Şimdi Ara

Nfs Prostreet te ''whelie competition'' yarışları nasıl yapılır..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, prostreet te ''whelie competition'' yarışlarında kaldım bi türlü geçemiyorum, arabanın önü kaldırılacak fakat bi türlü kaldıramadım. yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: semih_avcı

arkadaşlar, prostreet te ''whelie competition'' yarışlarında kaldım bi türlü geçemiyorum, arabanın önü kaldırılacak fakat bi türlü kaldıramadım. yardımlarınızı bekliyorum

arabayı gazdan kesme motor yanana kadar git ( tabi yakma motoru ) ondan sonra tam yanacakken gazı bırak 1-2 m gittikten sonra zaten yarış da bitecek ....istiediğin olacak...

• Kardeş Vitesleri Çok Çabuk Değiştir Araba Ön Kaldırmaya Başlayacak. Ön Kaldırdığında Nos a Yüklen Yarışı Bitir....
  • internette arabanın tekerlek ve jantlarııyla ayarlar anlatılıyordu, o ayarların en ideal şekli nasıl??
  • wheelıne competıtıon yarısını modern arabayla gacmek mumkun degıl
    arabanız eskı tıp amerıkan modeli olursa cok harıka olur orn:dodge charger modellerınde araba
    sectıgınız zaman hp(horse power)"ı yuksek olursa o kadar avantajınız var demektır.
    857 hp(beygirlik) dodge charger la butun whelıne competıtıon'u hatta kıng drag"a kadar goturur.
    demem o ki eskı tıp arabaların arkadan cekıclı olup beygırı yukseldıgınde o kadar cabuk onunu kaldırıyor.
    yarıs'ta ilk once lastıklerı ısıtıyorsunuz
    rakıbınızle cekısıyorsunuz eger arabanızın hp si yuksek se rakıbınızı gecersınız max grıp yaparsınız
    max grıp yaptıktan sonra sanıye sayacını ıyı takıp edın 1-2*3 demeden vites attırın vites 1 de ıken
    arabanızın motor sesı duzelmeden 2 ye attırın hemen 2 den 3 e gecin 3-5 e gecin 5 den normal 6 ya gecın
    ve motorunuz bagırıyor fakat 6 ıncı vıtesde arabanızın motoru bogulmuyor(bozulmuyor yanı korkmayın korkmayın)
    4-5 de motoru bogarsanız motor bozuluyor..

Nfs Prostreet te ''whelie competition'' yarışları nasıl yapılır..

• arkadan çekişli araba aldım charge r/t , ön kalktı sağol
  • eger bu oyunu bıtırıceksen oyundakı pahalı arabaları secme zira parcaları pahalı
    beygırıde fazla yukselmıyor:orta karar bır araba secersen her sevıye ıcın oyunu rahatlıkla gecersın..
    toyota supra 917 beygıre kadar cıkıyor performansı vasat halde ma dodge charger rt
    performansı mukemmel ama beygırını yukseltırsen arabadan daha ıyı verım alırsın
    ıyı oynamalar
    not:drıft'e (nıssan 350z yı secebılırsın) onden cekıclı arabalar daha ıyı performans verır.
    ben bu oyunda 1000 beygirlik araba gormedım
    pagani zonda'nın beygir gucu de fazla yuksek olmaz dıye tahmın edıyorum arabanın cash ı de cok yuksek
    ben sahsen o arabayı almam oyunda dıger karısma arabalar varken..
  • pagani zonda var bende griplerde kullanıom hp si 900 e yakın fakat daha herşey açıok değil. motor vs. stage 3te
  • Yeni konu açacağıma var olan konuya bende sorunumu yazayım, forum kirliliği oluşmaması için yaptım.

Benimde sorunum arkadaşınkiyle aynı. Toyota Supra aldım +1000 BG üzeri fakat ön kaldırmıyor. Öm teker ince arkası kalın, süspansiyon ayarlarını soft'a çektim yine olmuyor. Videolarda düz drag için yapılandırmalar var, ön kaldırma videosu göremedim Supra ile. Yukarıda bir arkadaş amerikan araçları şart demiş bu doğru mu? Zamanında oynamış ve tecrübe edinmiş kişilerin yorumlarını bekliyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatacağım bu arada
    Toyota AE86 alın ve tamamen upgrade edin.
    AE86 sağlam yanladığı gibi pist boyu ön kaldırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.