Şimdi Ara

Nexus 4 1050 TL -Paralel İthalat- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
7.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Biraz daha para biriktirip Xperia Z mi alayım bunu mu alayım muallakta kaldım. Hep F/P telefon kullandım şu ana kadar ve sorunlar bitmek bilmedi. Ideos X5'i de duvara fırlattım. (Bilenler bilir bu telefonu.) Şimdi ise paraya kıyıp iyi bir şey almak istiyorum Xperia Z'nin yanında Nexus 4'te göz kırpıyor. Siz ne düşünüyorsunuz acaba?

Xperia P kullanıyordum. Çok uzun süre Xperia Z yi takip ettim almak için. Bu telefonun fiyatını görünce Teknosa'ya gittim inceledim 1 günde kararım değişti bunu aldım. Telefon çok karizmatik, müthiş hızlı. Çevremdekiler özellikle hızına şaşırdı. Dokunduğunuz şey anında açılıyor. İnterneti de yine öyle. Wireless veya 3G de sitenin ismini yazdığınız anda pat açılıyor. Hep böyle devam eder umarım... Elbette Xperia Z nin bu telefondan üstün olduğu bir çok özellik mevcut, Xperia Z nin klasmanı daha yüksek. Ancak aradaki 400- 500 tl ye değer mi o sizin kararınız. Bir de Türkiye'de Nexus 4 e göre çok fazla kılıf, ekran koruyucu seçeneği olmadığını da hatırlatayım. Ebay dan sipariş vedim onlarıda....

Açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim. Fiyatı da cezbediyor sanırım mesajınla birlikte Nexus 4 alabilirim.

• quote:

quote:

Biraz daha para biriktirip Xperia Z mi alayım bunu mu alayım muallakta kaldım. Hep F/P telefon kullandım şu ana kadar ve sorunlar bitmek bilmedi. Ideos X5'i de duvara fırlattım. (Bilenler bilir bu telefonu.) Şimdi ise paraya kıyıp iyi bir şey almak istiyorum Xperia Z'nin yanında Nexus 4'te göz kırpıyor. Siz ne düşünüyorsunuz acaba?

Xperia P kullanıyordum. Çok uzun süre Xperia Z yi takip ettim almak için. Bu telefonun fiyatını görünce Teknosa'ya gittim inceledim 1 günde kararım değişti bunu aldım. Telefon çok karizmatik, müthiş hızlı. Çevremdekiler özellikle hızına şaşırdı. Dokunduğunuz şey anında açılıyor. İnterneti de yine öyle. Wireless veya 3G de sitenin ismini yazdığınız anda pat açılıyor. Hep böyle devam eder umarım... Elbette Xperia Z nin bu telefondan üstün olduğu bir çok özellik mevcut, Xperia Z nin klasmanı daha yüksek. Ancak aradaki 400- 500 tl ye değer mi o sizin kararınız. Bir de Türkiye'de Nexus 4 e göre çok fazla kılıf, ekran koruyucu seçeneği olmadığını da hatırlatayım. Ebay dan sipariş vedim onlarıda....

ben de birşey sormak istiyorum size.

nexus 4 ü almadan önce s3 almayı düşündünüz mü?malum s3ün özellikleri de oldukça iyi ve fiyat olarak o da 1000 tl.ye geldi. ben de telefon alacağım ve bir türlü karar veremiyorum.samsunga sıcak bakmıyorum o yüzden hedefimde nexus 4 var.fakat s3 ün özellikleri de çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

arkadaşlar öyle olduğuna eminim..ama..alan arkadaşlara soruyorum...net cevaplarsanız sevinirim..üründe tr.dil desteği-menü var değilmi..
    aslında türkiyeye ithal eden ithalatçı firma ürünlerde türkçe dil desteği ve tr.kullanma kılavuzu bulundurmaya mecbur ama...mesela 10 gün önce a.101 den aldığımız s3-minide tr.dil yoktu...artık hangi firma nereden ithal ettiyse....iade edene kadar bayağı uğraştık..
    daha önce pm ile satıcı firmaya sordum..saolsun hemen dönüş yaptılar..ama cevaben ..türkiyede kullanmaya uygun dediler...ben net bir şekilde (her ürün türkiyede kullanıma uygundur...) türkçe dil..menüde varmı yokmu.. onu öğrenmek istiyorum...
    çok teşekkürler

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle onu da düşündüm ancak ufak bir araştırmayla S3 den üstün olduğunu gördüm kafamdan sildim o anda. Aşağıdaki linkten inceleyebilrsiniz. Bir de malum çevremde S3 ü göre göre midem bulandı ... Telefonu oldukça savundum, söylediklerim bilgi amaçlı kesinlikle bir bakın aklınıza yatanı alın zevkler farklıdır sonuçta diycem ama yine de Nexus 4 :)

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Nexus-4-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III

Edit: Link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc.nc -- 1 Haziran 2013; 21:39:29 >
  • quote:

Kesinlikle onu da düşündüm ancak ufak bir araştırmayla S3 den üstün olduğunu gördüm kafamdan sildim o anda. Aşağıdaki linkten inceleyebilrsiniz. Bir de malum çevremde S3 ü göre göre midem bulandı ... Telefonu oldukça savundum, söylediklerim bilgi amaçlı kesinlikle bir bakın aklınıza yatanı alın zevkler farklıdır sonuçta diycem ama yine de Nexus 4 :)

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Nexus-4-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III

teşekkür ederüm. s3ün en büyük problemi markasının samsung olması bence dediğiniz gibi her yerde rastlamak mümkün.

