Şimdi Ara

NFS Carbon %100 tamamlanmış save dosyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
62.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Belgelerim içindeki NFS Carbon klasörüne "Awww_otomobillerve_biz" isimli bir klasör açınız.
    -Ekteki winrar dosyasından çıkan dosyayı yeni açmış olduğunuz "Awww_otomobillerve_biz" isimli klasöre kopyalayın...
    Hepsi bu kadar.(Not:Save dosyasının ismini değiştirmeyiniz aksi halde çalışmayacaktır...)

Zip şifresi:www.otomobillerve.biz

DOSYA LİNKİ

• Challenger series ve rewards cardsda acıkmı arkadasım.
  • Dediklerinin hepsini harfiyen yaptım ama unable to load diyo yani olmuyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Dediklerinin hepsini harfiyen yaptım ama unable to load diyo yani olmuyo.

verdigim dosyayı indir ve savegame dosyasını nfs carbon klasorune at ve bu progamla aç

http://rapid-share.com/files/7824362/nfsc_savegame_validator_GENiEBEN.rar (aradaki tireyi kaldır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 5 Ocak 2007; 17:08:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: italy-modena

Dosyayı kullanabilmek için:
    -Belgelerim içindeki NFS Carbon klasörüne "Awww_otomobillerve_biz" isimli bir klasör açınız.
    -Ekteki winrar dosyasından çıkan dosyayı yeni açmış olduğunuz "Awww_otomobillerve_biz" isimli klasöre kopyalayın...
    Hepsi bu kadar.(Not:Save dosyasının ismini değiştirmeyiniz aksi halde çalışmayacaktır...)

Zip şifresi:www.otomobillerve.biz
    DOSYA LİNKİ

bence bu işte biraz reklam kokuyor bir kere sen yeni üyesin sana bir şey söyleyeyim konuyu acmadan önce arastırma yap ve ondan sonra konuyu ac şimdi senin verdiğin oyunun save dosyasını acman için savegameselector programı lazım onun ve sen biraz akıllı olsaydın da klasör ü kendin acıp koyupta rar lasaydın ben size %100 calısacak sistemi anlatayım dosyayı indirin sonra acın için deki emre350z klasörü acıp içindeki emre350z klasörünü belgelerim nfs carbon klasörüne kopyalayın sonra da winrar için deki diğer dosyalardan nfs carbon savegameselector dosyasını bi klasöre cıkartın sonra cıkarttığınız klasörden savegameselector.exe dosyasına çift tıklayın sonra ssana pc deki nfs carbon oyunlarının kayıtlı oyunlarını göstercek ordan acmak istediğin oyunun numarasını yaz ve enter a bas sonra winrar ın içindeki diğer dosya ise nfs carbonun trainer ıdır onuda kullanmak istersen kopyalarsın pc ne
    not:savegameselector alıntıdır
    BURADAN İNDİRİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre350z -- 13 Temmuz 2007; 14:00:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

verdigim dosyayı indir ve savegame dosyasını nfs carbon klasorune at ve bu progamla aç

http://rapid-share.com/files/7824362/nfsc_savegame_validator_GENiEBEN.rar (aradaki tireyi kaldır)

Saol dostum.

• Eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 i Carbon adına güzel bişey yapacaksa online reward card ları dahil tum cardları acık ve Boss racelerde pink slipleri eksiksiz almıs 1 save dosyası yada;Bonus car açma hilelerini versin.
    Ben kariyeri 2 gunde bıtırdım ama bonus carlar onlıne olmadıgı ıcın acılmıor
  • emre350z saol

italy-modena verdiğin save içinde serial yok ondan çalışmıyor.
    (alttaki resimde kırmızı renkli yerde serial yazılı olmalı)
     NFS Carbon %100 tamamlanmış save dosyası
  • emre350z saol kardes senin dediin oldu calısıo
    bu arada arabaları da cok ii yapmışsın
  • Saolasın kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: zelljug

emre350z saol kardes senin dediin oldu calısıo
    bu arada arabaları da cok ii yapmışsın
  • emre kardeş saolasın oyun dediğin gibi saveli şekilde açıldı ama oyunda yarışa bastığımız zaman pc oyundan çıkıyo masaüstüne dönüyooo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdoan

emre kardeş saolasın oyun dediğin gibi saveli şekilde açıldı ama oyunda yarışa bastığımız zaman pc oyundan çıkıyo masaüstüne dönüyooo....

oyun da sorun olabilir bende de bazen oluyor du oyuna başlarken veya menü ye dönerken pc hata veriyordu ve kapanıyordu geçici bir sorun olabilir diye düşünüyorum
  • cok saol kardes
  • ya saçma sapan işler yapıyosunuz arakdaşlar oturun kendiniz oynayın bneim fikrim böyle walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: deluhanlu

ya saçma sapan işler yapıyosunuz arakdaşlar oturun kendiniz oynayın bneim fikrim böyle walla

arkadaşların boş vakti olmadığı veya oyunun bazı bölümlerinde zorlandığı için kayıtlı oyunları yüklediğini düşünüyorum zira ben asla kayıtlı oyun yüklemem hep kendim oynarım sonra böyle forumlarda dağıtırım isteyen indirir :)

• Teşekkürler, Önceki save Dosyamı Açtım 'CARBON'

quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

• Teşekkürler. Teraziye Tıkladım. Emeğe Saygı.

1 Adet Post Başarıyla Kasıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.