Şimdi Ara

neymar Hayatının Hatasını Yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ahmetrocky90 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam ispanya'da messi yüzünden tam anlamıyla öne çıkamıyordu ama psg'de ne yapacakki bu adam?
    Bu yılda altın topu Ronaldo aldı yani bu yılda Ronaldo'nun gölgesinde kaldı.

Gittiği takımın barselonadan en ufak bir üstünlüğü yokki psg barselonadan çok geride olan bir takım.

Önceden yanında suarez, messi ikilisiyle oynarken şuanda cavani, mbappe ikilisiyle oynuyor. Sırf bu bile psg'ye transfer olmamak için çok büyük bir sebep.
    Medyada birçok kez neymar'ın bu kararından dolayı pişman olduğuyla ilgili haberler çıktı. Adam hayatınîn en büyük hatasını yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-365C29534 -- 18 Aralık 2017; 1:33:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  neymar Hayatının Hatasını Yaptı

bedel odemene cok az kaldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam doğru da Ronaldo zaten almıştı ödülü Neymar daha sonra gitti yani yaz gelmeden Ronaldo'nun alacağı belliydi. Evet bence de PSG'de kalması şuan ona hiçbir şey kazandırmaz. Cavani mesela şuan İngiltere ya da İspanya'da oynasa çok daha fazla göz önünde bulunurdu hatta 2-3 tane de ödül almıştı.

Bana göre de yanlış bir karar sırf kötü Fransa Ligi'nde sıradan takımlara karşı gol atıyor, asist yapıyor lafı için bile gidilmez Premier League tercih edilebilirdi ancak beklemekte fayda var. CL'den elersek bence Paris'te kalmaz malum kendisi devamlı takım değiştirmeyi seviyor.
  • psg barcelonadan daha güçlü.Hata falan yapmadı bence.Şampiyonlar ligini kazanması daha büyük olasılık pariste.Barcelona iyi yönetilmiyor başkanı tam bi çöp.Orta sıra takımı yaptı barcayı,messi de olmasa hiçbir kupayı kazanamaz barca.
  • Adamın görünür maaşı 37 milyon euro tahmini maaşı oydu şuydu buydu derken 50 milyon euro .

Çokta umurunda kupaymış , balonmuş , topmuş , barçaymış-parismiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Ya şu elemanı sınırsız banlasınlar ip ban atsınlar

Uzun uzun saçmalıyor bi kere bilmiyorum saf gibi okudum beynim yandı sonra blokladım da kurtuldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Hocam nickini niye değiştin ya istemsizce gülüyordum seni görünce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun neymara barcelonaya demir atmadı bir kaç sene sonra da ingiltereye gider reale gider her yerde başarılı olur messi gibi barcelonaya demir atmaz

• 6 aydır güldünüz yeter

• Bir takımda yanımda messi olacağına mbappe olsun cavani olsun. Bir şekilde öne çıkarım. Ama Messi olursa değişik şeyler olması lazım. Ne bileyim messinin bacağının ikisinin birden kopması falan lazım ki o zaman da bile zor öne çıkması
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Helal olsun neymara barcelonaya demir atmadı bir kaç sene sonra da ingiltereye gider reale gider her yerde başarılı olur messi gibi barcelonaya demir atmaz

saçmalığa bak messiye nereden laf atarım diye düşünmüş öyle yazmış.

Sen olsan senin bütün tedavi masraflarını karşılayan, sana boyun 150 yi geçmez,futbolcu olmayı bırak koşamazsın deseler,senin bugünlere gelmeni sağlayan kulübü anında satardın eminim.Vefa borcu bilmez senin gibiler.Karakter meselesi işte,herkeste olmuyor.Biraz kafa çalıştırsan zaten messinin durumunu düşünerek onu ronaldo ve neymar ile bir tutmazsın da.Git messi belgeselini izle desem gene papağan gibi gelip aynı şeyleri tekrarlarsın o yüzden kendi haline bırakıyorum seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 18 Aralık 2017; 20:54:58 >
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Konu neymar messi psg barcelona üzerinden yürüyor tottiyi örnek verecek değildik heralde

Vefa ise xavi.yi niye gönderdiler puyolu 40 yaşına kadar oynatsalardı eto.yu david villa.yı harcamasalardı.
    Altı üstü neymarı messi gibi barcelonaya demir atmadığı için kutladık ne kadar dolumuşşun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 18 Aralık 2017; 21:4:3 >
  • quote:

Konu neymar messi psg barcelona üzerinden yürüyor tottiyi örnek verecek değildik heralde

Vefa ise xavi.yi niye gönderdiler puyolu 40 yaşına kadar oynatsalardı eto.yu david villa.yı harcamasalardı.
    Altı üstü neymarı messi gibi barcelonaya demir atmadığı için kutladık ne kadar dolumuşşun.

messi ne alaka xavi,puyolla şimdi?Lafı dolandırma.

