Şimdi Ara

NFS Shift 2 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bir süredir oynuyorum daha ilk 3-4 yarışı yaptım. Sıradaki yarışa gelip 'e basıp Play Now dedim ama saçma bir hata verdi. "You have 0 eligible cars" diyor ve yarışa girmiyor. 'e basınca açılan change car menüsü geliyor. Birkaç farklı arabayla denememe rağmen aynı hatayı verdi. Birkaç denemeden sonra şans esei bu hatayı vermeden girdi yarışa ama bir sonrakindede aynı hatayı verdi. Bu sorunu yaşayan yada nedenini bilen varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Arabanın o yarış için uygun olmadığını söylüyor başka bir araba satın alman lazım.
  • Arabanın motoruna "engine swap" yaptırmışsındır. Bu, arabayı çok güçlendirdiği için almıyor yarışa. Onu sat ve gir..
  • Şimdi baktım da, bazı upgrade'ler yarışlara girmene mani oluyor, bunları satıp da girmen gerekiyor. Sadece yukarıda söylediğim değil sanırım.
  • Teşekür ederim arkadaşlar dediklerinizi yaptım çözüldü sorun.
  • Rica ederiz ne demek işimiz bu.
  • beyler bendede bi sorun var oyunu yeni kurdum girdim menüde bişey yok ama oyunun içinde ekran parlak tamamı değil oval bi şekilde kenarları normal ama ayarlarla alakalı değil sanırım hiç birşey görünmüyo :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 3 Kasma Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NFS Shift 2 sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orqinaladam -- 20 Aralık 2011; 21:56:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.