Bildirim
nfc çalışmıyor garantiye verirsem ne olur?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
l925 modelli telefonumun nfc özelliği hiç bir şekilde çalışmıyor garantiye verirsem tamir mi edilir yenisini verme gibi bir durum söz konusu olur mu ve kaç gün sürer ortalama bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Ne desek yalan olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle saçma bir arıza beni mi bulur ya serviste azami kalma süresi nedir peki ? -
1 ayı bile bulur hocam belki garanti kapsamına bile alınmaz eğer yollamakta ısrarcı iseniz telefonun fotoğraflarını çekmeyi unutmayın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok artık garanti kapsamına alınmazmış. Neyin kafası bu ? Garantisi varsa ve kullanıcı hatası değilse yapmak zorundalar. Fakat yaptırıp ne yapacaksın Windows Phone'da NFC kullanabilecek bir uygulama yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
1 ayı bile bulur hocam belki garanti kapsamına bile alınmaz eğer yollamakta ısrarcı iseniz telefonun fotoğraflarını çekmeyi unutmayın
1 ayı bulur mu şaka mısın 20 iş günüdür elektronik ürünlerde garanti kapsamına alınmaz derken ne yani nfc yi kullanıcı nasıl bozabilir ya? :D Nfc nin nasıl bişey oldugunu biliyor musun acaba.Birde fotoğraf çekmek ne alaka onu çözemedim -
Hocam sizin teleservice'den haberiniz var mi kasıyor diye gidip ekrani kırık dönen telefon var. Burası turkiye 20 gün işi de sokmez teleservice'de anca 3 kez yollar 6 ay bekler paranı alırsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
Yok artık garanti kapsamına alınmazmış. Neyin kafası bu ? Garantisi varsa ve kullanıcı hatası değilse yapmak zorundalar. Fakat yaptırıp ne yapacaksın Windows Phone'da NFC kullanabilecek bir uygulama yok.
Nfc nin kullanıcı hatası olması zaten mümkün değil hocam.Nfc taglarım var onları kullanamıyorum taglara komut ekleyip kullanmak istiyorum da çalışmıyor zaten wp10 ile nfc olayı üstlere taşınacakmış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X