Şimdi Ara

nexus 5 mi lg g2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi de bu ikisi takıldı aklıma. Nexusun bataryası sıkıntı değil. Saf android çok boş gelir mi?

G2 pek dayanıklı gelmedi bana. Ses seviyeleri nasıl hiç bilmiyorum. Nexusla g2nin ses seviyeleri arasında çok fark var mi?

• tebrıkler 101. konuyu acmıssın

g2 daha ıydır..

aynı cpu ve gpuya sahıpler performansları cok cok yakın

ama g2 dekı ses ve kamera batarya artısı oldukca cazıp

24 bıtlık ses yongası ve flac destegı super

yaaavv saf androdı stabıl mtabıl dıye yazan olur g2 yı saf androıd cakar nexus yaparsın ama nexusa batarya kamera lensı takıp g2 yapamazsın

kasayı bılmem g2 yı 3.kez dusurdum ıkısı kılıfsız halıya bırıne yere sıkıntı yok cok sukur

guncelleme falan da 18 ay sozu var googleın zaten 9 ayı gectı ıkısıde androıd L alır gerısı Allah kerim

kıasca g2 varken nexus falanda alınmaz ayrıca hayran olduun modeldır orası ayrı ama mantıken netıce bellı
  • Batarya sıkıntı değil demişsin.
    O zaman nexus 5 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Batarya sıkıntı değil demişsin.
    O zaman nexus 5 al.
    nexus 5
  • Tabiki G2.
  • Nexus ses,kamera,batarya olarak geride benim için bunlar önemli dersem G2,değil dersen Nexus.Saf android bos gelmiyor sadece Es Dosya yöneticisi ve power toogles yükle on numara başka eksik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Nexus ses,kamera,batarya olarak geride benim için bunlar önemli dersem G2,değil dersen Nexus.Saf android bos gelmiyor sadece Es Dosya yöneticisi ve power toogles yükle on numara başka eksik yok.
    g2.
  • quote:

Nexus ses,kamera,batarya olarak geride benim için bunlar önemli dersem G2,değil dersen Nexus.Saf android bos gelmiyor sadece Es Dosya yöneticisi ve power toogles yükle on numara başka eksik yok.

Batarya, kamera pek önemli değil gibi. Ses konusunda ortalama bir şey olsa yeter. 3-4 sene rahat götürebilmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea12345

quote:

Batarya, kamera pek önemli değil gibi. Ses konusunda ortalama bir şey olsa yeter. 3-4 sene rahat götürebilmesi lazım.

Bu durumda Nexus 5 daha mantıklı olur, güncelleme avantajıyla. Ses kalitesi vasat değil orta ama G2'den bir tık alt.
  • quote:

quote:

quote:

Bu durumda Nexus 5 daha mantıklı olur, güncelleme avantajıyla. Ses kalitesi vasat değil orta ama G2'den bir tık alt.

Alıntıları Göster
    Nexus 5 kullanıyorum kamerası gayet ıyı cok cok ustun degıl tamam ama bana yetıyor kı sende onemlı degl demıssın sanada fazlasıyla yetecekdır uzun sure kullanmak ıstıyorsan nexus alabılırısın google 18 ay SOZ veriyor sonra da dırek kesmıyor guncellemyı kısacası nexus 5 tavsıye ederım kullanıyorum bı sorun olursada sorabılırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: brkdmrl17

Nexus 5 kullanıyorum kamerası gayet ıyı cok cok ustun degıl tamam ama bana yetıyor kı sende onemlı degl demıssın sanada fazlasıyla yetecekdır uzun sure kullanmak ıstıyorsan nexus alabılırısın google 18 ay SOZ veriyor sonra da dırek kesmıyor guncellemyı kısacası nexus 5 tavsıye ederım kullanıyorum bı sorun olursada sorabılırsın...

2 aya kadar istanbul bilişim stokları da tükenmezse alıcam :d
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkdmrl17

2 aya kadar istanbul bilişim stokları da tükenmezse alıcam :d

Alıntıları Göster
    Batarya ve kamera sıkıntı değilse Nexus 5 kameraya önem veriyorum diyosan G2

• quote:

Orijinalden alıntı: clenla789

Batarya ve kamera sıkıntı değilse Nexus 5 kameraya önem veriyorum diyosan G2

Alıntıları Göster
    stevejones ın sözüne kulak ver, gayet iyi açıklamış durumu. Daha da irdelemeye gerek yok konuyu.
  • g2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

g2.

Yukarda Nexus yazmışsın,sonra çıkıp G2 demişsin.Ne cins bir post kasıyorsun anlamadım.
  • Lg g2 de ekran saraması var , kasa dandigin ötesinde gacır gucur edip acılıyor , dokunmatik bazen vasatlasıyor tel kapanıp acılmadan calısmıyor , ses problemi var
    nexusun tek eksigi batarya oda abartılcak bişey degil gayet rahat yeter size ayrıca nexusun kamera g2 yi her türlü eziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Lg g2 de ekran saraması var , kasa dandigin ötesinde gacır gucur edip acılıyor , dokunmatik bazen vasatlasıyor tel kapanıp acılmadan calısmıyor , ses problemi var
    nexusun tek eksigi batarya oda abartılcak bişey degil gayet rahat yeter size ayrıca nexusun kamera g2 yi her türlü eziyor

Kardeş sen böyle yazınca g2 den soğuyorum z1 ve g2 arasında kaldım bende
  • İstersen yan yana incele nexus ile g2 yi kamerayı görceksin forumda da sorunlarını arat zaten cıkıyo ortaya
    ayrıca lg nin cogu telefonunda ekranda sararma oluyor
    cizgi seklinde sag üst kösede
    nexus özel oldugu icin 2 farklı mühendistlikten geciyor kronik sorun yok
  • quote:

İstersen yan yana incele nexus ile g2 yi kamerayı görceksin forumda da sorunlarını arat zaten cıkıyo ortaya
    ayrıca lg nin cogu telefonunda ekranda sararma oluyor
    cizgi seklinde sag üst kösede
    nexus özel oldugu icin 2 farklı mühendistlikten geciyor kronik sorun yok
    Nexus bana daha ayakları yere basan bir telefon gibi geliyor . Sanki daha kaliteli , özel üretim gibi :) ben her türlü nexus alacağım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

quote:

Lg g2 de ekran saraması var , kasa dandigin ötesinde gacır gucur edip acılıyor , dokunmatik bazen vasatlasıyor tel kapanıp acılmadan calısmıyor , ses problemi var

Kardeş sen böyle yazınca g2 den soğuyorum z1 ve g2 arasında kaldım bende

G2'de bu arkadaşın söylediği sorunların hiçbirisi yok. Kesinlikle G2

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.