Bildirim
nexus 4 (900 lira) yorumlar?
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hala guncelligini koruyan alinabilecek telefon ;) performans konusunda sknti yaratmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre4335
Hala guncelligini koruyan alinabilecek telefon ;) performans konusunda sknti yaratmaz
cevap için teşekkür ediyorum hocam. -
up. -
kutu hasarlı deniliyor acaba sorun olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: club41
kutu hasarlı deniliyor acaba sorun olur mu ?
Kutu hasarlidan kasti acik olmasi olabilir. Yani kapali kutu degil. Teknosada 999 olmus. Dun ben baktim magazada vardi ama kararsiz kaldim.
6 ay önce 1080 liraya almıştım. Alırsanız sizi pişman etmeyecek bir telefon. Hele ki 4.4.2 guncellemesiyle tadından yenmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1100 tl civarina nexus 5 alin bence... -
1100 tl nerde satılıyo nexus 5 ? -
-
Ben Nexus 4 ile Xperia SP arasında kalıp Xperia SP almıştım, gayet memnunum tavsiye ederim sizede
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Orijinalden alıntı: emrah9905
arkadaşlar telefon şuan teknosada ve kliksada 950lira kampanya ile 900e gelecek. ürünle ilgili bilgisi olan ardaşlar sizce nasıl f/p açısından? şimdiden teşekkür ediyorum.
aynı paraya sp onerırım neden...
nexusun batarya sıkıntısı malum cok oyun yada net varsa gunde ıkı kere sarj ıster desem yerıdır , sd kart takamaz dahılı hafıazaya mahkum kalırısınız sp de ıse sd kart var , kamera ve ses sp den zayıftır ,kasa yapısı olarak sp cok daha saglamdır bunu ılk dusurmede anlarsın zaten , nexusun 2 gb ram guzellıgı var dogru ama sp de 4.4 alacak ve ram tuketımı dusecegı ıcın 1 gb ram daha ıyı olacaktır.
O puanlarin gercek hayatta inan hic bir onemi yok. Ne telefonlar gordum kagit uzerinde nexus 4 ten daha fazla puan olan ama oyun performansi ve akiciligi nexus 4 un yanina yaklasamayan...
Suan lg g2 kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tavsiyeler için teşekkür ediyorum arkadaşlar. sp yide düşünürüm artık. -
o fiyata alabileceğin açık ve net en başarılı telefon. geçen sene subat ayında 1400 liraya aldım ve halen daha bu hızda bu stabillikte telefon gormedim. öneririm pişman olmazsın. ben olmadım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: SimoneKSK
o fiyata alabileceğin açık ve net en başarılı telefon. geçen sene subat ayında 1400 liraya aldım ve halen daha bu hızda bu stabillikte telefon gormedim. öneririm pişman olmazsın. ben olmadım :)
valla hocan telefon araştırdıkça kafam karışıyor. kimi diyor çok iyi birinin iyi dediğine digeri birçok olumsuz yorum yazıyor. şuan android bir telfonum var. yani acelem yok. ama nexus 4 aklımın bir köşesinde. teşekkür ediyorum. -
Nexus o fiyata alınır hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubledalak -- 27 Mart 2014; 23:27:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X