Şimdi Ara

NFS Carbon patronlarla kapışırken araba seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunla yakın bir zamandır vakit geçiriyorum. Kariyerin %85 lerinde patronlarla kapışırken hem kanyon yarışında hem de düzde iyi gidebilen araç tavsiyesi istiyorum. Kullandığım araçlardan Subaru'yu beğendim ama düzlük hızı düşük olduğu için 2. turda yani şehir içinde geri kalıyor. Mercedes SLR Mclaren gayet hızlı ve hoşuma gitti ama patronla herifin ismine bakmadım 4. 5. kapışmalarda kanyonda zor dönüyor ki o yolda uçurumlar çok.
    Bir kaç araba daha denedim pek verimli olmuyor.

Sizin tercihiniz ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: jamesjoice

Arkadaşlar oyunla yakın bir zamandır vakit geçiriyorum. Kariyerin %85 lerinde patronlarla kapışırken hem kanyon yarışında hem de düzde iyi gidebilen araç tavsiyesi istiyorum. Kullandığım araçlardan Subaru'yu beğendim ama düzlük hızı düşük olduğu için 2. turda yani şehir içinde geri kalıyor. Mercedes SLR Mclaren gayet hızlı ve hoşuma gitti ama patronla herifin ismine bakmadım 4. 5. kapışmalarda kanyonda zor dönüyor ki o yolda uçurumlar çok.

Sizin tercihiniz ne?

dicemki corvette dene die ama oda aşağı uçar dönüşlerinde zorlanıyorum biraz kenarlara çarpıyorum ama dene hmn önüne geçersen virajlarda fazla fren yapmadan dön 10 sn sonra otomatikman knock out oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron_1994

quote:

Orjinalden alıntı: jamesjoice

Arkadaşlar oyunla yakın bir zamandır vakit geçiriyorum. Kariyerin %85 lerinde patronlarla kapışırken hem kanyon yarışında hem de düzde iyi gidebilen araç tavsiyesi istiyorum. Kullandığım araçlardan Subaru'yu beğendim ama düzlük hızı düşük olduğu için 2. turda yani şehir içinde geri kalıyor. Mercedes SLR Mclaren gayet hızlı ve hoşuma gitti ama patronla herifin ismine bakmadım 4. 5. kapışmalarda kanyonda zor dönüyor ki o yolda uçurumlar çok.

Sizin tercihiniz ne?

dicemki corvette dene die ama oda aşağı uçar dönüşlerinde zorlanıyorum biraz kenarlara çarpıyorum ama dene hmn önüne geçersen virajlarda fazla fren yapmadan dön 10 sn sonra otomatikman knock out oluyo
    Onu vadi yarışlarında Mercedes'le yapıyorum ama 4 kişilik kapışmanın 4. ve 5. leri çok keskin virajlı bir kanyonda ve korkuluklar aşağı uçman için dizan edilmiş. takip zor oluyor.
    Bir ara Subaru ile geldim oraya kadar ama çıkınca seriyi yeniden başlıyorsun.
    Supra'yı deniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamesjoice

Onu vadi yarışlarında Mercedes'le yapıyorum ama 4 kişilik kapışmanın 4. ve 5. leri çok keskin virajlı bir kanyonda ve korkuluklar aşağı uçman için dizan edilmiş. takip zor oluyor.
    Bir ara Subaru ile geldim oraya kadar ama çıkınca seriyi yeniden başlıyorsun.
    Supra'yı deniyorum.

Alıntıları Göster
    Ben skyline kullanıyorum düz yoldada canyon virajlarındada iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: __MeHMeT__

Ben skyline kullanıyorum düz yoldada canyon virajlarındada iyi.

Alıntıları Göster
    Nissan'da downforce ayarını iyi yapmak lazım herhal. Çok kıvrak ama yan yana sürtüşmelerde savruluyor. Spoyleri yerebasan bir model seçince biraz düzeldi.
  • quote:

Nissan'da downforce ayarını iyi yapmak lazım herhal. Çok kıvrak ama yan yana sürtüşmelerde savruluyor. Spoyleri yerebasan bir model seçince biraz düzeldi.

Alıntıları Göster
    Subaru impreza , Porsche carrera ve Lamborghini murcielago
    kanyon için birebir.Şehir içi yarışlardada özellikle ilk canyon yarışından sonra
    bayan rakipten aldığım chevrolet (sarı eski model) oyunun yarısına dek bayağa iyi
    çalıştı.Geri kalan kısımlardada yukarıdaki 3 araç işi bitirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black one

Subaru impreza , Porsche carrera ve Lamborghini murcielago
    kanyon için birebir.Şehir içi yarışlardada özellikle ilk canyon yarışından sonra
    bayan rakipten aldığım chevrolet (sarı eski model) oyunun yarısına dek bayağa iyi
    çalıştı.Geri kalan kısımlardada yukarıdaki 3 araç işi bitirdi.

