Şimdi Ara

Nexus 4 Poweramp ve MusicFX problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonumu yedeklemeden 4.3'e güncellediğim için her şey gitti. Uygulamaları yeniden kurdum. Ancak poweramp açarkenhttps://store.donanimhaber.com/1d/de/fe/1ddefe42e6b3eae00d73548b973d334f.png Poweramp açılamadı diyip uzun uzun bi şeyler yazıyor.
    Tek sorunum bu da değil, Google Play Müzik uygulamasında ayarlarda ekolayzer'ı açınca Maalesef MusicFX durdu diyip ekolayzer'ı açmıyor.
    Poweramp'i ve MusicFX silip tekrar kurdum bi değişiklik olmadı. Ne yapmam gerek?
    Son olarak giden fotoları geri getirmenin yolu var mı? Bi kaç uygulama kullandım ama google hesabımdaki fotoları bana buldum diye getirdi :D

• pianomhb P kullanıcısına yanıt
    Resimler için birşey diyemem ancak bahsettiğiniz uygulamaların çalışmaması hala 4.3 e göre optimasyon yapılmamış olmasındandır.. Uygulamaların güncellemelerini beklemeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evranoz -- 31 Temmuz 2013; 11:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pianomhb

Selamlar,
    Telefonumu yedeklemeden 4.3'e güncellediğim için her şey gitti. Uygulamaları yeniden kurdum. Ancak poweramp açarkenhttps://store.donanimhaber.com/1d/de/fe/1ddefe42e6b3eae00d73548b973d334f.png Poweramp açılamadı diyip uzun uzun bi şeyler yazıyor.
    Tek sorunum bu da değil, Google Play Müzik uygulamasında ayarlarda ekolayzer'ı açınca Maalesef MusicFX durdu diyip ekolayzer'ı açmıyor.
    Poweramp'i ve MusicFX silip tekrar kurdum bi değişiklik olmadı. Ne yapmam gerek?
    Son olarak giden fotoları geri getirmenin yolu var mı? Bi kaç uygulama kullandım ama google hesabımdaki fotoları bana buldum diye getirdi :D

2 haftaya kalmaz her şey 4.3 ile uyumlu hale getirilir. Siz bu arada sık sık playden güncellemeleri takip edin.

• Cevaplar için teşekkürler. Bekleyelim bakalım.
  • Sırf bu nedenden dolayı daha güncellemedim telefonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.