Şimdi Ara

Nexus 4 1050 TL -Paralel İthalat- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
7.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • axes %5 benim hiç aklıma gelmedi.gitti 50 tl,onada kılıf ekran koruyucu falan alırdım.
  • Xperia z ile nexus arasında çok kararsız kaldım ve an itibariyle morhipodan z siparişi verdim inşallah pişman olmam :)
    Bu arada 1019 tl çok iyi fiyat nexus için güle güle kullanın..
  • garantisi nasıl oluyor bunun? yurtdışındayım burdan alınca 900e falan geliyor ancak LG Türkiye yurtdışı telefonlara garantisine bakmıyoruz dedi. ne dersiniz garantisi sağlamsa +100 tl vermeyi düşünebilirim.
  • Site ile ilgili şüphesi olan arkadaşlar için durum bilgisi vereyim.
    Telefonların siparişini dün akşam 6 gibi verdim bu sabah saat 12:00-13:00 arası kargoya verilmiş an itibari ile yurtiçi kargo transfer merkezinde görünüyor milyon dolarlık dev online sitelerinden bile hızlı gönderim için ayrıca teşekkürler.
    Daha yeni Teknosa dan geldim kapıya kocaman flama asmışlar yüzde 50 turuncu indirim diye girdim şu nexus'a bir daha bakıyım diye fiyatı yine aynı 1399 tl resmi tedarikçi tamam anladıkta ne zaman baksam aynı fiyat o indirim flaması da nedir öyle
    Amerika da şu an 300 dolar yani 550 600 tl arası bi rakamda ama avrupa da yaklaşık 800-900 tl arası 100 lira fark ile çok iyi fiyat umarım gelen cihazlarda sorunsuzdur.
    -Cihazı daha önce hiç alıcı gözüyle incelememiştim bu akşama kadar ama xperia z ile yanyana getirdiğimde boyut olarak doğru seçimi yaptığımı gördüm fazla büyük telefon taşımak istemiyordum ama küçük ekrana da sıkışıp kalmakta istemiyordum nexus tam ikisinin ortası Xperia Z gerçekten büyükmüş Note 2 ile hemen hemen aynı(kesinlikle o kadar büyük bir telefonu taşıyamam).
    -Şu alttaki menü tuşları biraz ekrandan yiyor ama elbet bir çaresi vardır playstore da filan.
    -Telefon gerçekten inanılmaz akıcı arka arkaya 10 15 tane menü de kaç tane uygulama varsa hepsine dalıp çıktım tık demedi.Galeride ki resimlere girme saniye sürmüyor aynı şey mesaj ve rehber içinde geçerli (xperia neo v ile bu 3 menü işlevini ki en sık kullanılanlarda bunlar beni çileden çıkarıyordu)
    -Telefonla fotoğraf çekmekte pek işim olmuyor (neo v ile 1.5 sene de 20 tane fotoğraf çekmişim ) o yüzden kamerası bana yeterli hatta fazla bile geldi.
    -Bir tek benim için olmazsa olmazlardan biri olan kulaklıkla ses kalitesini deneyemedim teşhirdeki cihazın içine insan bir kaç müzik dosyası koyar ama yoktu yine de çok kalitesiz olucağını düşünmüyorum.
    -Ekrandan şikayetçi olanlar olduğunu söylemiştim daha önce özellikle onu inceledim yanyana xperia z ile karşılaştırıp ikisininde parlaklığını full yaptım telefonu aldım diye değil kesinlikle objektif olarak söyleyebilirim ki renklerde bir fark yok sadece Z' nin ekranı çok dikkatli bakıldığında biraz daha aydınlık ama çok ta rahatsız edicek derece de değil.
    -Bir de en çok karşılaştırıldığı s3 ile bir araya getirdim kaldı ki o telefona aslında markasına karşı inanılmaz bir önyargım var o yüzden pek objektif konuşamayacağım s3 istediği kadar ucuzlasın yine nexus'u tercih ederdim zira s3'ün inanılmaz popülerliği, 10 kişiden 8'inde bulunuyor olması, kocaman yazıyorum MALZEME KALİTESİ resmen bana oyuncak boş bir şey geliyor. Ayrıca dikkat ettiğim s3 un ekranı çok garip bir mat görünüme sahip bana mı öyle geliyor anlamadım nexus un ekranı gıcır gıcırken s3 un bana mat cansız geliyor halbuki yorumları okuyorum bu durum tam tersi
    -Nexus malzeme kalitesi olarak s3'e hatta bir çok amirale takla attırır.Aynı şekilde tasarım olarak beğendim 4 telefondan biriydi (XPERİA Z- HTC ONE - İPHONE4,4S-NEXUS 4 )
    Cihaz daha elime geçmedi ama bu akşam ki incelememden sonra xperia z yi söküp attım kalbimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 25 Mayıs 2013; 21:27:21 >

• paralel evren var diyolardıda inanmıyordum
  • Telefon geldi hatta 304k serisi ona cok sasirdim. 303 son seri saniyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

Telefon geldi hatta 304k serisi ona cok sasirdim. 303 son seri saniyordum.

