Şimdi Ara

NFC akıllı yüzükler vs. Bluetooth akıllı yüzükler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Re-şarj etmek gerekmez

-Küçük boyutta veri depolanabilir. Mesela bir link ya da minik bir dosya.

-Hafızasına veri yazılabilir ve okunabilir.

-Veri yazma uygulama aracılığıyla gerçekleştirilir. NFC özellikli telefona uygulama yüklüyoruz.

-Yazarken telefonun arkasına tutuyoruz. Okurken telefonun arkasına tutuyoruz.

-Okumak için uygulama gerekmez. NFC özellikli telefon gerekir.

-200 liraya da var. 600 liraya da. Ben rfidmarket ten bir miktar indirimle aldım.

-Bu yüzüklerin bankacılık işlemleri ile ilgisi yok.

-Avustralya'da ya da Birleşik Krallık'ta bankalarla anlaşma yapan yüzük firmaları var, onlar ödeme özellikli.

-Türkiye'de Halkbank Paraf var. Sadece şubeden bilgi verildiği için konu hakkında bilgi sahibi değilim. Muhtemelen o yüzük firmalarından biri ile anlaşmışlardır ve aylık ya da yıllık aidat tahsil edilmesi ihtimali var.

Bluetooth yüzük:

-Akıllı bileklik gibi özellikleri var. Sensörleri var iç kısmında. Birkaç günde bir şarj etmek gerekiyor. Muhtemelen telefona yüklenen bir uygulama ile yüzüğü telefona bağlıyorsun.

-NFC yüzüğün kapsama alanı birkaç santimetre ile sınırlı iken, bluetooth yüzük çok daha geniş bir alanda sinyal yayıyor.

Hiçbir yerde yorum ya da bilgi yok doğru düzgün.

Benim aldığım yüzük daha çok dijital kartvizit olarak kullanmak için ideal.

Soru var mı?

• Bazı yüzükler ya da dijital kartvizitler uygulamaya ihtiyaç duymadan kart üzerine yazabiliyor, değişiklik yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 11 Eylül 2023; 15:12:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı bileklik için yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.