Şimdi Ara

*NFS MW YE NASIL ARABA EKLENECEĞİNİ ANLATIYORUM*

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki arkadaşlar her yerde most wanted a nasıl ek 18 araba geleceğini soruyor. bende bir topic açıyım anlatıyım dedim.
    bu linkteki yamayı indir.

http://www.d o w n l o a d t r.com/download.asp?id=2546 ( download tr nin arasındaki boşlukları kaldırın yoksa link kayboluyor.)

sonra dosyayı açıp most klasörüne gir. shop spezial1 e gir. en üstteki shop spazial.cab dosyasına gir. shop spezial.exe ye gir. sonra bunları yap:
    Üst bölümden English seç
    Open Save gameye tıkla
    saven'i bulup seç
    dosyayı kapatıp tekrer aç. yine most klosörüne girin. need for speed most wanted-save editor klosörüne girin. save etidör.exe ye girin. sayılı yerleri silip uzun bir sayı yazın.(para ve bounty geecek sana yazdığın sayı kadar )saveleriniz orda var. hangi save shop spezialde seçtiysen onu seçin. sonra fixchksum yazan yeri tıklayın. en sonunda save yazan yere tıklayın. şimdi oyunu açıp oynuyabilirsiniz o arabalarla umarım yardım edebilmişimdir . çok zahmetli bir iş evet . . olmazsa bir daha deneyin . uzun anlattım ama çok ayrıntılı anlattım ondan daha kolay yaparsınız.

• sağol
  • arkadasım dedıklerını yaptımda şu "fixchksum" kısmına tıklamıyo nedense.sence birşeyi eksik mi yaptım
  • yaw kardesim yamayi indirin içinde zaten nasi yapcaaniz yazioooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _n2o_

yaw kardesim yamayi indirin içinde zaten nasi yapcaaniz yazioooo

sorun orada ya zaten.dediklerini yaptım ama "fixchksum" kısmını secemıyorum..
  • dostum orda is bitiyo zaten oyniican save gameyi seçip fixchksum basiosun arabalar hazirr
  • neden sorun çikti anlayamadim o kadar zor ve zahmetli bi is diil arkadaslar

alla allaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım dediğini yaptım fakat oyunu acınca savegame de bozulma olmuş dedi
  • arkadaslar teşekkur ettim. hallettim olayı
  • beyler hangi arabalar var ?
  • yoldaki tüm arabalar polis arabaları bmw m3 corvette c6 r gibi arabalar var
    quote:

Orjinalden alıntı: forious

beyler hangi arabalar var ?
  • saol
  • Fix ChkSum seçeneği çıkmıyorNasıl yapacaz yaww çok uğraştım çıkmıyor bendeBendeki 1.3 onunla alakası olabilirmi acaba?
  • herzelaid halletmene sewindim dostum iyi oyunlar
  • bidaha dene. olmuyosa bide sayıların yerine başka sayılar yaz bounty ve para yaması o zaman değişir belki. benimde ilk olmamıtı bidaha yapmıştım ben. 1.3 ke alakası yok
    quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

Fix ChkSum seçeneği çıkmıyorNasıl yapacaz yaww çok uğraştım çıkmıyor bendeBendeki 1.3 onunla alakası olabilirmi acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.