Şimdi Ara

NFC ile Mobil Ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NFC ile mobil ödeme yapan var mı?

Nasıl oluyor?

• Sim kartında NFC desteği olması gerekli. 512 kb sim kart veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her oparator de varmı 512 Kb simkart

• Telefonda nfc varsa simkartta olmasi gerekmiyor. Cepteteb veya garanti bankasi musterileri mobil uygulama uzerinden yapabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: think impossible

Telefonda nfc varsa simkartta olmasi gerekmiyor. Cepteteb veya garanti bankasi musterileri mobil uygulama uzerinden yapabiliyor.

can sıkıcı. bır soru neden dıger bankaLar yapmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Telefonda nfc varsa simkartta olmasi gerekmiyor. Cepteteb veya garanti bankasi musterileri mobil uygulama uzerinden yapabiliyor.

bankanın yaptığı ve işlerde müsteriye verdiği önemle orantılı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bildiğim kadarı ile işbankasıda bu konuda testler yapıyor şuanda
  • quote:

quote:

quote:

bankanın yaptığı ve işlerde müsteriye verdiği önemle orantılı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bildiğim kadarı ile işbankasıda bu konuda testler yapıyor şuanda

Temmuz/1990'dan beri İş Bankası müşterisiyim, İş Bankası böyle bir şey yaparsa kullanırım.

Ayrıca sanırım gözden kaçan bir şey daha var; ilk soruda da anlatmaya çalıştığım şey kullandığımız cep telefonu hattındaki mobil ödeme özelliğini NFC ile kullanabilir miyiz?

Böyle bir durumda cep telefonu faturası kabaracak ve yükselecek ama yapılabilir mi? Mesela Otobüse veya veya vapura binerken NFC sayesinde telefonumuzdaki mobil ödeme özelliğini kullanabilir miyiz?

Bankaların verdiği kartlarda Pay-Pass özelliğine 35 TL sınırı getirilmişti.

Kredi Kartlarındaki Pay-Pass Türkçeleştirildiğinde Öde-Geç oluyor ama Ben Göster-Geç diyorum. Çünkü NFC özelliği olan İstanbul Kart, Kent Kart ve benzeri şeyleri de gösterip geçiyorsun. Cep telefonlarındaki NFC ile mobil ödeme neden olmasın ki? Bu sayede daha az kart taşırız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Mobil Ödeme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Temmuz/1990'dan beri İş Bankası müşterisiyim, İş Bankası böyle bir şey yaparsa kullanırım.

Ayrıca sanırım gözden kaçan bir şey daha var; ilk soruda da anlatmaya çalıştığım şey kullandığımız cep telefonu hattındaki mobil ödeme özelliğini NFC ile kullanabilir miyiz?

Böyle bir durumda cep telefonu faturası kabaracak ve yükselecek ama yapılabilir mi? Mesela Otobüse veya veya vapura binerken NFC sayesinde telefonumuzdaki mobil ödeme özelliğini kullanabilir miyiz?

Bankaların verdiği kartlarda Pay-Pass özelliğine 35 TL sınırı getirilmişti.

Kredi Kartlarındaki Pay-Pass Türkçeleştirildiğinde Öde-Geç oluyor ama Ben Göster-Geç diyorum. Çünkü NFC özelliği olan İstanbul Kart, Kent Kart ve benzeri şeyleri de gösterip geçiyorsun. Cep telefonlarındaki NFC ile mobil ödeme neden olmasın ki? Bu sayede daha az kart taşırız..

Bir ara telefonlarin hattindaki odeme mobil cuzdan gibi programlarla nfc li sim kart alip yapiliyordu. Fakat suanda hem turkcell in hemde aveanin sistemleri kapali. Vodafone hic bu isi denememisti dahi. Ayrica evet paypass ozelligi ile calisiyor. Sanirim bunlari kullanmak icin samsung pay, apple pay yada android pay in ulkemizde kullanima girmesini beklemeliyiz. Ayrica kent kart; turkcell cuzdan ile kullanilabiliyordu fakat cuzdan hizmeti artik kapali ne zaman acilacagi hakkindada bir bilgi yok. Artik samsung pay apple pay vb. Uygulamalar ilkemizde kullanima acildiginda daha az kart tadimaya baslayabiliriz.

• Arkadaslar güncel olarak bu sekilde odeme yapabilen banka uygulamasi var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kank07

Arkadaslar güncel olarak bu sekilde odeme yapabilen banka uygulamasi var mi?

Teb ve world ü biliyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim merak ettigim telefonun nfcsi ile otobuste basabiliyonuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: kank07

Arkadaslar güncel olarak bu sekilde odeme yapabilen banka uygulamasi var mi?

Teb ve world ü biliyorum..

Garanti bonus flash, cepteteb, ing bank paramara, ykb mobil cüzdan. Hemen hemen hepsini denedim sorun yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.