Şimdi Ara

nexus 7 4.4 kitkat güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nexu7 4.4 kitkat güncellemesi gelmiş bulunuyor arkadaşlar

• Güncelleme sonrası dokunmatik daha geç yanıt vermeye başladı. Bu sorunla karşılaşan var mı? Pil tüketimi ve şarj oluş süresinde artış var gibi geliyor. 4.4 pozitif bir farkını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyenuc

Güncelleme sonrası dokunmatik daha geç yanıt vermeye başladı. Bu sorunla karşılaşan var mı? Pil tüketimi ve şarj oluş süresinde artış var gibi geliyor. 4.4 pozitif bir farkını görmedim

Hocam önceden günlük kullanıma gore şarj sureniz nasıldı, ve neler değişti ?
    Önceden oyun performansınız ve basit işlemlerdeki stabiliteniz basıldı, ve 4.4'ten sonra neler değişti ?

Ben de iPad 3'u satıp Nex 7 almayı düşünüyorum da bu soruları yanıtlarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj konusunda problemli. Oynadığım üst düzey oyunların hiçbirinde takılma yaşamadım. 4.3 ile gayet hızlı idi ancak son güncellemeden sonra program açılışları gecikmeye başladı. Şarj süresi çok iyi değil. Özellikle de stand by durumunda dahi saatte %2 lik şarj yiyor. arka planda bazı programlar çalışıyor olabilir. Çünkü 200 den fazla oyun ya da uygulama yüklü. Genel olarak memnunum cihazdan. 4.4 'ün üstün bir yanını henüz göremedim.
  • orjinal android tarayıcısını indirdim fakat açmamla beraber uygulama kapanıyor
    yardımcı olurmusunuz
  • Şarj konusunda dikkatimi çeken ayrıntı: Şarj olma süresi çok yükselmiş. 5-6 saate şarj olan cihazın şarj süresi 12 saate çıkmış nerdeyse. Güzel yanı ise cihaz stanby da iken saat %2 enerji kaybı yaşarken güncellemeden sonra 8 saate %1 gerilemiş. Bu çok güzel cihazı hiç kullanmadan 2 günde şarjı bitiyordu.
    Güncellemeden sonra ben de sıksık uygulamaların kendiliğinden kapanma sorunu ile karşılaşıyorum. belki format atmak gerekiyor. Ama atmakta istemiyorum. öenmli dosya ve programlar var ve internetim kotalı.
  • bende 4.4 güzel oldu...cihaz yağ gibi kayıyor..project butter gibi oldu..
    eski takılmalardan da eser kalmadı..şarj süreside uzadı...önce tırstım..ama şimdi yüklediğime menunum kitkatı...
  • Bende 2013 nexus 7 var halen 4.4 guncellemesi bana gelmedi. Nasil guncelleme veriyorlar anlamadim gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekinalp67

Bende 2013 nexus 7 var halen 4.4 guncellemesi bana gelmedi. Nasil guncelleme veriyorlar anlamadim gitti.

hocam nerden ne kadara aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Bende 2013 nexus 7 var halen 4.4 guncellemesi bana gelmedi. Nasil guncelleme veriyorlar anlamadim gitti.

Amerikadan 250 dolara aldim hocam

• quote:

quote:

quote:

eski nexus 7 i mediamarkttan cumartesi günü 899 a aldık vatanda 1132 liraydı şimdi vatanda %50 indirimle 600 tl olmuş
    kendimi çok kötü hissediyorum
    edit:kapitalizmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 26 Kasım 2013; 20:46:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

eski nexus 7 i mediamarkttan cumartesi günü 899 a aldık vatanda 1132 liraydı şimdi vatanda %50 indirimle 600 tl olmuş

Oyle valla kapitalizm ama yapacak birsey yok kullanmaya bakmak lazim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam şimdi mediamarkta gitsem vatanda daha ucuz desem vs iade edebilrmiyim
    1 hafta olmadı alalı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam şimdi mediamarkta gitsem vatanda daha ucuz desem vs iade edebilrmiyim
    1 hafta olmadı alalı

internetten aldiysaniz cayma hakkiniz var diye biliyorum ama hangi sartlarda olur onu bilmiyorum. Magazadan aldiysaniz nasil iade sureci var acip kullandiysaniz iade etmeniz zor gibi ama daha deneyimli arkadaslar daha iyi bilebilir.

• 4.4 güncellemesi gelmeyen arkadaşlar için. ben geçen sene ingitereden playstore üzerinden almıştım. Bazı programlar dışında memnunum günellemeden. Belki o programlara da güncelle gelirse daha iyi olacaktır.
    Ama şarj olayı yeter bence günceleme için. Eskiden her gün şarj etmek zorunda kalıyordum cihazı. şimdi kullanıma göre 2-3 günde bir şarj ediyorum.
    eskiden stanby durumunda dahi saatte %2 şarj tüketiyordu ve ben de geceleri kapatıp sabahları açmak zorunda kalıyordum. bilirisiniz cihazın açılması 2-3 dk buluyor ve son derece can sıkı bir durumdu. Artık stanby da hiç şarj tüketmiyor nerdeyse.4 saat te %1 den az. Güncelleme çok iyi oldu.
    Güncelleme alamayan arkadaşlarda en kısa zamanda alır umarım.
  • Firmalar neden insanları aptal yerine koyuyor. fiyatlar üzerinde bu kadar çok oynuyorlar.Biraz dengeli olunsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.