2 gün önce geçti cihaz elime hız , kullanım vs. hiç bir problemim yok çok şükür komplo teorileri ile ortaya atılan cızırtı geliyor kasadan saçmalığı zaten başlı başına fiyasko yalanın böylesi fakat Pil konusunda sıkıntım var.
Eğer Faux , Xylon ya da Paranoidandroid ROM atanlarınız oldu mu atanlar olduysa Pil ömrünü ne derece etkiledi bunun cevabını merak ediyorum eminim GoogleAndroid 5 ile cihaza iyileştirme getirecektir pil konusunda 4.2.2'in Jelly Bean son sürüm olup olmadığı daha belli değil o sebepten ötürü ROM atan ya da pil ömrü için tavsiyelerde bulunursanız kullanan arkadaşlarımız çok sevinecem iyi geceler her birinize.
/Güncel.
Pil konusunda çogu kişi aynı önerileri yapacaktır uygulamaları kapat parlaklıgı kıs vs ama belki farklı rom deneyenler varsa pil konusunda ne derler bilemem
Mobil ağlardan telefonu 2g ye al, baya bir artış oldu bende. boştayken sekiz saatlik derin uykuda %10 şarjımı gidiyordu. senkronizasyon felan herşey kapalı olmasına rağmen. 2g ye aldım boştayken sekiz saatlik uykuda %1 şarj gitti. Motley kernel öneririm.
Ekran otomatik zaten saçma gibi gelebilir ama ekran parkalılığı en düşük düzeyde aynı kullanımda sanki daha fazla gidiyor :) 3G vs. çok sık kullanmıyorum. İş yerindeyim ama Wifi hep açık. Sabah 10 dan saat akşam 6.30'a kadar wifi devamlı açık , oyun vs. % 66 kaldı. Aslında çokta kötü değil bu sıralar ama bence Android 5 ile beraber bu sorun büyük ölçüde giderilecek hele ki ( "True IPS HD+" :) ekranımı tam parlaklık ile açtığımda sarj denen bir kavram ne yazık ki kalmıyor. 2G olayını deneyeceğim teşekkürler. ama sanki iPhone 5 sarj konusunda daha başarılı gibi geldi. standart aynı düzey kullanımda. ilginize teşekkürler.