Şimdi Ara

nexus 4 (900 lira) yorumlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefon şuan teknosada ve kliksada 950lira kampanya ile 900e gelecek. ürünle ilgili bilgisi olan ardaşlar sizce nasıl f/p açısından? şimdiden teşekkür ediyorum.

• Hala guncelligini koruyan alinabilecek telefon ;) performans konusunda sknti yaratmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Hala guncelligini koruyan alinabilecek telefon ;) performans konusunda sknti yaratmaz

cevap için teşekkür ediyorum hocam.
  • up.
  • kutu hasarlı deniliyor acaba sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: club41

kutu hasarlı deniliyor acaba sorun olur mu ?

Kutu hasarlidan kasti acik olmasi olabilir. Yani kapali kutu degil. Teknosada 999 olmus. Dun ben baktim magazada vardi ama kararsiz kaldim.

• 6 ay önce 1080 liraya almıştım. Alırsanız sizi pişman etmeyecek bir telefon. Hele ki 4.4.2 guncellemesiyle tadından yenmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100 tl civarina nexus 5 alin bence...
  • 1100 tl nerde satılıyo nexus 5 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah9905

arkadaşlar telefon şuan teknosada ve kliksada 950lira kampanya ile 900e gelecek. ürünle ilgili bilgisi olan ardaşlar sizce nasıl f/p açısından? şimdiden teşekkür ediyorum.

aynı paraya sp onerırım neden...

nexusun batarya sıkıntısı malum cok oyun yada net varsa gunde ıkı kere sarj ıster desem yerıdır , sd kart takamaz dahılı hafıazaya mahkum kalırısınız sp de ıse sd kart var , kamera ve ses sp den zayıftır ,kasa yapısı olarak sp cok daha saglamdır bunu ılk dusurmede anlarsın zaten , nexusun 2 gb ram guzellıgı var dogru ama sp de 4.4 alacak ve ram tuketımı dusecegı ıcın 1 gb ram daha ıyı olacaktır.
     nexus 4  (900 lira) yorumlar? nexus 4  (900 lira) yorumlar? nexus 4  (900 lira) yorumlar?

• Ben Nexus 4 ile Xperia SP arasında kalıp Xperia SP almıştım, gayet memnunum tavsiye ederim sizede

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: emrah9905

arkadaşlar telefon şuan teknosada ve kliksada 950lira kampanya ile 900e gelecek. ürünle ilgili bilgisi olan ardaşlar sizce nasıl f/p açısından? şimdiden teşekkür ediyorum.

aynı paraya sp onerırım neden...

nexusun batarya sıkıntısı malum cok oyun yada net varsa gunde ıkı kere sarj ıster desem yerıdır , sd kart takamaz dahılı hafıazaya mahkum kalırısınız sp de ıse sd kart var , kamera ve ses sp den zayıftır ,kasa yapısı olarak sp cok daha saglamdır bunu ılk dusurmede anlarsın zaten , nexusun 2 gb ram guzellıgı var dogru ama sp de 4.4 alacak ve ram tuketımı dusecegı ıcın 1 gb ram daha ıyı olacaktır.
     nexus 4  (900 lira) yorumlar? nexus 4  (900 lira) yorumlar? nexus 4  (900 lira) yorumlar?

O puanlarin gercek hayatta inan hic bir onemi yok. Ne telefonlar gordum kagit uzerinde nexus 4 ten daha fazla puan olan ama oyun performansi ve akiciligi nexus 4 un yanina yaklasamayan...

Suan lg g2 kullaniyorum.

• tavsiyeler için teşekkür ediyorum arkadaşlar. sp yide düşünürüm artık.
  • o fiyata alabileceğin açık ve net en başarılı telefon. geçen sene subat ayında 1400 liraya aldım ve halen daha bu hızda bu stabillikte telefon gormedim. öneririm pişman olmazsın. ben olmadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimoneKSK

o fiyata alabileceğin açık ve net en başarılı telefon. geçen sene subat ayında 1400 liraya aldım ve halen daha bu hızda bu stabillikte telefon gormedim. öneririm pişman olmazsın. ben olmadım :)

valla hocan telefon araştırdıkça kafam karışıyor. kimi diyor çok iyi birinin iyi dediğine digeri birçok olumsuz yorum yazıyor. şuan android bir telfonum var. yani acelem yok. ama nexus 4 aklımın bir köşesinde. teşekkür ediyorum.
  • Nexus o fiyata alınır hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubledalak -- 27 Mart 2014; 23:27:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.