8800gts ekran kartım bozuldum x300 serisi ati taktım kendimden utandım artık 400w güç kaynagım var kolayca alabilecegim iyibi ekran kartı arıyorum boşa sistem yenılemeyım
8800gts vardı bende bozuldu rahat oynatıoyodu hepsini . simdiki kartlarda iş yok ozmn
quote:
Orijinalden alıntı: limpbizk7t
8800gts vardı bende bozuldu rahat oynatıoyodu hepsini . simdiki kartlarda iş yok ozmn
Alıntıları Göster
alıncada elde kalmasın çalışırmı kesin 6pin donuşturcugle taktıydım oncekıne bunlarda farklı bı olay yok demi
8800 gt yapılmış en iyi bilgisayar donanımı parçasıdır ekran kartida demiyorum herşey dahil o bi devrimdi kardeşim bende calibresini kullandım yıllardır
quote:
Orijinalden alıntı: ^7pMş^
8800 gt yapılmış en iyi bilgisayar donanımı parçasıdır ekran kartida demiyorum herşey dahil o bi devrimdi kardeşim bende calibresini kullandım yıllardır
halen almıs degilim rome2 total warı rahatca oynatsın yeter
quote:
GT 640 ikinci el al o zaman daha da aşağısı 8800GT nin altında olur
quote:
Orijinalden alıntı: turbo-powwer
quote:
GT 640 ikinci el al o zaman daha da aşağısı 8800GT nin altında olur
Alıntıları Göster
Merak ediyorum 8800gt neyi hangi ayarlarda oynatıyor. Her ayar very low da mı oynuyordun?
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
Merak ediyorum 8800gt neyi hangi ayarlarda oynatıyor. Her ayar very low da mı oynuyordun?
Alıntıları Göster
mediumda highda çalıstıryodu zaten piyasadakı oyunlar konsolların çalıstıracagı şekilde bende sizi anlamıs degılım dunya parayı ekran kartına yatırıosunuz
quote:
mediumda highda çalıstıryodu zaten piyasadakı oyunlar konsolların çalıstıracagı şekilde bende sizi anlamıs degılım dunya parayı ekran kartına yatırıosunuz
Alıntıları Göster
Herkes ekran kartına 500-600 TL veremeyebilir. Yorum yaparken kırıcı olmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: ***@rmour***
+1
quote:
Orijinalden alıntı: ReTRiBuTioN™
quote:
Orijinalden alıntı: ***@rmour***
+1
Alıntıları Göster
dogru demedımmı ama 600luk ekran kartı ne oynatacak şimdiki oyunlardan ben parasında degılım alırım çalısmaz ona korkuyom hd7770 yada gt640 alacam.
quote:
dogru demedımmı ama 600luk ekran kartı ne oynatacak şimdiki oyunlardan ben parasında degılım alırım çalısmaz ona korkuyom hd7770 yada gt640 alacam.