Bildirim
NEziH_HOCA bi yardim plsbaskasida olur)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en baştan anlatıom bakın.
1-knight online setup ini yüklüoz
2-launcherdan 1331 e kadar yüklüo otomatik
3-ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade girioz ve 1332 yi indirioruz.
4-optioans a girip patch i 1332 yapiom contents from update diyip savelioz.
5-indirdiğimiz 1332 rar arşivini masaüstüne atıyoruz ve ismini deiştiriyoruz mesela 123456 yapin ve kopyalayın c/program files/knight onlie a yapıştırın.
6-indirdiğimiz auto patch i yüklüyoruz ve sorun çıkmıyor.
7-launcheri açıyoruz 1454 ü otomatik yüklüo.
8-start açılıo,
9-execute laıncher derse korkmayın aynı launcheri bi daha açın ve oyuna gircek.
10-hadi kolay gelsin.
NEZIH HOCANIN DEDIĞINI YAPIN BEN BASBAS BAĞIRDIM BUNLARI O YINE SÖYLUO AMA BAKMIOSUNUZ BILE ŞUAN LAUNCHER ÇALIŞMAZ BUNLARI YAPMASSANIZ ÖNCE MUTLAKA BU YAZILANLARI YAPIN HATASIZ GIREBILICEKSINIZ
AL KARDEŞ UP LADIM
-
kardes tam olarak hepsini yaptim ama 1332 fln indirdim 123456 yaptim sonra bitirdim en son autopatch.exe calistirdim we hata aldim -
kanka senın dedıgın link hata verıo arkadasına nasıl vermedı yaaawww -
walla onda essek sansi war kanka galiba ben yaccam kaciom sana BB ii geceler (HURMETLER) seninle tanisdigima memnn oldum -
bende aynı sorunla karşılaştım nasıl düzelttiğime gelince
elimde setup vardı oyunu sildim tekrar yükledim
luncherdan normal 1331 e kadar yükledim 1332 hata verip durdu bende optiondan versionu 1332 yapıp 207 mb son yamayı yükledim launcer ı açınca 1454 ü otomatik yükledi ve oyuna girdim 1332 nolu pacth i hiç bir şekilde yüklemedim -
Suan bendede Hata Oldu Via Launcher Hatası bunu Ancak Sabırla Bklemek LAzı m -
Oldu Sonunda Saolasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Human_up -- 4 Ağustos 2006; 8:26:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X