Şimdi Ara

NFS Carbon patronlarla kapışırken araba seçimi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkaşlar carbon onyunuda oynıcaksan corvette z06 arabyaı acın ondan sonra gecemicen kişi yok kanyonda ama performansı yükselterek hem en hızlı kalkış var hem canyondada geçiş var yani anlıcan corvette z06 her işe yarar veya viper da iyi aynı gibi corvette le birinden birini secin iyi olur sizin için kolay olur hem
  • slr baya iyi,skyline la oynuyodum, frenler iyi, virajları süper alıyo, ama adamın arabasına karşı çok yavaş kalıyodu,sonra bi slr alayım dedim, yatırdım tüm parayı slr a hem düzlükte hem virajlarda çok iyiydi, gazı kontrol etmeyi bilirsen skyline dan daha iyi viraj alıyor.viraj çıkışıda hafif kaydırmalarla uçuyo bi anda
  • valla evoIX la hepsinin gazını aldım. aracı oversteer yapacaksın lastıklerıde grip yaptınmı audınin gazını değil adam senın dumanını gorebılıyor ancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

arkadaşlar evo yu unutuyosunuz galiba...oda çok iyi canyonda ve düzlükte...ben son adamı canyonda önüne geçerek bitirdim evo ile....

aynen evo acılır acılmaz aldım sadece nos takmadım nossun oldu diğer arabalarda ve cok rahat audiyi gectim yokus asagı düzlükten inerken adete show yaptım

• 3 Boss Yarışını DB 9 İle Yaptım Yol Tutuşu İyi.Darius ta SLR Mcleren Ve Lamborghini Murceilago
  • Bence Porshce Carrera CT , Lamborghini Murcielago veya SLR McLaren kullanın bu 3 ünden birisi kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NFSCarbon -- 19 Ağustos 2014; 19:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NFSCarbon

Bence Porshce Carrera CT , Lamborghini Murcielago veya SLR McLaren kullanın bu 3 ünden birisi kullanın

7 yil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canyon ve Drag yarışları favorimdir gerisi yalan..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.