Şimdi Ara

Nexus 4 mü iPhone 5 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar sorum şu gpu olarak sizce 1-2 yıl sonra nexusun gpu su yeter mi birde nexustakihafızanın azlığı sonuçta iphone için uygulama yapanlar bunu baza alılar ama sadece nexusa göre de yapılmıyor yani bir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 5 fazla tartışmaya gerek yok bence.
  • Hocam biraz açabilir misin

• Bak mesela bir androidli cihaz aldın (benim gibi ) üst düzey hemde , ama ara sıra menü geçişlerinde kasıyor ya da oyunlarda ufak donmalar oluyor. İşte bunu yaşamamak için iPhone 5 .
  • Uzun ömürlülük istiyorsan iphone 5 .
  • iphone 5 al 5 sene kullanırsın çok rahat , nexus al 2 sene sonra gene forumları aşındırırsın güncelleme peşinde koşarsın çıktı çıkıyo geldi geliyo derken galaxy s2 sahipleri gibi dertli olursun... Verebiliyorsan parasını tartışmasız iphone 5
  • Hocam şimdi alsam iphone 5 32 gb lık nerden bulurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ççok saolun arkadaşlar iphone alıyorum

• iphone 5

• sorman bile yanlış açık ara iphone5
  • iPhone 5 tabikide
  • Xperia z yi bekle şu anda hiçbir telefon rakibi değil hem iphone 5s çıkınca 5 direk çöp olcak. 4s Gibi

• iphone 5 yada iphone 5s :)
  • Ayrıca hocam biri saf android biri %100 ios temizliği.Seç beğen al .Ama söyleyeyim.İos daha hızlıdır ama gözle görülmeyecek fark kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege İ

Xperia z yi bekle şu anda hiçbir telefon rakibi değil hem iphone 5s çıkınca 5 direk çöp olcak. 4s Gibi

4s in rahat 2 sene daha ömrü var. 3gs şuan gta vice city oynatıyor. Hangi telefon yapabiliyor o yılda çıkan bunu? Ömür bakımından haksızlık etmeyin bence. Ayrıca Pocketnow incelemesini izle. IPS panelin beyazı berbat. Renkler daha soluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

quote:

Xperia z yi bekle şu anda hiçbir telefon rakibi değil hem iphone 5s çıkınca 5 direk çöp olcak. 4s Gibi

4s in rahat 2 sene daha ömrü var. 3gs şuan gta vice city oynatıyor. Hangi telefon yapabiliyor o yılda çıkan bunu? Ömür bakımından haksızlık etmeyin bence. Ayrıca Pocketnow incelemesini izle. IPS panelin beyazı berbat. Renkler daha soluk.

Xperia z de kalibrasyon olayı var renkleri ister sıcak ister soğuk ister gerçekçi yapabiliyorsun.pocketnow un apple ürünlerini abartıp karşılaştırmalardada diğer android cihazların ekran parlaklığını kıstığı diye haberler çıktı orası pek tekin bir yer değil.4s e gelirsek 1700-1800 tl ye satılıyor ama akıcı bir şekilde asphalt 7,gears and guts.nova 3 (her sahne değil bol efekt olan yerlerde) gibi oyunları oynayamıyor ve bence alınacak en son cihazlardan biri şu an ölü onun yerine 100 tl verip 5 almak çok daha mantıklı

• aradaki fiyat farkı var ya önce bi?
  • quote:

quote:

quote:

Xperia z de kalibrasyon olayı var renkleri ister sıcak ister soğuk ister gerçekçi yapabiliyorsun.pocketnow un apple ürünlerini abartıp karşılaştırmalardada diğer android cihazların ekran parlaklığını kıstığı diye haberler çıktı orası pek tekin bir yer değil.4s e gelirsek 1700-1800 tl ye satılıyor ama akıcı bir şekilde asphalt 7,gears and guts.nova 3 (her sahne değil bol efekt olan yerlerde) gibi oyunları oynayamıyor ve bence alınacak en son cihazlardan biri şu an ölü onun yerine 100 tl verip 5 almak çok daha mantıklı

nasil da iskembeden salliyor herkes arkadas
    3,5 yil 3gs kullandim ta ki 1 ay onceye kadar... ve satarken uzerinde fifa13, gta vice city, nova3, moderncombat4, asphalt7 vardi ve en ufak bir kasma varsa allah gun yuzu gostermesin bana.

bir sey icin daha yemin edebilirim sarji ilk gunku gibiydi hep!

yeter artik bi bitmediniz, elinize almadiginiz cihaz hakkinda baskalarini yaniltmayin.

• Nexus 4 iyi hosta abi android ya bende androidciydm kral telefonlarda kullandm ama surekli olan bir akicili stabilite yok maddi durumdan dolayi sattm evdeki ip3 u kullaniyrm ya 3 olmasina ragmen ayri bir havasi var kisacasi apple cidden bu isi biliyr bence 4s alin 5 e gerek yok ama yok illa 5 derseniz nexustan bence cok ustun 4-5 yil rahat goturur. Bence tek eksigi ekranin darligi. Aslinda git bi teknosaya nexus 4 un dokubmatigine bak menu kaymasina bak birde. ip5 in yag gibi menusune bak zaten buyuk
    bir ihtimal 5 alip cikarsin
    unutmadan bergerac arkadasima sonuna kadar katiliyrm elimdeki sanrm 4-5 yillik iphone 3g gun icinde konusma mesaj internet foto gibi seyleri cok kullanmama ve telefonun yasina ragmen 1 gun gidiyr sarji tekrar diyorum kalite=apple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 29 Ocak 2013; 18:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deBergerac

quote:

quote:

quote:

nasil da iskembeden salliyor herkes arkadas
    3,5 yil 3gs kullandim ta ki 1 ay onceye kadar... ve satarken uzerinde fifa13, gta vice city, nova3, moderncombat4, asphalt7 vardi ve en ufak bir kasma varsa allah gun yuzu gostermesin bana.

bir sey icin daha yemin edebilirim sarji ilk gunku gibiydi hep!

yeter artik bi bitmediniz, elinize almadiginiz cihaz hakkinda baskalarini yaniltmayin.

Sallamıyorum kendim oynadım akıcı değildi gayet kasıyordu telefonun nerdeyse alev alıcak olmasıda cabası
    EDİT:biraz araştırdım 4s ekranının ppi değeri 3gs nin 2 katı bu yüzden telefonu çok daha zorlayabilir.3gs de çalışan oyun 4s te kasabilir git bak hocam söylediğim oyunlar hiçte akıcı oynanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 29 Ocak 2013; 19:05:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.