Şimdi Ara

Nexus 4 Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi OTA ve Stock rom dosyaları verilmeye başladı. Ben henüz güncellemeyi almadım ama açıkçası çok şikayet okuyorum buralardan bazı hataların yeni bir güncelleme ile giderilmesini isteyenler bir hayli fazla. Malum olarak da google zaten süreyi geçtiği için güncellemeyi vermeyebilirdi ama verdi. İyileştirme gelip gelmeyeceği konusunda kimsenin bir fikri yok.

Sizce 4.4.4 ile devam mı etmeli yoksa temiz kurulum ile Lollipop'u kurmalımıyım?

• ben kurdum toolkit aracılığı ile. evet bi kaç eksiklikler var fakat toparlanır... herşeyde böyledir zaten ben bekliyordum eksiklikler. 5.1 falan gelir toparlanır. geçersen pişman olacağın bir eksiklik olmaz..

bu arada benimde merak ettiğim, kafama takılan birşey var. bu nexus toolkit uygulamasında ben stock android kurdum. bu harbi orjinal android oluyor değilmi? yani yarın öbürgün android 5.1 falan çıktığında, yeni güncellemeleri görmemezli yapmaz değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

ben kurdum toolkit aracılığı ile. evet bi kaç eksiklikler var fakat toparlanır... herşeyde böyledir zaten ben bekliyordum eksiklikler. 5.1 falan gelir toparlanır. geçersen pişman olacağın bir eksiklik olmaz..

bu arada benimde merak ettiğim, kafama takılan birşey var. bu nexus toolkit uygulamasında ben stock android kurdum. bu harbi orjinal android oluyor değilmi? yani yarın öbürgün android 5.1 falan çıktığında, yeni güncellemeleri görmemezli yapmaz değilmi?

Stock ROM'u bende dün attım. Oyun oynarken şarjı su gibi içiyor hem de çok basit oyunlarda. Google'un sayfasında bulunan occam-lrx21t sürümüdür zaten sorun çıkacağını zannetmiyorum. Yalnızca dikkatimi çeken bir nokta oldu ki bence tam rezillik; Play Müzik kullanıyorum genelde, seviyorum. Tuş kilidi sonrasına sayfaya attığı widget da müziği değiştirme var fakat sadece bir sonraki parçaya geriye dönüş yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: CrimeX

quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

ben kurdum toolkit aracılığı ile. evet bi kaç eksiklikler var fakat toparlanır... herşeyde böyledir zaten ben bekliyordum eksiklikler. 5.1 falan gelir toparlanır. geçersen pişman olacağın bir eksiklik olmaz..

Stock ROM'u bende dün attım. Oyun oynarken şarjı su gibi içiyor hem de çok basit oyunlarda. Google'un sayfasında bulunan occam-lrx21t sürümüdür zaten sorun çıkacağını zannetmiyorum. Yalnızca dikkatimi çeken bir nokta oldu ki bence tam rezillik; Play Müzik kullanıyorum genelde, seviyorum. Tuş kilidi sonrasına sayfaya attığı widget da müziği değiştirme var fakat sadece bir sonraki parçaya geriye dönüş yok!

o diilde, galeri yok arkadaşlar hiç farkeden olmadı herhalde. google fotoğraflar var bitek...

• Ram kullanımı iyi bence. O kadar google uygulaması var sonuçta. 25.000 civarı antutu skoru veriyor, 6 saat 20 dakika kadar ekran süresi gördüm. Parlaklık orta değerlerde. Wifi hep açık. Tasarım başta sarmadı ama sonradan alıştım. Sonradan da Cyanogenmod, paranoid felan lollipopa geçerse tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.