Şimdi Ara

NEYİNİZ OLSA MUTLU OLURDUNUZ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İTÜ bilgisayar mühendisliği öğrenci kartım olsun yeter
  • mutluyum...

mükemmel bi mutluluk yoktur olanla mutlu olsak yeter fani dünya...
  • Derece yapılmış bı sınav belgem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradan bi aile
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

Her şey para olmuş arkadaş. Mutluluk bile parayla alınabilir gözle bakılan bir şey olmuş. Yazık...

Ben neyle mutlu olurdum; babam olsaydı daha mutlu olurdum. Ailemde ki insanlar hasta olmasaydı daha mutlu olurdum. Gelişebileceğim bir mesleğim olsaydı mutlu olurdum.

Bu arada yorumlar arasında Tori black karım olsaydı mutlu olurdum diyen biri var. O kadını karısı görebilecek kadar düşmüş milletimiz. Üzüldüm

önüne 1 milyar dolar koysalar şekilden şekile giricek adamlarsınız bide herşey para olmuş diyorsunuz. komik olmayın.

Niye insanlara kendini anlatıyorsun ki.

Gecegezer arkadaşım haklıhttp://forum.donanimhaber.com/m_68987955/tm.htm şimdi ben böyle bir hayatım var 1 milyar dolarda verseler konu aileye gelince,diğer şeylere gelince gene mutlu olamam.Herşey para değil sağlık ve huzur olmadan mutlu olunmuyor.

• şimdilik note 2'im olsun başka bişey istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

Bir grafiker ve birde yazılımcı arkadaşım olsun isterdim. Oyun stüdyosu kurmak istiyorum ben . Ben bişeylşer yapıyorum ama tek başıma zor oluyor

5 sene bekle yazılımcı arkadaşın olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: kokov

quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

range rover - evoque hacı..

vergisi ile sıfır km yerli araç alınıyor bunuda biliyorsun değilmi yakıtını ve servis ücretlerini hesaba katmıyorum bile

biliyorum ama arabaya aşık oldum naapim..

Neresini seviyorsun o arabanın ya iğrenç. Porsche Panemara falan olsa neyse.

neresi iğrenc hocam ya. hem spor hem jip. ve en önemlisi dışardan bakınca araba tek parça görünüyo. bence range in çıkardığı en iyi araba..

Tasarimi begenmedim Porsche cipleri daha iyi. O fiyata saglam bir Mercedes alirdim.

• yamaha dragstar 1100cc
  • bi İsmail Abim olsa iyiydi..
  • ailem benı anlayacak insanlar olsaydı ve konyalı olmasaydm diğerleri gelirdi heral ..
  • Sağlık'dan ötesi varmı
  • Loto Toto bize vurmuyacağı için sağlam bir işimiz ve SSK'm olsun o bana yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

Hanım duymasın ! 90-60-90 lardan üj-bej tane iyi giderdi.

• Neyim olsaydi farketmez ama kredi borcum olmasaydi cok mutlu olurdum.

• 3 metrelik siyah bir bahçe hortumum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 31 Aralık 2012; 10:17:00 >
  • Galaxy S3-iPhone 5-Galaxy Note 2-iPad 2-Asus G75VW-Mercedes-Ev-Eş.Sağlık.Ha birde arada keşke yurtdışında doğmuş olsaydım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Sağlık'dan ötesi varmı

birtek sen yazmışsın kardeşim. sağlık en başta gelir. hastalığı olan arkadaşlara Allah şifa versin.

Birde ikide bir para deyip duran arkadaşlar maslowun ihtiyaçlar piramidine baksın. bir basamak tamamlanmadan diğerine çıkılmaz. herşeyden önce fizyolojik ihtiyaçlar gelir
  • Babam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.R.A.V.E.G.O -- 31 Aralık 2012; 11:06:58 >
  • bi kefen alamadım gitti borcum bitsin hayırlısıyla alacam inş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.