Alıntıları Göster
    bence de skyline kullan gercekten cok iyi bir araba hem canyonda hem duz yolda tabiki bi lamborginhi yi gecemez ama peşinden de ayrılmaz.
    Canyonda adamı gecerek bitirmek istiyosan sana ford gt yi oneririm oyunda ki en hızlı arabadır ve understeer yaparsan kıç atar bu şekilde de canyon virajlarını rahat alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

bence de skyline kullan gercekten cok iyi bir araba hem canyonda hem duz yolda tabiki bi lamborginhi yi gecemez ama peşinden de ayrılmaz.
    Canyonda adamı gecerek bitirmek istiyosan sana ford gt yi oneririm oyunda ki en hızlı arabadır ve understeer yaparsan kıç atar bu şekilde de canyon virajlarını rahat alabilirsin

Alıntıları Göster
    porche carrera gt yi denedinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

porche carrera gt yi denedinmi

Alıntıları Göster
    bendede varda çok merak ediyorum olurmuki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan:23

bendede varda çok merak ediyorum olurmuki

Alıntıları Göster
    Porche'yi fazla kullanmadım iyi bir araba yalnız. En son Mclaren SLR ile kapıştım Wolf'la etap fazla uzun değilmiş ilk takipte geçmeye çok uğraştım ama bir kaç kez öne geçip geri kaldım. Sonunda etabı iyi öğrenince arabayı nerede nasıl kullanacağını öğreniyorsun. Frene ne zaman basman gerektiğini bulunca kazandım. şehir içi yarışlarda da hoş oluyor.

Bir de Corvette'in hızlanmasına bayıldım fakat kontrolü çok zor. Polis arabalarını hurdaya çevirirken çok faydalı oluyor ama bu sefer onlar da hırs yapıp şehrin bütün polis arabalarını topluyorlar.

Her arabanın farklı sürüş biçimi var bunu görmek hoşuna gidiyor oyunda.

Bir de polis arabalarını parçalayınca dehşet parası falan diyor onu niye vermiyor?

• quote:

Porche'yi fazla kullanmadım iyi bir araba yalnız. En son Mclaren SLR ile kapıştım Wolf'la etap fazla uzun değilmiş ilk takipte geçmeye çok uğraştım ama bir kaç kez öne geçip geri kaldım. Sonunda etabı iyi öğrenince arabayı nerede nasıl kullanacağını öğreniyorsun. Frene ne zaman basman gerektiğini bulunca kazandım. şehir içi yarışlarda da hoş oluyor.

Bir de Corvette'in hızlanmasına bayıldım fakat kontrolü çok zor. Polis arabalarını hurdaya çevirirken çok faydalı oluyor ama bu sefer onlar da hırs yapıp şehrin bütün polis arabalarını topluyorlar.

Her arabanın farklı sürüş biçimi var bunu görmek hoşuna gidiyor oyunda.

Bir de polis arabalarını parçalayınca dehşet parası falan diyor onu niye vermiyor?

Alıntıları Göster
    Ben oyunu da son gelen kişiyi de Chevrolet Corvette Z06 ile bitirdim Tavsiye ederim seni düzlükte geçmesine imkan yok ama virajlarda biraz uğraşırsın. Amerikanların kullanımına alışkın değilsen hiç bulaşma ama yok ben severim amerikanları kullanımlarına da alışkınım dersen Corvette z06 yı hemen al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Ben oyunu da son gelen kişiyi de Chevrolet Corvette Z06 ile bitirdim Tavsiye ederim seni düzlükte geçmesine imkan yok ama virajlarda biraz uğraşırsın. Amerikanların kullanımına alışkın değilsen hiç bulaşma ama yok ben severim amerikanları kullanımlarına da alışkınım dersen Corvette z06 yı hemen al derim

Alıntıları Göster
    benim canyonda en sewdiim arabalar skyline yle carrera gt tek geçerler

• quote:

Orijinalden alıntı: _Em®E_

benim canyonda en sewdiim arabalar skyline yle carrera gt tek geçerler

Alıntıları Göster
    Lamborghini murcielago en iisi.bunla son adamı önüne gecerek yendim.bayaa urastırmştı tabii o ayrıı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

Lamborghini murcielago en iisi.bunla son adamı önüne gecerek yendim.bayaa urastırmştı tabii o ayrıı konu

Alıntıları Göster
    hilesiz oynuyorsan oyunu rahatça bitirmene yardım edecek en iyi araç Porsche GT. hem yol tutuşu hem hızlanması audi karşında sorun yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

hilesiz oynuyorsan oyunu rahatça bitirmene yardım edecek en iyi araç Porsche GT. hem yol tutuşu hem hızlanması audi karşında sorun yaratmaz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar evo yu unutuyosunuz galiba...oda çok iyi canyonda ve düzlükte...ben son adamı canyonda önüne geçerek bitirdim evo ile....

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

arkadaşlar evo yu unutuyosunuz galiba...oda çok iyi canyonda ve düzlükte...ben son adamı canyonda önüne geçerek bitirdim evo ile....

Alıntıları Göster
    Bence Mazda RX-7 ile yani bushido ile yarışırken mazda rx-8 okadınla yarışırken mustang wolf ile yarışırken lotus elise o sonuncusunada viper ben bunlarla yarıştım hepsini 1 kerede yendim

• quote:

Orijinalden alıntı: shooterr_bobb

Bence Mazda RX-7 ile yani bushido ile yarışırken mazda rx-8 okadınla yarışırken mustang wolf ile yarışırken lotus elise o sonuncusunada viper ben bunlarla yarıştım hepsini 1 kerede yendim

Alıntıları Göster
    MERCEDES SLR
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

MERCEDES SLR

Alıntıları Göster
    tabi ki skyline
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTC

tabi ki skyline

Alıntıları Göster
    corvette baya iyi kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

corvette baya iyi kaçıyor

Alıntıları Göster
    mercedes i al hizlanirken baya iyi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.