Şimdi Ara

Nexus 4 Paranoidandroid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce geçti cihaz elime hız , kullanım vs. hiç bir problemim yok çok şükür komplo teorileri ile ortaya atılan cızırtı geliyor kasadan saçmalığı zaten başlı başına fiyasko yalanın böylesi fakat Pil konusunda sıkıntım var.

Eğer Faux , Xylon ya da Paranoidandroid ROM atanlarınız oldu mu atanlar olduysa Pil ömrünü ne derece etkiledi bunun cevabını merak ediyorum eminim Google Android 5 ile cihaza iyileştirme getirecektir pil konusunda 4.2.2'in Jelly Bean son sürüm olup olmadığı daha belli değil o sebepten ötürü ROM atan ya da pil ömrü için tavsiyelerde bulunursanız kullanan arkadaşlarımız çok sevinecem iyi geceler her birinize.

• /Güncel.
  • Pil konusunda çogu kişi aynı önerileri yapacaktır uygulamaları kapat parlaklıgı kıs vs ama belki farklı rom deneyenler varsa pil konusunda ne derler bilemem
  • Mobil ağlardan telefonu 2g ye al, baya bir artış oldu bende. boştayken sekiz saatlik derin uykuda %10 şarjımı gidiyordu. senkronizasyon felan herşey kapalı olmasına rağmen. 2g ye aldım boştayken sekiz saatlik uykuda %1 şarj gitti. Motley kernel öneririm.
  • Ekran otomatik zaten saçma gibi gelebilir ama ekran parkalılığı en düşük düzeyde aynı kullanımda sanki daha fazla gidiyor :) 3G vs. çok sık kullanmıyorum. İş yerindeyim ama Wifi hep açık. Sabah 10 dan saat akşam 6.30'a kadar wifi devamlı açık , oyun vs. % 66 kaldı. Aslında çokta kötü değil bu sıralar ama bence Android 5 ile beraber bu sorun büyük ölçüde giderilecek hele ki ( "True IPS HD+" :) ekranımı tam parlaklık ile açtığımda sarj denen bir kavram ne yazık ki kalmıyor. 2G olayını deneyeceğim teşekkürler. ama sanki iPhone 5 sarj konusunda daha başarılı gibi geldi. standart aynı düzey kullanımda. ilginize teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.