Şimdi Ara

NEYDİ BU KİTABIN İSMİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki herkese merhaba. Direk konuya gireyim, altı yedi sene önce bir kitap okumuştum ve acayip hoşuma gitmişti, tabi şu an kitabın ne ismi hatıramda ne de yazarı, beni kitaplara sevdiren bir kitap olduğunu hatırlıyorum ve içimde onu bulup tekrar okuma arzusu var. Biliyorsanız ya da tanıdık geliyorsa düşündüğünüz kitap isimlerini yazmanız beni çok mutlu edecektir...

Konu: Bir öğrencinin (muhtemelen ortaokul) tatil döneminde odasının camından girip onu bir nevi tatil yerine çağıran bir adamla ve çocuğun bu gizli yere gitmesiyle başlıyor. Sonrasında gittikleri yerde oradaki diğer çocuklarla beraber tutsak oluyor ve çıkamıyorlar, bu sırada kahramanımız bir kızla yakınlaşıyor (özellikle bir bataklık ve kurbağa betimlemesi yapıldığını hatırlıyorum), oranın sahibi adamı öldürüp (bir odanın tavanına yayılmış koca bir adam tasviri oluşuyor kafamda kitapta benzer bir şey geçmiş olabilir) oradan kurtulduktan sonra kız çocuktan bir sebepten dolayı daha erken çıkıyor ve çocuk ondan yalnızca kısa bir süre sonra (bir kaç haftaydı sanırım) kurtulduktan sonra o arkadaş olduğu kızı arıyor ancak kız, bu olayı atlatalı çok olmuş ve aralarında onlarca yaş farkı açılmış (o sözde tatil okulu-yerinde zaman daha yavaş akıyor yani dışarıya göre). Kitap benin hatırladığım kadarıyla burada bir yerde bitiriyordu.

Şimdiden okuyup da zaman ayıracak herkese teşekkür ediyorum, umarım bulur da tekrar tekrar olurum :)))).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaditus12 -- 10 Şubat 2019; 21:56:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunun ismi nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Neydi Bu Oyunun Adı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.