Şimdi Ara

Nexus 5-İstanbul Bilişim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda(1-2 ay içerisinde) nexus 5 almayı düşünüyorum. teknosa ve diğer elektronik mağazalarda 16gb modeli 1399 tl olmasına rağmen istanbul bilişimde ''32gb'' modeli 1329 tl.bunun nedeni nedir ve istanbul bilişimden daha önce alışveriş yapmış olanlar görüşlerinizi paylaşır mısınız ? Şimdiden teşekkürler.

• http://www.guraks.com.tr/lg-nexus-5-beyaz-pmu89?ref=akakce&v=1.65,5

Bak bu da distribütör garantisi diyor ve 1259 tl. Bence fiyatları iyice araştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden alışveriş yapmayı pek yeğlemiyorum.Birebir-yüzyüze tercih ettiğimi için istanbul bilişim demiştim
  • Yardımcı olucak birileri yok mu ?
  • Biraz önce baktım istanbul bilisim de nexus 5 için 2 ayrı fiyat görünüyor bir de 1176 tl galiba bu paralel ithalat sizin dediğiniz distirübütördür muhtemelen yani teknosadaki ile aynıdır. Genelde teknosa vatan gibi yerler pahalıya satıyor.

• 32 gb ise paraleldir.Bir ara Nexus 5 Teknosa'da 1199 TL'ye satıldı.Sanırım stokları azalttılar fiyatı ondan yükseltmişler.
  • Batarya süresi sıkıntı değilse bakabilirsin.Ben G2 tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

Batarya süresi sıkıntı değilse bakabilirsin.Ben G2 tercih ederim.

+1 daha iyi batarya kamera ve ses performansi ustelik ayni civarda satiliyor G2

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

Batarya süresi sıkıntı değilse bakabilirsin.Ben G2 tercih ederim.

+1 daha iyi batarya kamera ve ses performansi ustelik ayni civarda satiliyor G2

60 Tl fark var hocam arada.Parası varsa G2 alsın daha mantıklı.Ama derse fazla oyun oynamam vs batarya sorun olmaz 8mp kamerada dert değilse Nexus 5 mantıklı.Güncelleme desteği var.
  • Hepinize teşekkür ederim öncelikle cevapladığınız için.Nexus 5 i beğeniyorum çünkü saf android olayı daha hoşuma gidiyor en önemli özelliği bu.Onun dışında bu paralel ithalatın bi sıkıntı yaratmıyacağını düşündüm ama biraz daha açabilir misiniz bu paralel ithalat olayını tam olarak nedir bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremmk -- 20 Mayıs 2014; 22:40:37 >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92025739

• Ve sonra bunu okuyun.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92063902

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92025739

Anladım ama önemli olan istanbul bilişim bu tamir vb durumlarda sıkıntı çıkarıyor mu ? Yani güvenebilir miyim telefona birşey olduğunda oraya verirsem ?
  • Garantiye hangi servis bakıyorsa muhatabınız odur. Yani diyelim teknosadan KVK garantili bir cihaz aldıysanız diyelim 2 ay sonra arıza olduysa KVK bakar. Siz teknosaya giderseniz onlar da en fazla sizin cihazı sizin adınıza ilgili KVK ya gönderir, satıcıların sorumluluğu her iki konumda da 1 haftalık koşulsuz iade ile sınırlıdır ayrıca ilk 1 ay içerinde eğer mal ayıplı ise değişim talep edebilirsiniz o zaman satıcı ile servis ortak işlem yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 20 Mayıs 2014; 23:33:55 >
  • O nedenle aldığınız malı nereden aldığınız değil garanti servisini nerenin verdiği önemlidir. İstanbul bilisimi arayıp öğrenin servisini derim. Şunu da diyebilirler siz bize gönderin biz göndeririz bence ısrarla servis kiminle muhatap kalacağınızı servis hizmetini hangi firmanın vereceğini öğrenin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 20 Mayıs 2014; 23:34:47 >
  • Anladım.Servis firmaları hakkında pek bir bilgim yok ama öğrendikten sonra size danışmamda herhangi bir sakınca var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremmk

Anladım.Servis firmaları hakkında pek bir bilgim yok ama öğrendikten sonra size danışmamda herhangi bir sakınca var mı ?

Tabiki

• Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.