Şimdi Ara

Nexus 4 1050 TL -Paralel İthalat- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
7.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paralel ithalat olan Nexus 4 Stoklarımızda siz değerli müşterimizin ürüne olan yoğun ilgisi nedeni ile tükenmiştir. İthalatçı firmamızda da ürün tükendiğinden yeni ürün gelmesini beklemekteyiz. Ürünün stoklarımıza geliş tarihi yarın belli olacaktır. Sağlayıcımızdan gelecek tarihe göre ürünü Ön Sipariş olarak sitemize açma imkanımız mevcuttur.

@ersin07
    Axess Kredi Kartına Ay sonuna kadar 3,6,9 ve 12 Ay Taksit imkanımız mevcuttur.

@solidfrost
    Bakmış olduğunuz ürün Distribütör garanti Nexus 4 ürünüdür.

@43hakan42
    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

@numenorian
    Bizi tercih ettiğiniz için ve olumlu yorumunuz için teşekkür ederiz. Ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bizdehesapli

Merhaba,

Paralel ithalat olan Nexus 4 Stoklarımızda siz değerli müşterimizin ürüne olan yoğun ilgisi nedeni ile tükenmiştir. İthalatçı firmamızda da ürün tükendiğinden yeni ürün gelmesini beklemekteyiz. Ürünün stoklarımıza geliş tarihi yarın belli olacaktır. Sağlayıcımızdan gelecek tarihe göre ürünü Ön Sipariş olarak sitemize açma imkanımız mevcuttur.

@ersin07

@solidfrost

@43hakan42
    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

@numenorian
    Bizi tercih ettiğiniz için ve olumlu yorumunuz için teşekkür ederiz. Ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Peki diğer Nexus 4'ün linkini atarmısınız ?

• quote:

Aşağıdaki linkten ürüne ulaşabilirsiniz.

http://www.bizdehesapli.com/lg-e960-nexus-4-black-8-mp-kamera-bluetooth-wifi-3g-mp3-nexus-4-16gb-siyah

Ne kadar sürer stoklara girmesi ? hiçbir bilgi yok mu ?
  • quote:

Aşağıdaki linkten ürüne ulaşabilirsiniz.

http://www.bizdehesapli.com/lg-e960-nexus-4-black-8-mp-kamera-bluetooth-wifi-3g-mp3-nexus-4-16gb-siyah

¨ 1347.51 fiyat buyken ulaşsakta pek birşey değişmez

paraleli heycanla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 28 Mayıs 2013; 19:16:08 >

• Benim nexus4 geldi 304 sürüm,sallayınca ses yok onun gayet memnunum diğer telefonalrdan çok farklı geldi bana gayet stabil ve akıcı.
  • quote:

Merhaba,

@ersin07

@solidfrost

@43hakan42

@numenorian

tekrar stoğa girme tarihini bildirecektiniz???

• Cumartesi 12:30 dan sonra sipariş verdiğim için pazartesiye kaldı kargo. Akakçe de hep en düşük görüyordum Bizdehesaplıyı ilk tecrübeyi yaşamış oldum. Kargolama, paketleme, ilgi vs gerçekten çok iyi. Kıyaslamalarımda bu sitede olacak bundan sonra. Söylenildiği gibi telefon 304 sürüm. Dün sabah 09:00 dan akşama kadar elimden düşürmedim telefonu akşam 11:00 gibi şarjı bitti ki bu gayet normal. Garantisi Teknoeksper. Bundan sonra getirecekleri firma da aynı olur mu bilmiyorum.
  • Telefon alan arkadaslar ıyı gunlerde kullansınlar...

Yenı cıhazlar ne zaman stoga gırer acaba bır bılgı alabılırsek ıyı olucak.

