Şimdi Ara

nexus dock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan bilgisayarım da nexus dock kullanıyorum ama ben aynı anda masaüstünde 2 tane nexus dock olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

nexus dock

şuan masaüstüm böyle ama ben üst tarafa da bir tane nexus dock koymak istiyorum nasıl yapabilirm bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakur72 -- 15 Aralık 2012; 1:34:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

Yardım Bekleniyor Hocam
  • up
  • oluyomu bilmiyorumda üstede rocket dock kur :D
  • Nexus dock ın son versiyonunu bilmiyorum, 2 - 3 adet destekliyor mu? Ya farklı dock programı kurup takılcaksın yada hiç tercih etmediğim bir yol önericem... Sistemine kurduğun dock programının klasörünü program filestakini yani kopyalayıp farklı bir yere at, ve ordan da programı çalıştır, 2. dock çalışıyor olması lazım... Veya 2. kez kurulum yap ama klasör olarak farklı bir yeri göster....
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

Nexus dock ın son versiyonunu bilmiyorum, 2 - 3 adet destekliyor mu? Ya farklı dock programı kurup takılcaksın yada hiç tercih etmediğim bir yol önericem... Sistemine kurduğun dock programının klasörünü program filestakini yani kopyalayıp farklı bir yere at, ve ordan da programı çalıştır, 2. dock çalışıyor olması lazım... Veya 2. kez kurulum yap ama klasör olarak farklı bir yeri göster....

quote:

Orijinalden alıntı: Pain*

oluyomu bilmiyorumda üstede rocket dock kur :D

Önerileriniz için Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakur72 -- 16 Aralık 2012; 21:21:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Galaxy s4 Batarya
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.