Şimdi Ara

Nexuslar arasında kararsızım fiyatlar aynı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sen bunu oyjn oynamak için alıyorsan 3g siz olan tableti al ama nette dolanırım küçük bir kaç oyunda oynarım depolama benim için önemli ve kesinlikle 3g olsun heryerden nete gireyim diyorsan 3g li olanı al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlardan biri ilk nesil diğeri 2. nesil nexus 7 tablet yani 1 sene jenerasyon farkı var, 3g lazım değilse tabi ki de nexus 7 2.nesil
  • Elinde HOT SPOT yapacağınız cep telefonu varsa, genellikle ortamlarınızda WİFİ kullanıyorsanız " 3g li" modellerde GPS ile ilgili + lar olabilir.

Eğer ihtiyacınızı ve kullanım seçeneklerinizi belirlerseniz daha avantaj sağlarsınız. 3G SİM KART / ABONELİK / EK MASRAFLAR vb denince 3G bazen yük oluyor.......

• hayırlı olsun öncelikle. Benim de bir sorum olacak samsung tab 3 8.0 inc le ipad mini arasında kalmıstım, 2.nesil nexus daha mantıklı gıbı. Ne önerirsiniz cok arada kaldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

hayırlı olsun öncelikle. Benim de bir sorum olacak samsung tab 3 8.0 inc le ipad mini arasında kalmıstım, 2.nesil nexus daha mantıklı gıbı. Ne önerirsiniz cok arada kaldım

öncelikle apple firmasını sevmiyorum ipad e hiç bakmadım yorum yapamam android taraftarıyım ben. samsungun 8inç modelini bilmiyorum 7" lik olanını araştırdım baya ama kimse tavsiye etmiyor hatta şimdiye kadar samsungun çıkardığı en kötü cihaz diyenler var 7"lik tablet hakkında. ama görünüş olarak çok güzel gerçekten. ancak nexus 2 varken bu kategoride bütçe el veriyorsa başka tablet alınmaz diye düşünüyorum. tam bi canavar yapmışlar ancak şu an sadece istanbul bilişimde var diğer mağazalara gelmedi sanırım fiyat da yüksek o yüzden biraz daha bekleyebilirsiniz. dolar kurunun da etkisi var yüksek fiyatlarda tabi. ben nexus 2013 almanızı tavsiye ederim.

• sağ olasınız. bende nexusun yeni jenerasyonunu bilmiyordum. Amerikada 32 gb 250$ civarında sanırım. İstanbul bilişimde ise 650 küsür hatırlzdığım kadarıyla 16 üstelik. Fiyatların düşmesini bekleyeceğim o halde. Sağ olasınız.

• eğer senin için 3g önemli deilse 2.nesil nexusu alman senin için daha iyi olur. birde 2.jenerasyon nexus 7 nin fıyatının düşmesini bekliyeceğinis söylemişsin ama en fazla kampanyalarla 30 40 tl aşağı fiyata alabilrsn dahada fazla inceğini sanmıyorum.yani su anda paran varsa hiç bekleme al derim.
  • ama hocam burada fiyatlar tokat gibi, malum üniversite öğrenciyim, keske yurt dısından getırme ımkanım olsa, daha once getırmedım e baydan uzerıne foto cercevesi 35$ yazdırılınca bakmıyorlarmıs gumrukte ama takılırsa 32gb 650 kusur artı vergıler 720lere cıkacak,burada 16 gb 650kusur, çok acımasızca. Yurt dısından 32lık getırme yollarını arayacagım.

• Nexus 32GB tabletimi satıyorum. Orjinal Nillkin kılıf ve OTG kablo yanında verilecektir. İlgilenenler özel mesaj yazabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.