Şimdi Ara

Nexus 4 mü Lumia 820 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce smartphone kullanmadım.Lumia 820 ile Nexus 4 arasında kaldım.Telefondan beklentilerim; en başta stabillik windows phone un bu konuda çok iyi iş yaptığını duydum ikincisi internet hızı bu konuda da wp'nin çok üstün olduğunu bizzat gördüm turkcell bayisinde karşılaştırarak bu yüzden ilk Lumia 820 düşünüyordum ama kullanan arkadaşım yok ve yorumlar çok acayip kimisi yerin dibine sokuyor kimisi öve öve bitiremiyor bu telefonu.Lumia 820 düşünüyorum ama aklım nexus 4 e kayıyor.Lumia kullanıp sorun yaşayan var mı? Müzik dinlemeyi seven birisiyim performansı önemli sanırım L820 bu konuda daha iyi yanlışım varsa düzeltin. Birde kullananlar varsa kamera performansını karşılaştırırsa sevinirim.Gönlüm L820 istiyor ama sonradan pişman olmakta istemiyorum.Oyunla işim yok yani oynarsam arada oynarım saatlerce oynayan birisi değilim telefonda.Özetle sırasıyla İnternet performansı,stabillik,müzik performansı ve kamera da çok kötü olmazsa tamamdır benim için.Aynı fiyat aralığında başka telefon önerilerine de açığım ama android'e sıcak bakmıyorum güncelleme problemi yüzünden.Lütfen yazmış olmak için yazmayın bilgili yani kullanmış veya kullanmakta kişiler yazarsa sevinirim.

• Windows Phone 8 daha istikrarlı bir kullanım vaadediyor.Nexus 4'ü LG'ye Google yaptırdığı için güncelleme sıkıntısı kesinlikle olmaz.Tercih senin ben olsam Nexus 4 alırdım daha fazla uygulama için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.