Şimdi Ara

Nexus 5 ya da Farklı Bir Android Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez Android yazılımlı bir telefon almayı düşünüyorum. Amerika'dan Nexus 5 getirtme şansım var. Yaklaşık 350 USD gibi bir fiyatı var orada. Bu telefonu getirtirsem telefonu Türkçe'ye çevirebilir miyim? Ayrıca eğer getirecek kişinin pasaportuna işletemezsek (Kendisi için yakın zamanda telefon kaydettirmiş ise) bu durumda bu telefonun IMEI değişikliği buralarda yapılabilir mi? Eğer bunlar mümkün ise bu telefonu almayı düşünüyorum. Eğer değilse 700 - 750 TL segmentinde alabileceğim en iyi, en mantıklı telefon tercihim sizce ne olabilir?

• Konu günceldir arkadaşlar.
  • JaCkBuiLt J kullanıcısına yanıt
    Nexus 5'in imei numarasını değiştiremezsiniz. Pasaporta kayıt ettirmek zorundasınız. Pasaport kayıt masrafı 120 TL civarıdır. Getiren kişinin pasaportuna 2 sene içinde başka bir pasaport kayıt edilmiş ise, 2 yıl içerisinde pasaportuna telefon kaydedilmemiş ve son 1 ay içerisinde yurda girmiş başka bir kişinin pasaportuna kaydettirebilirsiniz.

Nexus 5'te dil sorunu yoktur, bütün Nexus cihazlarda Türkçe dil seçeneği var.

Nexus 5 almayacaksanız HTC One S bakabilirsiniz. Kredi kartı kampanyalarıyla 750 TL civarı bulmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 8 Aralık 2013; 18:19:14 >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    HTC One S'i inceleyeceğim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Edit: HTC One S'i inceledim. GM Discovery ona göre daha performanslı bir seçim olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 8 Aralık 2013; 19:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

HTC One S'i inceleyeceğim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Edit: HTC One S'i inceledim. GM Discovery ona göre daha performanslı bir seçim olur sanırım.

O fiyata Nexus 5 'ten daha performanslı telefon alamazsınız. Muadili olarak iphone5s note3 g2 var ama onların fiyatı 650 dolar seviyesinde. One s'lere gm discoverylerle hiç karşılaştırmayın bile.
    GMD performanslı bir telefon ancak malzeme kalitesi pek iç açıcı değil. Keza ses kalitesi ve gps performansı da içler acısı. Oyunla pek işiniz yoksa HTC One S candır.
  • Oyun, GPS ve ses kalitesi benim için önemli aslında.
    Nexus 5 ile ilgili de bazı çekincelerim olduğu için biraz geri duruyorum o telefondan maalesef.
    Ses kalitesi ve gps alacaginiz butun telefonlarda asagi yukari aynidir eger boomsound'lu htc almiyorsaniz. Oyun konusuna gelirsek bir nexus telefonun acamadigi oyunu merak etmeyin baska android(muadili) acamaz. Performans telefonudur nexus uretim amaci odur. Yani nexusun acamadigi oyunu s4 hic acamaz. Htc ile gmd ile o yuzden kiyaslamaniza gerek yok. Daha cok sorun yasarsiniz. Yok nexus istemiyorum diyorsaniz g2 veya note3 bakabilirsiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CK12 -- 9 Aralık 2013; 23:22:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Oyun, GPS ve ses kalitesi benim için önemli aslında.
    Nexus 5 ile ilgili de bazı çekincelerim olduğu için biraz geri duruyorum o telefondan maalesef.

Adreno 225, yer yer Adreno 305 ten daha güçlüdür. Yani oyun konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de alternatif olarak ikinci el temiz bir Samsung Galaxy S3 e210k Modeli buldum (Güney Kore özel modellerinden biri). 1.4 Ghz dört çekirdek işlemcili, 2 GB ram'li ve 32 GB dahili hafızalı. Sadece aklımı Mali 400 GPU kısmı bulandırıyor. Mali 400 GPU oyunlar açısından bana sıkıntı yaşatır mı acaba? Ayrıntılı özellikler için BURAYA TIKLAYIN
  • Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.