Şimdi Ara

MAFİA OYUN İÇİ SORUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
27.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şu mafiada bir bölümü geçemedim daha oyunun başı ama ben geçemedim şimdi bir tamirci var bana birşeyler söylüyor heralde arabanın kapısını nasıl açaçagımı söylüyor ama ben açamıyorum bir yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafia Oyunu İçinde Karşılaşabileceğin Sorunlar

Mafia oyunlarını oynarken bazı teknik sorunlarla karşılaşabilirsin. Bu sorunlar arasında en yaygın olanlarından bazıları şunlardır:

• Arabadan İnememek: Mafia 1'de arabadan inmek için "E" tuşuna basman gerekir. Tuşa bastığında karakterin arabadan inmiyorsa, oyun dosyalarının bozuk olma ihtimali vardır. Oyunu yeniden yüklemeyi dene.
    • Haritayı Açamamak: Mafia 1'de haritayı açmak için "M" tuşuna basman gerekir. Harita açılmıyorsa, oyun ayarlarında harita özelliğinin etkinleştirildiğinden emin ol.
    • Kapıyı Açamamak: Mafia oyunlarında kapıları açmak için "F" tuşunu kullanabilirsin. Kapı açılmıyorsa, kapının kilitli olup olmadığını kontrol et. Kilitliyse, anahtarı bulman veya kapıyı kırman gerekebilir.
    • Kontrol Tuşlarını Değiştiremiyor Olmak: Mafia 1'de kontrol tuşlarını değiştirmek için oyun ayarlarına gitmelisin. Ancak bazı durumlarda, tuşları değiştirme seçeneği gri renkte görünebilir. Bu durumda, oyun dosyalarının bozuk olma ihtimali vardır. Oyunu yeniden yüklemeyi dene.

Bu sorunlarla ilgili daha fazla bilgi için Mafia oyunlarının resmi destek forumlarını veya çevrimiçi oyun topluluklarını ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abicim bak şimdi kapıyı açmak için hangi tuşu kullanıyosan o tuşla arabanın kapısının kilidini açcan tekrar o tuşa basıp bincen arabaya.
  • Arabaya binme tuşuna basılı tut arabanın yanındayken bi bar dolacak dolunca bi daha bas ve bin sonra görev.Allaaaaaaaah dur ben bidaha bitiriim şu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

Arabaya binme tuşuna basılı tut arabanın yanındayken bi bar dolacak dolunca bi daha bas ve bin sonra görev.Allaaaaaaaah dur ben bidaha bitiriim şu oyunu

Aynen bende hatırladım yaaa ahh ahhh ne güzel günlerdi onlar öylee
  • mega oyun sana binlerce tşk tabi diyer arkadaşlarada
  • kardeşim bütün gta serisinden sonra mafiaya başladı. "abi ne güzel oyun bu böyle dedi, silah sesleri gerçek ne o öyle pat pat gtada" dedi. ben de sen liseye hazırlandığın için sana böyle güzel bir oyunu vermemiştim dedim.
  • bu oyun cok süperdi yaa gta ya 10 basar tabi gtanında hakkını yememek lazım da mafia cok süperdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam bende aynı sorunu yasıorum

Kapının önünode hareket tusuna basılı tutuorum ama bar çıkmıor çıkmadığı içinde dolmuor diger kapıya veya arka kapıya gidip hareket tusuna bastığımda menü açılıor ama menüyü kullanmak istedigimde ingilizce bir seyler söylüor
  • yanlış tuşa basıyosundur dikkat et
  • mausenin sağ tuşuna basılı tut ben oyunu bitirdim soruyu da ben sormuştum
  • ARKADASLAR BEN DAHA ONCE KİLİTİ AÇILMIS BİR ARABAYA BİNMİSTİM FARENİN SAĞ TUSUNA BASTIĞIMDA ARABAYA BİNMİSTİ HERHANGİ BİR SİLAH SOPA ALIRKEN DE FARENİN SAĞ TUSUNA TIKLIYORUM YANİ BENDEKİ OYUNDA HAREKET TUSU FARENİN SAĞ TUSU (SİZDEKİ GİBİ)

KİLİDİ KIRILMAMIS BİR ARABANIN SOFÖR MAHALLİ TARAFINDA FARENİN SAG TUSUNU BASILI TUTUORUM (10 DK BİLE BASILI KALMISTIR) İNGİLİZCE BİR SEYLER SÖYLÜOR VE HERHANGİ BİR BAR AÇILMIOR

DİGER TARAFTA FARENİN SAĞ TUSUNA DOKUNDUGUM DA AL/ KULLAN DİE PENCERE ÇIKIOR 1. SOFÖR MAHALLİNE GEÇ 2. ÖN KOLTUGA GEC DİE MENÜ PENCERESİ ACILIOR AMA 1 VE 2. SECENEKLERİ AYRI AYRI DENEDİM ACILMIOR ARABANIN KAPISI

noT BENİM OYUN KURTLAR VADİSİ YAPILMIS HALİ ODAN OLABİLİRMİ BİLMİYORUM...
  • ya arkadaşlar bende mafia nın ilk bülümlerinde sayılırım adamlar bana kahve malosonda saldırınca saileri nin barına kaçtım sonra karşı mafia nın otoparkındaki arabalarını parçaladım geri geldim arabamı garaja bırkatım ama saileri baba nın barına giremiyorum hangi kapıya gitsem ünlem işareti var ne yapıcaz burada yardımcı olur musunuz?
  • ARKADAŞLAR MAFİA DA KONSOL NASIL İNİYO?? ACİL LÜTFEN??? SHİFT VE " YE AYNI ANDA BASIYOM İNMİYO
  • arkadaşlar mafia 1 de hangi tuşla arabadan iniliyo ya da biniliyo
  • OZANOYUNDA O kullanıcısına yanıt
    Niye hortlattınki 14 yıl önceki konuyu 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun başlarında şehir dışına çıkınca benzinliğin ordaki çatışmada karakter zıplayıp duruyo çözüm bulamadım sinirden gözlerime kan doldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.