Şimdi Ara

Nexus 5 yada başka tel için acil öneriler lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce Xperia SP aldım bir hafta sonra ekranın altına toz kaçtı. Sonra gittim değiştirdim 5 gün sonra yine ekranın altına toz kaçtı. Artık sp almayi düşünmüyorum bu yüzden Nexus 5 alayım diyorum ama sizin önerilerinizi dikkate aldığım için sormak istiyorum. Nexus 5 için olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Telefonu yarın almayi planlıyorum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Telefonun kullanım amacı genel anlamda internet uygulamaları, biraz müzik, biraz oyun. Orta seviye bir kullanıcı olarak tanımlanabilirim. Birde telefonu her akşam sarj etmek istiyorum batarya değerlendirmesi için ipucu olur sanırım.

• G2 yi zorla derim bence,helede batarya onemli ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qamyon Q kullanıcısına yanıt
    nexus 5 işinizi görür ama yukarda arkadaşın dediği gibi g2 daha iyidir
  • Nexus 5 Daha garanti bir telefondur daha fazla rahat ettirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frolding

Nexus 5 Daha garanti bir telefondur daha fazla rahat ettirir.

Bence de Nexus 5 tercihtir. En azında bir altı ay daha yeni telefon. Burada seçim yaparken iki telefonu da elinize alıp yan yana koyun ona göre seçin. Ben de öyle yapardım. Bir de kullanıcıları dinleyin. Çevrenizde kullanan varsa alıp kurcalayın, fikrini sorun. Nexus 5 için Türkçe Kullanıcı Yorumu bulmak çok zor, BURADA Kullanıcı yorumlarını Türkçe olarak okuyabileceğiniz bir bağlantıyı paylaşıyorum. Listeden istediğiniz telefonu seçerek okuyabilirsiniz.

• Nexus 5'i alabilirsin hocam g2 de alınabilir.
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar bugün Nexus 5 i aldım ve ilk izlenimim gayet güzel ve sağlamlık hissiyatı veren bir telefon oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.