Şimdi Ara

Nexus 5 Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir haftadır Nexus 5 almayı düşünüyorum. Henüz kafamda oturmamış konular var.
    Önceleri G2 ile Nexus 5 arasında kalmıştım ama bir çok konuda ve en önemlisi tasarımı beni cezbetmişti ve kararım Nexus 5 ten yanaydı.
    1) Nexus 5 in batarya anlamında bir günü rahat çıkarabilmesi. 12-14 saatlik sürede oyun da oynarım, nette surf de yaparım(mobil veri). Eğer beni yarı yolda bırakmasza tamam diyeceğim.
    2) 32 Gb versiyonunu (http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d820-nexus-5-32-gb-siyah-cep-telefonu-fiyati,115341.html ) almayı düşünüyorum. Kutudan kulaklık çıkıyor mu? 16 gb da çıkmıyormuş herhalde. Bu linkte çıkıyor versiyonu belli değil ama --> (
    Daniel Heinigeyoutube
    Google Nexus 5 unboxing (with headphones)
    http://www.youtube.com/watch?v=BUp5HevdIvE
    ) Aydınlatırsanız sevinirim..
    3) Yukardaki linkte İstanbul Bilişim den (internet üzerinden) alsam fatura, garanti, sorun olduğunda muhatap vb. konularda güvenebilir miyim ?
    4) Aşırı kullanımlarda ısınma oluyor deniyor. Bu ısınmanın telefona zararı olur mu ?
    Teşekkürler..

• Rebel Angel X R kullanıcısına yanıt
    1) Yoğun kullanımda bir günü çıkarması zor. Aşağıdaki testi incelerseniz 4,46 saat web browsing süresi verilmiş.
    http://blog.gsmarena.com/nexus-5-grinds-through-our-battery-test-routine/
     Nexus 5 Sorular

2-)Benim bildiğim Nexus cihazların hiçbirisinden kulaklık çıkmaz. Satıcı site kendisi kutu içeriğine dahil ettiyse bilemem. Normalde Nexus cizazlardan kulaklık çıkmaz.

3-)İstanbulbilişim ile alışverişim olmadığı için o konuda yorum yapamam.

4-)Isınmanın bir zararı olmaz. Zaten ısınma aşırı boyutlara varırsa telefon ilk önce ekran parlaklığını düşürür, ısınma daha da kritik seviyelere ulaşırsa telefon otomatik olarak kendisini kapatır. Telefonu arabanın içinde güneş altında bırakmadığınız sürece de kendini kapatacak seviyelere kadar ısınması mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 20 Haziran 2014; 21:47:29 >

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkürler.
    Bazı forumlarda okuduğum kadarıyla Nexus 5 ile başarılı çalışmıyormuş kulaklıklar(Samsung vb.) önerebileceğiniz kulaklık var mı Nexus 5 için ?
    Fiyat performans olarak önerebileceğim kulaklık 65 TL'lik Samsung HS330 kulaklık olacaktır. Ancak Nexus 5 ile uyumlu çalışır mı bilemem.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-S4-HS-330-Kulaki%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k-Beyaz,103452,465616,1001615.html?langId=-14
    Teşekkür ederim ama S4 kulaklığı çalışmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Angel X -- 20 Haziran 2014; 22:20:14 >
    Nexus 5 kullanmadığım için o konuda sağlıklı yorum yapamam. Halen kullandığım LG G2'de Samsung kulaklıklar sorunsuz çalışıyor. Nexus 5 de LG üretimi olduğuna göre sorun çıkartmaması gerekir. Gene de Nexus 5 sahiplerine sorarsanız daha sağlıklı yorum alırsınız.

Bir de kulaklık konusunda bütçe nedir, mikrofon özelliği aranıyor mu bunlar da önemli.
    Peki G2 de yaşadığınız bir sorun veya eksiklik var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Note 8 Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tek memnun olmadığım nokta GPS performansı, uydulara biraz geç bağlanıyor.
    Bana pahalı olmayan ancak sorunsuz kullanabileceğim bir kulaklık önerebilir misiniz? Müzik dinleme amaçlı
    Yukarıda zaten önermiştim, buna alternatif olarak Creative Hitz MA-350 de önerebilirim. Telefonda kullanacağını düşünerek mikrofonlu kulaklık tavsiyeleri yapıyorum. Zira müzik dinlerken çağrı geldiğinde telefonu cepten çıkarmadan görüşme yapabilmek önemli.

http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Ckeywords%3ACreative%20Hitz%20MA-350%20&sxpg=1
    Kulaklıklar için teşekkürler. Nexus 5 d820 ile d821 arasında ne fark var biliyor musunuz ?
    Nexus 5 D820 kuzey amerika ülkelerinin altyasına göre ayarlanmış bir telefon. D821 ise dünyanın geri kalanı için. Ancak D820 ülkemizde de sorunsuz çalışacaktır. Çin ve bunun gibi farklı gsm altyapıları kullanan ülkelerde D821 öneriliyor.

Bunun dışında bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 20 Haziran 2014; 22:57:03 >
    İstanbul Bilişimde 32gb d820 var. Sorun olmaz dediniz dil desteği vardır herhalde ?
  • ayni fiyata g2 alinabiliyorken bu nexus merakina anlam veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sorun olmaz. Sorun olsa zaten Türkiye'de o telefonu satamazlar. Ayrıca tüm Nexus cihazlarda dil desteği vardır. Ek olarak yukarıdaki arkadaş gibi Nexus 5 yerine LG G2 almanı tavsiye ediyorum. Bariz şekilde ucuz olsaydı Nexus 5 tavsiye ederdim, ancak neredeyse aynı fiyattalar. Hatta LG G2 32 GB paralel ithalat, Nexus 5 32 paralel ithalattan daha ucuz.
  • G2 harika bir telefon. Ancak tasarım, saf android ve güncellik beni nexus 5 e çekti..
    Tasarım göreceli. Bence G2'nin tasarımı daha iyi. Ancak batarya konusu hiç göreceli değil. Gene de sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Angel X

G2 harika bir telefon. Ancak tasarım, saf android ve güncellik beni nexus 5 e çekti..

Saf android istiyorsan 200 mblık cyanogenmodu indirip flaşlarsın 15 dakika sürer.
    4.4.3.1.3.4 sürümünü almayıver.

2300 mah pil + s800 işlemci = kanser
    2 yıl sonra pil eskidiğinde düşün bide, galaxy ace gibi pil ömrü olacak.
  • Evet bataryası zayıf ancak doğru kullanımla 2 senede bataryanın eskiyeceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Angel X

Evet bataryası zayıf ancak doğru kullanımla 2 senede bataryanın eskiyeceğini düşünmüyorum.

Doğru kullanım diye bir şey yok. Ne yaparsanız yapın en kaliteli pil en fazla 2 sene gider, gider dediğim fazla sapma olmaz yoksa kapasite denen bir şey zaten kalmaz. G2de pil eskise bile en kötü diğer telefonlar kadar gider.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.