Uzun uzun aradım ama forumda NFL ile ilgili bi ana konu bulamadım bari ben açayım dedim.Bilmek istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz yakından takip ediyorum.Bu forumda takımların son durumlarını maç sonuçlarını power rankingsleri leaderbordsları kısacası NFL adına herşeyi paylaşmaya çalışacağım.
Bu hafta itibariyle NFL'de 16. Hafta son buldu. 16.Hafta toplu sonuçları
New England Patriots 17-16 New York Jets Tennessee Titans 13-21 Jacksonville Jaguars Philadelphia Eagles 24-27 Washington Redskins San Diego Chargers 38-35 San Francisco 49ers Detroit Lions 20-14 Chicago Bears Green Bay Packers 20-3 Tamba Bay Buccaneers Minnesota Vikings 35-37 Miami Dolphins Cleveland Browns 13-17 Carolina Panthers Atlanta Falcons 30-14 New Orleans Saints Kansas City Chiefs 12-20 Pittsburgh Steelers Baltimore Ravens 13-25 Houston Texans New York Giants 37-27 St. Louis Rams Indianapolis Colts 7-42 Dallas Cowboys Buffalo Bills 24-26 Oakland Raiders Seattle Seahawks 35-6 Arizona Cardinals Denver Broncos 28-37 Cincinnati Bengals
17.Hafta Programı
New England Patriots-Buffalo Bills New Orleans Saints- Tamba Bay Buccaneers San Diego Chargers-Kansas City Chiefs New York Jets-Miami Dolphins Philadelphia Eagles-New York Giants Cleveland Browns-Baltimore Ravens Dallas Cowboys-Washington Redskins Jacksonville Jaguars-Houston Texans Indianapolis Colts-Tennessee Titans Chicago Bears-Minnesota Vikings Arizona Cardinals-San Francisco 49ers Oakland Raiders-Denver Broncos Carolina Panthers-Atlanta Falcons Detroit Lions-Green Bay Packers St. Louis Rams-Seattle Seahawks Cincinnati Bengals-Pittsburgh Steelers
16.Hafta itibariyle League Leaders
Arkadaşlar aklınıza gelen her konuda soru sorabilisiniz.Oyun kuralları,takımların durumları,oyuncuların durumları,maç tahminleri her konuda.Amacım bu oyunu ülkemize birazda olsa tanıtmak
Bu Packers düzelmeyecek
SuperBowl Günü Geldi Konu Boş Canlansın Buralar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme