Şimdi Ara

NFS MW'daki en Hızlı araba!? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben underground da mitsubishi ile drag'da 400 yapmıştım.
  • lamborgihini murgileo (nası yazıldıgını unuttum )
  • hiç oynamadım bunu
  • bende o yüzden 2.ye bitiriyorum..1arabayla bitircem sora save'i bi yere kopyalıcam..ve her arabaya aynı modifiyeyi yaparak denicem
    bi kaç güne bitcek az kaldı :)

quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

aynı modifikasyonlar üzerinde yapılmıs bi teste göre ford gt diye okumustum baska bir yerde ama dogrulugu ne derece bilemiyorum
  •  NFS MW'daki en Hızlı araba!?
  • bmw ile 436 yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahraman_GS

NFS MW'daki en Hızlı araba!?

• 420 km/h la bence lamborgini murcilengo viper polisler bile daynamıo toz yutmak zorunda kalıolar
  • SLM ARKADAŞIM BENCE SEN BU OYUNU PROGRAMLA OYNA BENDE VAR SÜPER BİR PROGRAM HIZ 1000 MPH Yİ GECİYOR
  • bugün ful modeifiyeli audi a4 ile kastım, bütün performans sallayarak ayarladım 400kmh yi zorlanmadan geçtim.ama nos yetmedi daha kaldı
  • 427 kmh

tabii ki de lamborghini murcielago + full modify...

drag da yapmıştım ama bir daha o hızı yakalayamadım.oyun çok gelişmiş olduğu için aynı yer ve aynı araba ile hızlar biriri ile uyumlu olmuyo.bi kere 120 olan bi yerde başka bi sefer 118 oluyo.yukarıdaki hızı tesadüf eseri fark ettim ekranın köşesine baktığımda...

hee bu arada bilmeyen arkadaşlara tavsiye : arabasını aldığımız sürücü arkadaşların birinde lamborghini gallardo var hemde full modifiye.oyunun neredeyse yarısında alabiliyoruz.kaçıncı adam olduğunu tam hatırlamıyorum.bu noktadan sonra bu araçla oyunu çok daha kolayca bitirebilirsiniz.lamborghini lerin hızı bir yana da , yol tutuşları mükemmel...
  • gallordo 6.adamın arabası şu anda onu kullanıyorum..Acılmamış parcalar bile yüklü arabada cokda ii gidiyo masallahı var böle bitiririm sora gelsin hız deneme sürüşleri
  • murcielago ile 397 yaptım full modifiyeli ama junkman parçalar takılı değildi. şimdi onları takıp deneyeceğim. bu arada mw taki en hızlı araba murcielago gibi görünüyor.
  •  NFS MW'daki en Hızlı araba!?
  • Full modifiyeli Ford GT
  • 255 yaptım ama mph
  • arkadaşlar 400 yapacak yeri nerde buluyorsunuz bana yol yetmiyor yoksa araba basıyorr
    bu arada ben carrera gt kullanıyorum her şeyiyle müthiş
  • çık otobana, hatta quick race modunda otoban seç sonra donat arabay, eğimli yer mutlaka vardır bide genelde düz yol olur oralar, o anlarda kökle nosu ve gazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

arkadaşlar 400 yapacak yeri nerde buluyorsunuz bana yol yetmiyor yoksa araba basıyorr
    bu arada ben carrera gt kullanıyorum her şeyiyle müthiş

+1
  • arkadaşlar konu biraz hort oldu ama idare edin
    hız denemelerine başladım ilk olarak ford gt denedim özel parçalar falan herşey ekliydi ama 398'in (nos basılıyken ibrenin durdugunu gördüm) üzerine cıkamadım..Akşam murcielago denicem bakalım o neler yapıcak!?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.