan2012

YE-GA 5720 alan yokmu ? Bilgi paylaşsa.
    Teş.

ne gibi bir bilgi istiyorsunuz cihaz hakkında
    4624'ün kasası değişmiş versiyonu , onun dışında hemen hemen herşey aynı

AV In ile ilgili olarak beklentim vardı,5720 de bu özellik mevcut ama bariz 525 daha hızlı ise yapacak bişey yok gibi
    525 mi 5720 ? sorusuna yanıt aradım sadece,
    Saygılar
  • quote:

quote:

quote:

YE-GA 5720 alan yokmu ? Bilgi paylaşsa.
    Teş.

ne gibi bir bilgi istiyorsunuz cihaz hakkında
    4624'ün kasası değişmiş versiyonu , onun dışında hemen hemen herşey aynı

AV In ile ilgili olarak beklentim vardı,5720 de bu özellik mevcut ama bariz 525 daha hızlı ise yapacak bişey yok gibi
    525 mi 5720 ? sorusuna yanıt aradım sadece,
    Saygılar

hızlı ve yazılım daha gelişmiş benim fikrim bu daha önemli benim açımdan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geremy_17

Herkese iyi akşamlar önceki gün satın aldığım telfunken cihazımı birkaç olumsuzluk sebebiyle iade etmek zorunda kladım vehttp://www.hepsiburada.com/Liste/next-ye-g-525-5-atlas-5-600mhz-fm-verici-primo-12-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otnextye-g525&categoryId=257643&SKU=OTNEXTYE-G525
    Bu cihazı sipariş ettim.Bu cihaza Bulgaristan haritası satın alabilirmiyim?bu cihazı proğrama bağlayınca program hemen tanırmı_(harita satın alma programı)?birde bu cihazın uydulara bağlanması nasıl?hemen bağlanıyormu?

haritayı internetten satın alabilirsiniz , toolbox programında şu ana kadar sorun yaşamadım
    uyduya 10-15 sn gibi kısa sürede bağlanıyor
    uydu bağlantısı ile ilgili küçük bir resim vardı başka TF'de onu buraya koyuyorum işinize yarar

cevap için teşekkür ederim
    akşam kendi siteleriymiş oradaki forumda gördüm konuları gerçekten övgüleri hak ediyorlar akşak cihaz hakkında iki soru sordum daha 3 dakika bile olmadan cevap verdiler aydınlattılar beni konuları okuduğumda bu cihazı alan birinin zaten teknik servise ihtiyacı olmaz gibi görünüyor forumda hemen aydınlatıp sorunu çözmeye yardım etmişler bu sefer iyi bir cihaz aldık inşallah cihaz gelsin detaylı inceleme paylaşırım

• Arkadaşlar next bütün forumda en çok kullanılan ürünmüş gibi gözüküyor fakat bu konuda sadece 4 sayfa yazı var. Belki de bana yetersiz geldi bilemiyorum=) Mümkünse 545 kullanan arkadaşlar biraz daha detaylı bilgi verebilirler mi? GPS hızı ve bluetooth özellikleri hakkında?
  • İyi ama zaten Next kullanicilari bu forumda pek olmazlar,firmanin destek verdigi ve toplandiklari yere bakin bence ;)

BT konusunda CSR firmasi yani Atlas5 i ureten firma ne destekliyorsa onu destekler,calismasinda bir sıkıntı yok cok basarili hiz konusunda zaten yillardir gps hizinda kimse next'in eline du dokemedi. Bazi markalarda BT nin kapatma menusu bile yokken bu modelde rahatlikla kapatip acilabilir gelen cagrilar navigasyona bagli olmadan bile gorulup yanitlanabilir

Ama siz asil mekanlarina bakarsaniz daha faydasi olacaktir;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 15 Temmuz 2011; 11:49:26 >
  • 545' bluetooth özelliği satıcının da söylediği ve tüm navigastyın cihazlarının yaptığı gibi her cihazla birbirini görmüyor ve kopma yasanabiliyor... ancak cok enteresandır ki hiç ummadığım ölcüde samsung d900 telefonla gayet uyumlu :)

gps hızına gelince piranhadan kesinlikle iyi... bende 525 - 545 arasında kalmıstım ama 545 i tercih ettim ancak hız olarak 525 in daha iyi olduğu aşikar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

İyi ama zaten Next kullanicilari bu forumda pek olmazlar,firmanin destek verdigi ve toplandiklari yere bakin bence ;)

BT konusunda CSR firmasi yani Atlas5 i ureten firma ne destekliyorsa onu destekler,calismasinda bir sıkıntı yok cok basarili hiz konusunda zaten yillardir gps hizinda kimse next'in eline du dokemedi. Bazi markalarda BT nin kapatma menusu bile yokken bu modelde rahatlikla kapatip acilabilir gelen cagrilar navigasyona bagli olmadan bile gorulup yanitlanabilir

Ama siz asil mekanlarina bakarsaniz daha faydasi olacaktir;)

fiyatıda 50tl daha pahalı tabi onu atlamamakda lazım=) bu arada next ile ilgili daha ayrıntılı kullanıcı yorumlarını nerden alabilirim. Next'in sitesine girdim ama forum kısmı başka bir yerde mi?
  • http://www.turkeyforum.com/satforum/member.php?u=92505. Bu uye siz degilmisiniz? Zaten orasi firmanin kendi yeri degil sadece kullanicilarinin bulustugu ve destek verdikleri tek forum.Daginik destek yerine tek yer daha mantikli, ama benzer yerlerde firma destegi filan olmuyor zaten boyle ugrasan yok.

