Şimdi Ara

nfs most wanted 2 hk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mw 1i oynayıp çok beğenmiştim eskiden şimdi yenisi çıktı ama nfsnin son 2 3 yıldır oyunlarını pek takip edemedim görüşleriniz neler diğer oyunları hakkında en iyi hikaye yarış olarak hangsiini önerirsiniz hot pursuit indirmiştim pek beğenmedim ://

• Nfs Most Wanted 2 bence oldukça güzeldi.Grafikleri, araba modelleri oldukça iyi fakat oyunda hikaye yok.Yollarda bulduğun arabalara binip kullanabilirsin.Amaç 2005 Most Wanted'la aynı.10 most wanted'ı geçerek 1.sıraya yükselmeye çalışıyorsun.Geçtikten sonra arabasına sağlam bir şekilde çarpabilirsen arabasını alıyorsun.Oyunda hikaye olmamasına karşın ben grafik kalitesi ve araba modelleri olarak beğendim dostum.Sana önerebilirim ama yine de sana kalmış.
  • çok süper grafikleri var ama tabi 1.deki güzelim hiyayenindevemini yapmamişlar yani razor falan diye isim isim gitmiyor most wanted cars race yazıyor giriyon geçiyon falan filan ama süper grafikler var ve sesler muazzam oturmuş
  • oyun kaç gb peki arkadaşlar sistemim yeterli mi
  • arkadaşlar indirdim oyunu ama ekran kartım 76 derece oldu yükte hd6850 xfx 256 bit ve patchi falan varsa paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

arkadaşlar indirdim oyunu ama ekran kartım 76 derece oldu yükte hd6850 xfx 256 bit ve patchi falan varsa paylaşırsanız sevinirim

torrnet sitelerinde 1.1 versiyonu mevcut ama nasıl 76 derece oluyor benim donanımları görsen gülersin ama 45 derece geçmez hiçbiri
  • Bence mw1 daha güzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun yapmış olmak için yapmışlar resmen . yüklenmez ..
  • arkadaşlar fps normal mi acaba tüm ayarlar açık ve high fps 30 sabit lowda 55 60 bu kadar mı ağır bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

arkadaşlar fps normal mi acaba tüm ayarlar açık ve high fps 30 sabit lowda 55 60 bu kadar mı ağır bu oyun

Orjinal oyun için yama çıkardılar oyun düzelmiş , korsan için yama yok diye biliyorum.
  • Oyunu yükledim çok beğendim. Bence şu ana kadar yapılmış olan en iyi NFS. İlgilenen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Hikayenin olmaması, pursuit olayına çok ilgi vermemeleri (helikopter falan), modifiye seçeneklerinin kısıtlı olması bence kötü özellikleri.

Araba türleri, yeni gelen, çıkarılan yarış tipleri, haritadaki yolların sürüşe elverişliliği, özellikle sürüş kalitesi açısından inanılmaz keyif verici.

Bu arada ilk oyundaki(NFSMW) haritanın aynısını kullanarak eklemeler yapmışlar. Örneğin tren yolları ve bianların arasındaki bir çok ara sokak...

Oyunda %45 e kadar büyük bir keyifle geldim. Ancak şöyle bir prblem ile karşılaştım. Oyun konsolu ile oynuyorum. Oyundaki tuşları yönlendirmeleri bir anda klavyeye döndü ancak konsol ile oynamaya devam edebiliyorum. Arabayı önden gösteriyor. Normal durumda sağ analog u aşağıya doğru kaydırınca arabaya önden bakabiliyor ve arkanızı kontrol edebiliyodunuz. Ben de ise şu anda bu durum sürekli hale geldi. Öne bakmama için analog kullanmak zorundayım. Benzeri bir problem yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim oyunu sonuna kadar bitirmek istiyorum.

• Arkadaşlar orjinal alırsanız kasılma, takılma vb. sorunlarla karşılaşmazsınız.(Çok düşük bir PC konfigrasyonunuz yoksa tabi)
    Ancak oyunu oynayacak arkadaşlara tavsiyem iyi bir ses sistemi ile oyundan alacağınız keyif katlanır, çünkü sesler muazzam.
    Ayrıca grafikler çok çok iyi...
    Bu oyunu bir Hot Pursuit-Burnout karışımı gibi düşünün, maksat Arcade deneyimi ile adrenalin salgılamak, o zaman çok keyif alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPW

Oyunu yükledim çok beğendim. Bence şu ana kadar yapılmış olan en iyi NFS. İlgilenen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Hikayenin olmaması, pursuit olayına çok ilgi vermemeleri (helikopter falan), modifiye seçeneklerinin kısıtlı olması bence kötü özellikleri.

Araba türleri, yeni gelen, çıkarılan yarış tipleri, haritadaki yolların sürüşe elverişliliği, özellikle sürüş kalitesi açısından inanılmaz keyif verici.

Bu arada ilk oyundaki(NFSMW) haritanın aynısını kullanarak eklemeler yapmışlar. Örneğin tren yolları ve bianların arasındaki bir çok ara sokak...

Oyunda %45 e kadar büyük bir keyifle geldim. Ancak şöyle bir prblem ile karşılaştım. Oyun konsolu ile oynuyorum. Oyundaki tuşları yönlendirmeleri bir anda klavyeye döndü ancak konsol ile oynamaya devam edebiliyorum. Arabayı önden gösteriyor. Normal durumda sağ analog u aşağıya doğru kaydırınca arabaya önden bakabiliyor ve arkanızı kontrol edebiliyodunuz. Ben de ise şu anda bu durum sürekli hale geldi. Öne bakmama için analog kullanmak zorundayım. Benzeri bir problem yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim oyunu sonuna kadar bitirmek istiyorum.

Aç kapa mantığıyla sorunu çözdüm

Son sürat yarışa devam.

• Her şey grafik demek değildir. O yüzden 2. oyun bana göre çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Her şey grafik demek değildir. O yüzden 2. oyun bana göre çöp

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.