Şimdi Ara

NFS MOST WANTED KULLANAN VARSA ALLAH RIZASI İÇİN BAKABİLİRMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BU POLİS GÖREVLERİNDE POLİSTEN KAÇIYORUM AMA BLACKLİST'TE GÖREVİ YAPILMAMIŞ SAYIYOR BU GÖREV NASIL YAPILIYOR Bİ TÜRLÜ ANLAMADIM???? HİÇ BİR POLİS GÖREVİNİ YAPAMADIM???? NEDEN OLMUYOR???

NOT GÖREVİ BLACKLİST'TEN SEÇİP YAPIYORUM

• kardes zaten ordan seçip yapmak bitirme amaçlı değildi sanırım.sadece bounty puanını yükseltmen için onlar.......
  • dostum belirli bir puan var polisten kaçarken bunu geçmeli ve kurtulmalısın, kurtulduğunda yıldız çıkar böylece geçebilirsin.
  • bounty polisten kaçma puanın oyunda ilerledikçe bu puanı dahada artırman gerekiyor.polisten kaçarken bazı püf noktaları var bountyi artırmak istiyosan tüm polisleri dolandır ama dikkat etmelisin aranma seviyen fazla olmasın yoksa helikopter dahi aramaya katılıyor F16 felan geliyo
    işine yarayacak kadar bpunty topladıktan sonra polislerden kurtulmaya çalış haritalarda yeşille gösterilen kısımlarda polisten kurtulma seviyen dahada hızlı artıyor..Aslında zevkliydi ya bounty kasması
  • hepinizden Allah razı olsun çözdüm sonunda bu arada puana nasıl bakıcam
  • Capoeira19 kullanıcısına yanıt
    dosrtum ben 291 kbounty yaptım 10 numara baron ile yarışma oncesınden bounty kısmını seçiorum ama yapılmsı gozukmuyor 291 k bountye kadar beklemedim halde geçemıyorum baron ile yarısınca 2.drag yarısı verior motor yanıyor ama araçta figurleri yap dior yapıorum olmuyor bilgin varmı dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.