• quote:

arkadaşlar öyle olduğuna eminim..ama..alan arkadaşlara soruyorum...net cevaplarsanız sevinirim..üründe tr.dil desteği-menü var değilmi..
    aslında türkiyeye ithal eden ithalatçı firma ürünlerde türkçe dil desteği ve tr.kullanma kılavuzu bulundurmaya mecbur ama...mesela 10 gün önce a.101 den aldığımız s3-minide tr.dil yoktu...artık hangi firma nereden ithal ettiyse....iade edene kadar bayağı uğraştık..
    daha önce pm ile satıcı firmaya sordum..saolsun hemen dönüş yaptılar..ama cevaben ..türkiyede kullanmaya uygun dediler...ben net bir şekilde (her ürün türkiyede kullanıma uygundur...) türkçe dil..menüde varmı yokmu.. onu öğrenmek istiyorum...
    çok teşekkürler

Türkçe dil desteği mevcut, ilk kurulumda dil seçeneklerinden Türkçeyi seçiyorsunuz, her şeyi ile Türkçe oluyor. Kullanma kılavuzu Türkçe çıkmadı.
    Tavsiye ederim, gerçekten iyi bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42hakan42

quote:

çok teşekkürler

Türkçe dil desteği mevcut, ilk kurulumda dil seçeneklerinden Türkçeyi seçiyorsunuz, her şeyi ile Türkçe oluyor. Kullanma kılavuzu Türkçe çıkmadı.
    Tavsiye ederim, gerçekten iyi bir telefon.

teşekkürler.....

• quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

quote:

Kesinlikle onu da düşündüm ancak ufak bir araştırmayla S3 den üstün olduğunu gördüm kafamdan sildim o anda. Aşağıdaki linkten inceleyebilrsiniz. Bir de malum çevremde S3 ü göre göre midem bulandı ... Telefonu oldukça savundum, söylediklerim bilgi amaçlı kesinlikle bir bakın aklınıza yatanı alın zevkler farklıdır sonuçta diycem ama yine de Nexus 4 :)

teşekkür ederüm. s3ün en büyük problemi markasının samsung olması bence dediğiniz gibi her yerde rastlamak mümkün.

Ram bazında Nexus 4 çok daha iyi 2'ye katlamış durumda. Bildiğiniz gibi Android'de ram çok önemli. Ancak mesela radyo Nexus 4'te yok, custom rom ile falan geliyordur büyük ihtimalle ama onlarla da uğraşmak istemiyorum açıkçası. Saf kullanmak istiyorum. Radyo da küçük bir ayrıntı gibi görülebilir ama yolda giderken gelirken interneti yemeden radyo dinlemek iyi olur açıkçası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

quote:

Ram bazında Nexus 4 çok daha iyi 2'ye katlamış durumda. Bildiğiniz gibi Android'de ram çok önemli. Ancak mesela radyo Nexus 4'te yok, custom rom ile falan geliyordur büyük ihtimalle ama onlarla da uğraşmak istemiyorum açıkçası. Saf kullanmak istiyorum. Radyo da küçük bir ayrıntı gibi görülebilir ama yolda giderken gelirken interneti yemeden radyo dinlemek iyi olur açıkçası.

radyo bence de önemli.ankaranın göbeğinde bile internet ile radyo dinlemeden verim alamıyorum şahsen.

• Üründen An itibari ile stoklarımıza 3 Adet ulaşmıştır. Satın almak isteyen arkadaşların acele etmesini tavsiye ederiz.

Ürüne Ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.
    http://www.bizdehesapli.com/lg-e960-black-nexus-4-cep-telefonu-siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizdehesapli

Üründen An itibari ile stoklarımıza 3 Adet ulaşmıştır. Satın almak isteyen arkadaşların acele etmesini tavsiye ederiz.

Ürüne Ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.
    http://www.bizdehesapli.com/lg-e960-black-nexus-4-cep-telefonu-siyah

Puan kullanılabilen bir kredi kartı seçeneği varmı acaba?

tşkler...
  • yeni ürünlerde 304 k serisi mi mıdır?
  • birini ben aldım bakalım umarım memnun kalırım...
  • @cnkdgc

Sanal Pos'larımızda Puan kullanımı yapılamamaktadır.

@makkas
    Gelen 3 üründe 304K serisidir. Siparişiniz tarafımıza ulaşmış olup, bugün kargo çıkışınız yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizdehesapli

@cnkdgc

Sanal Pos'larımızda Puan kullanımı yapılamamaktadır.

@makkas
    Gelen 3 üründe 304K serisidir. Siparişiniz tarafımıza ulaşmış olup, bugün kargo çıkışınız yapılacaktır.

teşekkürler ilginize hayranım kolay gelsin.
  • Bir tane de ben aldım inşallah HTC den sonra memnun kalırım.
  • @makkas
    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Ürün an itibari ile stoklarımızda tükenmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz. İthalatçı firmamızın yeni getireceği ürünleri beklemekteyiz. Ürün yeniden stoklarımızda olduğunda bilgilendirme yapılacaktır.

• dün 5 gibi aldığım telefon bugün 1,30 gibi geldi bana
    yetkililere teşekkür ederim bu kadar hızlı gönderiyi diğer alışveriş sitelerinde görmedim.
    bir daha birşey alacağım zaman bakacağım sitelerden biri oldu bizdehesaplı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makkas

dün 5 gibi aldığım telefon bugün 1,30 gibi geldi bana
    yetkililere teşekkür ederim bu kadar hızlı gönderiyi diğer alışveriş sitelerinde görmedim.
    bir daha birşey alacağım zaman bakacağım sitelerden biri oldu bizdehesaplı.

Aynen, ben de dün 5.30 civarı aldım bana da 1.30 civarı geldi , hız ve ilgi için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.