Şimdi Ara

NFS MW'daki en Hızlı araba!?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyundaki en hızlı arac hangisi?Biz full modifiyeli (adam gecince verilen ekstra hediyeler dahil) porsche carrera gt ile 407 yaptık..sırf daha hızlı bişi yapabilmek için yeniden başladım performans heidyelerini seciyorum sürekli..bakalım şu anda 8.adamdayım..Siz max.kaç km gördünüz?

• ford gt ile 400 ü geçtiği hatırlıyorum ama ne kadarı onu hatırlamıyorum.o an kilometre sayacına bakarken kaza yaptım
  • carrera gt ile iyi yapmışsınız ben en fazla 396 yapmıştım.murcielago daha fazla çıkıyodu ama hızlanması kötü olduğu için o hızı yapacak yol bulamadım.carreradan daha hızlı gider yine de onu bi dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 16 Haziran 2006; 12:07:51 >
  • bence en hızlı araba bmw ama oyunu bitirince alabiliyorsunuz
  • Arkadaşlar ben bişei anlamadım 407 mph mi yoksa 407 kmmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenoz93

Arkadaşlar ben bişei anlamadım 407 mph mi yoksa 407 kmmi?

e herhalde km, uçak değil ya bunlar
  • ben en fazla carrera gt ile 384 KM/H yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya km/h nasıl oluyoooo??? bende mph gösteriyo
  • BENCE BENIM ARABAM O OYUNDA NİSSAN SKYLINE BENCE O ARABA YADA ACURA RSX (MODİFİYELİ)
  • CARRERA GT ile MERCEDES SLR dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphan12

ya km/h nasıl oluyoooo??? bende mph gösteriyo

"Options"a gir düzelt
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfOttoman

BENCE BENIM ARABAM O OYUNDA NİSSAN SKYLINE BENCE O ARABA YADA ACURA RSX (MODİFİYELİ)

kardeş burası undergraund 2 forumu değil skyline falan yazmışsın mw da yokki o araba
  • Bencede carrera
  • valla bende bütün arabalar hızlı gidiyo 500 1000 allah ne verdiyse

nedenmi trailerden
  • ford gt ile biri 427 yapmış ss almış
    eski topicte var
  • bakalım denicez bütün arabaları oyun bitiyo az kaldı :) her araba ile maximum screenshot'ları koycam buraya :)
  • RESİMLERİDE KOYSANIZ?_
  • carreraa gt derim ve susarım
  • Ben SLR McLaren Mercedes derim hani 2. sıraki Toru Sato'nun arabası inanılmaz bişey bence en hızlısı odur. Carrera GT bence tipsiz biraz
  • aynı modifikasyonlar üzerinde yapılmıs bi teste göre ford gt diye okumustum baska bir yerde ama dogrulugu ne derece bilemiyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.