Nexus S için Ice Cream Sandwich güncellemesi yayınlandı millet. Güncellemeyi indirmek ve nasıl yapılacağını öğrenmek için buraya tıklayın. Güncellemeyi yapanlar da ICS hakkında ne düşünüyorlar, bi öğrenelim :)
nexus one alacak mı bu güncellemeyi ?
hayır almayacak
quote:
Orijinalden alıntı: serj91
nexus one alacak mı bu güncellemeyi ?
nexus one almayacak bu güncellemeyi. Google, Nexus One'ın ICS için yeterince güçlü olmadığını düşünüyor.
konu tutmayınca tutmuyor işte :)
quote:
Orijinalden alıntı: PucLes1oN
Nexus S için Ice Cream Sandwich güncellemesi yayınlandı millet. Güncellemeyi indirmek ve nasıl yapılacağını öğrenmek için buraya tıklayın. Güncellemeyi yapanlar da ICS hakkında ne düşünüyorlar, bi öğrenelim :)
hacı benım cıhaz rootlu nexus s orjınal rom var uzerınde 2.3.6 i9023 modeli super clean lcd'li olan ics güncellemesini manuel yapmaya calısırken hata alıyorum nasıl yapmalıyım otada gelmedı
nexus s fazla satılmadı bence normaldir tutmaması
quote:
Orijinalden alıntı: MAVİT
quote:
hacı benım cıhaz rootlu nexus s orjınal rom var uzerınde 2.3.6 i9023 modeli super clean lcd'li olan ics güncellemesini manuel yapmaya calısırken hata alıyorum nasıl yapmalıyım otada gelmedı
ilk mesajdaki bağlantıya gidin, oradaki adımları tam olarak deneyin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MAVİT
quote:
ilk mesajdaki bağlantıya gidin, oradaki adımları tam olarak deneyin.
sagol hocam bi sorum olcak ya ics hakkında google music uygulaması hakkında usb ıle pc den atın dıyo muzık uygulaması ama attıgım halde gostermıyor aynı sorun sendede var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme