ARKADAŞALR UNDERGROUND 2 DE OYUN MÜZİKLERİNİ NASIL DEĞİŞTŞİREBİLİRİZ YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VARMI ?
nasıl yani içine başka müziklerimi atmak istiyorsun mesela honda ile ilerlerken müslüm falanmı dinliycen
Oyun içindeki müzik sesini kapat, arkada WINAMP aç ...
quote:
Orjinalden alıntı: Alx
Oyun içindeki müzik sesini kapat, arkada WINAMP aç ...
bak oda güzel hee bu işte en iyisi tdu süper düşünmüş adamlar oyun içi kendi müzüklerinizi oluştura biliyorsunuz
Alx
kullanıcısına yanıt
kardeş hangi çağda yaşıyorsun winamp kullanan varmı hala :) şakayı bi kenara bırakıp gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa onlar yazsın gereksiz msjlar yazıpta adamı meşgul etmeyin. Bilen varsa gerçekten yardımcı olabilirmi banada lazım sürekli aynı müzikler sıkıyo insanı
quote:
Orijinalden alıntı: bykuafor.eo
kardeş hangi çağda yaşıyorsun winamp kullanan varmı hala :) şakayı bi kenara bırakıp gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa onlar yazsın gereksiz msjlar yazıpta adamı meşgul etmeyin. Bilen varsa gerçekten yardımcı olabilirmi banada lazım sürekli aynı müzikler sıkıyo insanı
Birader şaka mısın bu 1 Konunun tarihine bir baksana bu 2 Winamp bana göre hala en kullanışlı müzik dinleme programıdır bu 3, ki arada sırada ben de kullanıyorum eğer müzik indirirsem.
SaplıBardakS
kullanıcısına yanıt
kardeşim şu zamanda winamp kullanan kalmadı diye biliyordum. winamptan çok çok üstün birsürü program çıktı o manada yazdım ayrıca konu tarihine bakmamışım k.bakma kimseyi rahatsız etmek amacıyla yazmadım kardeşim