Şimdi Ara

Nexus 5 Sorular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Nexus 5 Almak İstiyorum Ama" konusuna bir goz at...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Ben bu telefonu aldım mı tam 3 yıl kullanmalıyım. Bataryanın 3 yıl yeterli gücü sunması gibi bir durum söz konusu olabilir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Angel X

Ben bu telefonu aldım mı tam 3 yıl kullanmalıyım. Bataryanın 3 yıl yeterli gücü sunması gibi bir durum söz konusu olabilir mi sizce?

3 yıl rafta dursa bile ömrü kısalır.
    Tabi 2. yılın sonlarına doğru hissedersin her telefonda olduğu gibi, verirsin garantiye 70-80 tl gibi bi paraya yenilerler. Fiyatı salladım.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Ben temmuzda tam iki yıl olacak galaxy ace plus telefonumda belirgin bir zayıflama hissetmedim. Bir de N5 in kişiselleştirilebilirliği hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Angel X

Ben temmuzda tam iki yıl olacak galaxy ace plus telefonumda belirgin bir zayıflama hissetmedim. Bir de N5 in kişiselleştirilebilirliği hakkında bilginiz var mı?

Kişiselleştirilebilirlik dedikleri rom vb. işler. Yoksa n5 alınca ayarlar menüsünün arkasına yaprak falan koyamıyorsun öyle düşünme. Birine kişiselleştirme dedin mi yazı tipi, tema, ekran efektleri vb. şeyleri anlar. Bunlar da g2de dolu dolu var zaten rom atmaya gerek yok.
  • Evet arkadaşlar başka yorum ve cevap yok mu ?
  • oyun oynuyorsan ben bataryası çıkarılabilir bir model bakmanı tavsiye ederim
  • Özel bir model tavsiyeniz var mıydı? Eğer başka bir modelde ikna olursam vazgeçerim Nexus 5 ten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.