Nisan çıkış yapmis sanirim 304. Taze taze, iyi günlerde kullanın. Bizdehesaplı mı teknolojix mi hangi siteden almıştınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Mayıs 2013; 0:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

Telefon geldi hatta 304k serisi ona cok sasirdim. 303 son seri saniyordum.

Nisan çıkış yapmis sanirim 304. Taze taze, iyi günlerde kullanın. Bizdehesaplı mı teknolojix mi hangi siteden almıştınız ?

Tesekkur ederim. Bizdehesapli dan aldim

• Merhaba Değerli Forum Kullanıcıları,

Ürüne göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Satın alımda bizi tercih eden tüm müşterilerimizin siparişleri adreslerine gönderilmiştir. Talepteki yoğunluk nedeni ile stoklarımıza getirdiğimiz yeni adetlerde haftasonu satışlarımız olmuştur. An itibari ile stoklarımızda 4 Adet daha Nexus 4 bulunmaktadır. Ürünü satın almak isteyen forum kullanıcılarına ürün ayırabiliriz. Ürünü almak isteyen kullanıcıların sitemize üye numaralarını bildirmeleri önemle rica olunur.

Saygılarımızla

Bizdehesapli.com Ekibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizdehesapli

Merhaba Değerli Forum Kullanıcıları,

Ürüne göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Satın alımda bizi tercih eden tüm müşterilerimizin siparişleri adreslerine gönderilmiştir. Talepteki yoğunluk nedeni ile stoklarımıza getirdiğimiz yeni adetlerde haftasonu satışlarımız olmuştur. An itibari ile stoklarımızda 4 Adet daha Nexus 4 bulunmaktadır. Ürünü satın almak isteyen forum kullanıcılarına ürün ayırabiliriz. Ürünü almak isteyen kullanıcıların sitemize üye numaralarını bildirmeleri önemle rica olunur.

Saygılarımızla

Bizdehesapli.com Ekibi

Cumartesi 12 gibi aldım halen sipariş hazırlanıyor gözüküyor. Yorumlarda 1-2 saatte kargoya veriliyor deyince beklentiye girmiştim biraz hayal kırıklığı oldu şahsen ...

• quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

Saygılarımızla

Bizdehesapli.com Ekibi

Cumartesi 12 gibi aldım halen sipariş hazırlanıyor gözüküyor. Yorumlarda 1-2 saatte kargoya veriliyor deyince beklentiye girmiştim biraz hayal kırıklığı oldu şahsen ...

Sipariş Tarih ve Saatiniz Aşağıdaki Gibidir.

25.05.2013 12:52:17

Cumartesi 12:30'da kargo çıkışlarımız son bulduğu için siparişiniz ilk iş günü olan Pazartesi (Bugün) işleme alınmış olup, an itibari ile faturanız kesilmiştir. Siparişiniz özenli paketleme işleminin ertesinde Depomuz içerisinde çalışan Yurtiçi kargoya teslim edilecektir.

• Arkadaslar benim tel de yeni geldi 304k serisi 3g aktif kullaniyirum kameranin orasi isiniyor telin alt bolumunde iki kucuk cikinti var kutudan kulaklik cikmadi teli sallayinca cok az bi ses cikiyor sizin de bahsettiginiz bu herhalde simdilik bu kadar
    Yapmami onerdiginiz bir sey var mi

• LG E975 Blue Optimus G fiyatida fena değil gibi arkadaşlar n 4 le aradaki farkı vermeye sizce değer mi?
  • iki sitede de ürün kalmamış
    bende şans yok
  • Ben dün gece 1 civarı bizdehesaplıdan aldım, bugün öğlen kargoya verdiler, benim aldığım heralde son kalanlardı.
  • cuma gunu aksam 6 civari siparis verdim c.tesi kargoya verildi bugun oglen telefon elime ulasti 2-3 saattir kurcaliyorum yorumlarda hizli deniliyordu ama gercekten bu kadar iyi beklemiyodum.Satin aldigim iki telefonda 304k serisi wifi de kameranin alt kisminda isinma mevcut ama o kadar kafaya takilcak derecede degil normaldir.telefonu sallayinca tikirdi sesi bende yok.Ayrica gelen aramalarda ses cok yuksek ve berrak cok begendim

• Arkadaslar alan kisilerden ricam, garantinin hangi firmadan saglandigini paylasir misiniz ?

• türkçe menü var değilmi arkadaşlar....
  • Ben bizdehesaplıya sordum TEKNOEKSPER firmasından garantili olarak bilgilendirdiler.
  • quote:

Saygılarımızla

Bizdehesapli.com Ekibi

şuanda axees karta kaç taksit yaıyorsunuz ne kadar siteden kalkmışda göremedim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.