Tskler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlerin taleplerini karşılamak için ilgili ürün için çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç gün içerisinde sınırlı sayıda ürün stoklarımızda olacak. Ürün Depomuza gelir gelmez bu konudan size duyuru yapacağız. Adetli stok için ithalatçı firmamız yurtdışından ürün aramaya devam etmektedir. Aynı fiyattan ürünü siz değerli müşterilerimize sunmak için biraz daha beklememiz gerekmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • bende beklemedeyim, 2.sini sizden alacağız.
  • quote:

Sizlerin taleplerini karşılamak için ilgili ürün için çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç gün içerisinde sınırlı sayıda ürün stoklarımızda olacak. Ürün Depomuza gelir gelmez bu konudan size duyuru yapacağız. Adetli stok için ithalatçı firmamız yurtdışından ürün aramaya devam etmektedir. Aynı fiyattan ürünü siz değerli müşterilerimize sunmak için biraz daha beklememiz gerekmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Şu kartlara taksit olayında da bankalarla anlaşsanız ya da yenicarsim, n11, gittigidiyor gibi sitelerden birinde satış yapsanız da bizlerde taksitten faydalansak.

Muhtemelen birisi komisyon nedeniyle aynı hesaba geleceğini söyleyecek; ancak puan vs. ile durumu eşitlemiş olacağız.

• Ben nexus'umu bu siteden aldım eğer yine aynı fiyattan stoğa girecekse kaçırmayın ben tek çekim aldım 1019 tl ye o 19 tl yi saymıyorum 1000 tl ye resmen amiral gemisi dediğimiz modele sahip oluyorsunuz.Site kesinlikle güvenilir inanılmaz hızlı kargo gönderimi ve burda da görebileceğiniz gibi gösterdikleri ilgi ile şüpheye yer bırakmayan güvenilir bir site
  • Takip....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Takip....

+1
  • arkadaşlar öyle olduğuna eminim..ama..alan arkadaşlara soruyorum...net cevaplarsanız sevinirim..üründe tr.dil desteği-menü var değilmi..
    aslında türkiyeye ithal eden ithalatçı firma ürünlerde türkçe dil desteği ve tr.kullanma kılavuzu bulundurmaya mecbur ama...mesela 10 gün önce a.101 den aldığımız s3-minide tr.dil yoktu...artık hangi firma nereden ithal ettiyse....iade edene kadar bayağı uğraştık..
    daha önce pm ile satıcı firmaya sordum..saolsun hemen dönüş yaptılar..ama cevaben ..türkiyede kullanmaya uygun dediler...ben net bir şekilde (her ürün türkiyede kullanıma uygundur...) türkçe dil..menüde varmı yokmu.. onu öğrenmek istiyorum...
    çok teşekkürler
  • Aan arkadaşlar telefondan memnun musunuz? Bilgi verirseniz biz de ona göre fikir sahibi oluruz. Teşekkürler.
  • Biraz daha para biriktirip Xperia Z mi alayım bunu mu alayım muallakta kaldım. Hep F/P telefon kullandım şu ana kadar ve sorunlar bitmek bilmedi. Ideos X5'i de duvara fırlattım. (Bilenler bilir bu telefonu.) Şimdi ise paraya kıyıp iyi bir şey almak istiyorum Xperia Z'nin yanında Nexus 4'te göz kırpıyor. Siz ne düşünüyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Biraz daha para biriktirip Xperia Z mi alayım bunu mu alayım muallakta kaldım. Hep F/P telefon kullandım şu ana kadar ve sorunlar bitmek bilmedi. Ideos X5'i de duvara fırlattım. (Bilenler bilir bu telefonu.) Şimdi ise paraya kıyıp iyi bir şey almak istiyorum Xperia Z'nin yanında Nexus 4'te göz kırpıyor. Siz ne düşünüyorsunuz acaba?

Xperia P kullanıyordum. Çok uzun süre Xperia Z yi takip ettim almak için. Bu telefonun fiyatını görünce Teknosa'ya gittim inceledim 1 günde kararım değişti bunu aldım. Telefon çok karizmatik, müthiş hızlı. Çevremdekiler özellikle hızına şaşırdı. Dokunduğunuz şey anında açılıyor. İnterneti de yine öyle. Wireless veya 3G de sitenin ismini yazdığınız anda pat açılıyor. Hep böyle devam eder umarım... Elbette Xperia Z nin bu telefondan üstün olduğu bir çok özellik mevcut, Xperia Z nin klasmanı daha yüksek. Ancak aradaki 400- 500 tl ye değer mi o sizin kararınız. Bir de Türkiye'de Nexus 4 e göre çok fazla kılıf, ekran koruyucu seçeneği olmadığını da hatırlatayım. Ebay dan sipariş vedim onlarıda....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.