Xavi,puyol vereceklerini verdiler barcaya sonra da kendi rızalarıyla ayrıldılar.Hem gönderildilerse bunun hesabını barca yönetimine kes,messi ile alakası yok konunun.

Ben diyom ankara sen diyon .....

2008-2012 arasında deseydiniz ''messi neden barcadan ayrılmıyor korkuyor çünkü '' diye bi nebze hak verirdim.Çünkü o zamanlar barcelona mevkilerinin en iyi oyuncularına sahipti,dünyanın en iyi takımıydı.

Şu an ise böyle bir durum yok.Barcelona rezalet halde.Messi de bunu biliyor.Messinin daha yeni sözleşme yenilemesi bazı şeyleri göze aldığını gösterir.Eğer bireysel başarı ve para isteseydi çok iyi 2 alternatifi vardı city ve psg.İkisi de barcadan çok net olan 2 takım şu anda.

Messiye korkak diyorlarsa ben de aynı argümanı ronaldo için yaparım,çok daha mantıklı olur hem de şu durumda.Dünyanın en iyi stoperiyle,en iyi bekleriyle,en iyi orta sahasıyla oynuyor ve eski takımı manunun kendisini çok istemesine rağmen gitmekten çekiniyor.Yani eğer bir korkma durumu varsa şu anda dünyanın en iyi kadrosunda oynayan ronaldo korkuyor olabilir başka takıma gitmekten,defansı olmayan orta sahası 2.sınıf rakitic olan takımda oynayan messi değil.

Özet olarak ne messi korkuyor ne de ronaldo.İkisi de takımında mutlu gözüküyor ki devam ediyorlar.Ama biz çirkefler gibi ronaldoya laf atmıyoruz ''ronaldo korkuyor ''diye.Kaldı ki messinin özel durumunu da anlattım.Messiye korkak demek acizlerin,karakteri olmayan insanların işidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 18 Aralık 2017; 21:19:47 >

• Neymar: Tamam.

• Yanlış kişiye laf anlatıyorsun o şahıs Messi-Ronaldo tartışmalarından zehirlenip bunu her yere saçan bir kişi. Farklı konuları hemen aynı yere getirebilme kapasitesine sahip.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Real madridin dünyanın en iyi kadrosuna sahip olduğuna katılmıyorum. Uzun yıllardır kadroya takviye yok.

Son 3 yılda alınan 2 şampiyonlar ligi kupası ile oyunculara özgüven geldi baya. Özellikle Ronaldonun ş.liginde ki yüksek performansı sonucu alınan kupa ile takım kendine geldi.

Artık herkes para basıyor avrupada transfer yapmak zor oldu barcelonada real gibi takıma takviye yapamıyor.

• Dünyanın en iyi kadrosuna sahip takım hangisi sence?Real madrid ile kıyaslama yapsana bi merak ettim oyuncuya oyuncu olacak şekilde.

Ramos>Boateng
    Lewandowski>Benzema gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

quote:

Ya şu elemanı sınırsız banlasınlar ip ban atsınlar

Uzun uzun saçmalıyor bi kere bilmiyorum saf gibi okudum beynim yandı sonra blokladım da kurtuldum

1-Eleman falan ne oluyoruz, senin mahalle arkadasin diilim ben.

2-Uzun uzun yazdigim mesajlarda ya analiz yaparim ya az dalga gecip, trollerim. keske beynin yanmadan once bunu farketseydi.

3-Dh benim ekmegimi vermiyor. Ben kendim zaten hesabimi silin dedim. Haksiz cezalar karsisinda.

4-Sacmaliyor derken, madem sacmaliyorum, alinti yapsan, sacmaladigim yerleri gosterseydin.

5-Komik nikli uye beni blokladi diye agliyorum su anda.

6-Madem blokladin kurtuldun, ne diye bandan bahsediyorsun? demekki mesajlarim canini cok acitmis.

Birde sacmaliyor diyenler var. 2-3 uye. dalga gecmeye calisan 2-3 uye de var. konulara mesaj yaziyorum, niyeyse, ilk okumaya gelenler ayni uyeler.

laf olsun diye konusuyorlar. madem ben sacmaliyorum, alinti yap, sen surada yanlis dusunuyorsun de, bizde cevabimizi verelim.

• quote:

Helal olsun neymara barcelonaya demir atmadı bir kaç sene sonra da ingiltereye gider reale gider her yerde başarılı olur messi gibi barcelonaya demir atmaz

PSG yildiz topcusunu satmaz. Neymar dede olunca alirlar.
  • quote:

artik bedel odetenler bedel odeyen oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.