Genede diger alternatiflerinizi degerlendirin, ama fikrimi sorarsaniz ayni kategoride olan cihazlari degerlendirin derim yoksa hata olur secimde
  • sali günü elim geçen 545 hakkında bi kaç yorum yapayım

bende önceki cihazim piranha galieo ya ma göre gps i hızlı gözükmekde

arkadaşimda navking X30 HD a göre de gayet ii, route 66 yanından geçemez.

yalnız video çözünürlüğü 640*472 olan video da donma yapior takilmalar ses görüntü uyumsuzluklari var

ayni filmi dier gps cihazlarında denemiştim hiç bi takılma yapmadi hatta X30 HD çok iiydi bu konuda..şaşirtici derecede.

neden böyle bi takilma yapiyor

halbuki çözünürlük desteği daha fazla next 545 in?

menu geçişlerinde hafif takilma yapiyor dier iki navigasyona göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuğ2045

sali günü elim geçen 545 hakkında bi kaç yorum yapayım

bende önceki cihazim piranha galieo ya ma göre gps i hızlı gözükmekde

arkadaşimda navking X30 HD a göre de gayet ii, route 66 yanından geçemez.

yalnız video çözünürlüğü 640*472 olan video da donma yapior takilmalar ses görüntü uyumsuzluklari var

ayni filmi dier gps cihazlarında denemiştim hiç bi takılma yapmadi hatta X30 HD çok iiydi bu konuda..şaşirtici derecede.

neden böyle bi takilma yapiyor

halbuki çözünürlük desteği daha fazla next 545 in?

menu geçişlerinde hafif takilma yapiyor dier iki navigasyona göre..

yüksek çözünürlük ekrana sahip olduğu için bu normal tüm 800x480 çözünürlükteki cihazlar bunu yapar 480x272 olan bir cihaz yukarı doğu render eder,elinizdeki cihaz 800x480 yani aşağı render yapmak zorunda bu yüzden takılmalar olabilir Bunun için izleyeceğiniz filmleri 400x240 olarak convert etmeniz lazım..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• next 525 aldım. Cihazımın 3 yıl harita güncellemesi olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

next 525 aldım. Cihazımın 3 yıl harita güncellemesi olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Toolbox'a bağlayın orada yazar..

• cevap için teşekkürler. Bende şöyle bir sayfa çıktı. Ama sizin resmini eklediğiniz sayfaya hangi menüden ulaşacağımı bulamadım?

• Toolbox'un bu yeni hali biraz karışık soldaki menüden güncellemelere tıklayıp oradan gelişmiş yüklemeler var oradan yüklü haritayı bulup detaylara baktığınızda görürsünüz.Bu pc de toolbox yüklü olmadığından bende tam hatırlamıyorum şimdi kafayı takmayın Next 2008 yılında sattığı cihazlara bile söz verdiği gibin halen veriyor ücretsiz güncellemeleri bu konuda sıkıntı yaşamazsınız
  • Ben de bugün GG'den Next 545 modelini satın aldım. Sanırım yarın teslim edilir, GG(anladınız siz onu )'den almam garanti açısından bir sıkıntı doğurur mu?
  • 1- her foruma ve konuya ayni mesaji yazmissiniz
    2- dogurur cunki orada calinti mal bile satiliyor
    3- soruyu sordugunuz asil forumlarinda zaten bilgi verilmis size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 18 Temmuz 2011; 21:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

1- her foruma ve konuya ayni mesaji yazmissiniz
    2- dogurur cunki orada calinti mal bile satiliyor
    3- soruyu sordugunuz asil forumlarinda zaten bilgi verilmis size

Her forum dediğiniz burada iki başlık ve TF'de bir başlık. Yarın ürün geleceği için haliyle biraz acele cevap alabilmek için. Her zamanki gibi müthiş olumlusunuz

Edit:Diğer başlıktaki yazımı da sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever1907 -- 18 Temmuz 2011; 22:22:46 >
  • Şimdi yazıştım satıcı ile fiş kestiğini, eğer ona gönderirsem garanti belgesini de onaylayacağını belirtti, içim rahatladı biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

Şimdi yazıştım satıcı ile fiş kestiğini, eğer ona gönderirsem garanti belgesini de onaylayacağını belirtti, içim rahatladı biraz.

Garanti belgesini onaylarsa fişde oldumu sıkıntı olacağını tahmin etmem.Hayırlı olsun
  • YE-G 525YE almaya karar verdim bilmiyorum hiçbir fiktrim yok bu navigasyonlar hakkında sizce iyi bir seçim mi_?Bir de Tr haritası yanında avrupa ve ortadoğu haritası için para mı vereceğim?Ne kadar ücreti?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.