Şimdi Ara

NFS Carbon patronlarla kapışırken araba seçimi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta kanyondada düz yollardada gallardo...
  • bence ford gt
  • Herkesin stili farklı olduğu için fikirler değişik. Kendine en uygun aracı yine kendin bulmalısın. Tahminimce bayadır da oynuyosun oyunu. Arkadaşların önerdikleri araçlar hakikaten super arabalar. Ben 2 ayrım yapıyorum; 1.si virajları iyi dönen arabalar genelde düzlükte zayıflar. Tabi yapılan modifikasyonlara göre durum değişiyo. 2.si de tam tersi diycem... Öneriler içinden kendine en uygununu bul derim. Fazla hantal arabalar canyon da işe yaramayacaktır...
    Seçim senin
  • kesinlikle corvette...
    ilk düzlükte bitiyo zaten yarış corvette'le...
    ama biraz action istiyosan carrera GT'yi tavsiye ederim...
    çok eşit kalıyo müthiş kapışılıyo...
  • bence lamborghini murcheliago kimseyi tanımıyor
  • Görüşler için herkese teşekkürler.

lamborghini hız bakımından çok keyifli bir araba. Mercedes SLR ile bitirdim.

Tabii bir oyunda hepsini birden almaya para yetmiyor. Hilesiz oynayınca.
    Baya hırs yapıyor insan bu hem iyi hem kötü durup durup gaza gelmek.

• heyecan istiyosan evo yu alıcaksın rakiplerinin nefesini ensende hissediyosun çok çekişmeli geçiyo
  • Lamborghini Murcielago vaya Mercedes SLR
  • hmm aston martin db9 hemde skyline bide Subarı impreze WRX daha iyi
  • 4. bölgede en çok keyfi Subaru ile yaşadım. İnsan kendini Tomy Makkinen gibi hissediyor.
  • Arkadaşlar ben de bazı arkadaşlarıma katılıyorum nissan skyline bencede düz yol ve canyon da süper ben skyline dan şaşmam
  • ford gt veya lamborghinin gallardo
  • bende skylandan sasmam ama şu son adamı konyonda bi gecemedım bi orda takılıyorum nası gecıcem onu bi türlü yapamadım:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb91

mitsubishi evo'nun üstüne tanımam

bencede evo derim son adamı onune geçerek bitirdim azıcık bi param vardı o kadar arabayı sattım vee bi evo aldım ufak bi modifiye ile işini bitirdim TAVSİYE EDERİM
  • lomborghini quattro denedin mi
  • kesinlikle GALLARDO! Murcielago kadar hızlı değil gibi gözükse de çok sağlam araba!
  • ben Clio V6 ile geçtim kanyonda herkesi
  • ben son adamı corvette z06 yla ilk vıraj oncesı ona carparak kanyondan attım ama deli gibi duzluk performansı var viraj performansı olarak evo ve impreza yı onerırım paran yoksa hemi cuda al oda kanyonluktur
  • carrera gt yi bir kere aldım birdaha da bırakmadım...üstüne yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.